Лидл 120 - Октомври

• 140 693
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 360
  • София
В нашия Лидл (Провадия) :
И по слушалките не си говорят глупости, а си обясняват кое къде се намира, кодове, цени, изобщо само неща, свързани с работата. Peace
Много са любезни, затова се ядосах , когато прочетох, че получават по-ниски заплати от служителите в други филиали.
Ее мислех че са точни но.... Не мога да разбера този двоен стандарт.
Сегашните пилета са изкуствено хранени специално за бързото им уголеняване. Не е нормално да е пиле и да тежи толкова. Аз си взимам пилешки пържолки или готово изпечено пиле, но не от Лидл, че не ми е толкова вкусно тяхното.
И мислиш че взимаш нещо читаво ли?
Не знам как ги купувате тези магазинни пилета... Аз не помня кога съм купувал така.

# 361
  • Бургас
Голямо чудене за обикновено яке как да се изпере.
Перете спокойно! Надали е някакво специално.
Мда, миналата година спокойно изпрах моето, на обикновена програма, със слаба центрофуга, и го извадих с изцяло разместена вата - на няколко големи топки и всичко друго плешиво... Та е нормално чуденето понякога Wink

При нас бяха объркали нещо етикета на тези пилета и той гласеше, че цената е за брой едва ли не, защото отдолу пишеше цена 4 и нещо за килограм.

# 362
На самите якета няма ли инструкции как да се перат? По принцип пише на всички дрехи - градуси, тип прах за пране, с/без центрофуга и т.н.

# 363
Някой взе ли от тези блузки в бяло, размер 86-92? На нашата по етикетите пише този размер, на самата блузка има надпис 110-116. А като че ли не ми изглежда толкова голяма... Днес ходих да взема друга и да сравня, обаче няма друг такъв номер. А съм я изпрала дори...

Здравейте! Искам да питам дали някой купи от тези блузки. Аз взех бялата, но след първото пране цветята избеляха. Аз ли обърках нещо или партидата е такава. За първи път попадам на некачествени детски дрешки от лидл. Иначе малката много си хареса блузката и се чудя дали да не купя друга такава (в случай, че грешката е в мен и съм прала на грешни градуси например).

# 364
За блузките не знам, обаче якетата /розовите/ бяха повече от ужасни. За пръв път виждам дреха носеща марката Чероки /а дъщеря ми има доста/ с толкова ниско качество, някакъв отвратителен найлон.
И междувременно да се оплача, че вчера на Борово беше някакъв кошмар. Страшен битак! А беше сравнително подредено досега. Кренвирши и други хранителни захвърлени в дрехите, дрехи навсякъде, даже в/у фризерите ... и почти нищо не беше на мястото си от промоциите в кошовете.

# 365
  • София
Голяма полемика след моето изказване за пилето, затова ще отговоря.
Каза се - пилето е хубаво, стана вкусно. Въпросът е, как е пораснало толкова?! Никой не се оплака от това, че е голямо Peace Коментарите са за hahaha "анаболите", както So Lucky* спомена, с които са го зобили.
Иначе, всички ние искаме да си купуваме от "проверени" източници или домашни пилета, но опциите ни за съжаление са само магазините от които купуваме, в случая Лидл.
 newsm57 Да ви станат и на вас вкусни ястията пожелавам. Лек ден!  Hug

# 366
Може ли снимка на този загряващ флуид? Благодаря.

# 367
mimeime, те и малките и големите пилета, с една и съща храна ги хранят, така, че и малко да вземеш, месото ще му е с еднакъв състав, с това на голямото.  Wink
Иначе, няма полемика, говорим си, обсъждаме, лаф да става  Simple Smile

# 368
  • София
Така е, Lemy, затова тази тема ми е една от любимите в бг-мамма. Hug Духът и е миролюбив и е много полезна. Peace
От следващата брошура съм хвърлила око на нагряващите ролки за коса. Дали са ги пускали преди? Нямам спомен. ... изобщо, заслужават ли си инвестицията? Някой има ли опит с подобни? На суха коса ли ли се слагат? Колко (приблизително) време се стои с тях?
Вече се чудя, как да събера някоя друга точка, за прословутата книга, хаха.

Иначе, ще си купя и от сьомгата филе. Много я обичам и харесвам, а сравнително рядко е на промоция... то пЪ една промоция, сега погледнах цената за килограм. Някъде с лев е намалена  Laughing

# 369
  • Мадрид / София
В нашия Лидл (Провадия) :
И по слушалките не си говорят глупости, а си обясняват кое къде се намира, кодове, цени, изобщо само неща, свързани с работата. Peace
Много са любезни, затова се ядосах , когато прочетох, че получават по-ниски заплати от служителите в други филиали.
Ее мислех че са точни но.... Не мога да разбера този двоен стандарт.
Сегашните пилета са изкуствено хранени специално за бързото им уголеняване. Не е нормално да е пиле и да тежи толкова. Аз си взимам пилешки пържолки или готово изпечено пиле, но не от Лидл, че не ми е толкова вкусно тяхното.
И мислиш че взимаш нещо читаво ли?
Не знам как ги купувате тези магазинни пилета... Аз не помня кога съм купувал така.
Нищо не мисля, знам че са от същия сорт. Просто съм сама и ми е по-лесно като количество. И да, купувам, защото нямам никаква възможност да се сдобия с домашно пиле.

# 370
Кажете какво си струва да се вземе от италианската седмица?
Радвам се,че любимото ми бри е намалено.

# 371
Кажете какво си струва да се вземе от италианската седмица?
Радвам се,че любимото ми бри е намалено.
От италианската седмица задължително си купувам от италианските питки, прясна паста, моцарела от биволско мляко, Пармиджано Реджано, маскарпоне.
Харесваме прошутото на слайсове, сухите салами, гризините, едни пръстенчета тип гризини.

# 372
  • Козлодуй
Може ли снимка на този загряващ флуид? Благодаря.

Заповядай Simple Smile
Скрит текст:

На основата на камфоров спирт дето едно време бабите разтриваха - помага ми да се раздвижат мускулите Simple Smile

# 373
Този флуид има на 4-то място в състава феноксиетанол - аз не бих се мазала твърде често с него. Hands V

# 374
Някой взе ли от тези блузки в бяло, размер 86-92? На нашата по етикетите пише този размер, на самата блузка има надпис 110-116. А като че ли не ми изглежда толкова голяма... Днес ходих да взема друга и да сравня, обаче няма друг такъв номер. А съм я изпрала дори...

Здравейте! Искам да питам дали някой купи от тези блузки. Аз взех бялата, но след първото пране цветята избеляха. Аз ли обърках нещо или партидата е такава. За първи път попадам на некачествени детски дрешки от лидл. Иначе малката много си хареса блузката и се чудя дали да не купя друга такава (в случай, че грешката е в мен и съм прала на грешни градуси например).
Ние взехме тъмно синя, но тя по начало си изглежда избеляла...тъкмо да не и личи. Странното е, че ръкавите изглеждат несъразмерно дълги и широки за размера, ама ще се носи.

Общи условия

Активация на акаунт