Лидл 120 - Октомври

• 140 705
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
Тези пилета, които са на промоция в момента са ОГРОМНИ. 
Пратих детето да купи. Оплака се, че едвам го носи. Реших, че се лигави, ама донесе цяла "пуйка", тежи към кило и седемстотин hahaha То си пише, че са приблизително 1500 гр., де.
Скрит текст:
Не се събра, заедно с картофите в плика за печене - използвах големия за пуйка. После ще кажа вкусно ли е Peace , обикновено купувам пиле Дюк и го харесвам.
Чудя се, царевицата с която са го хранили дали е ГМО Thinking

А, не бе. Пасло е тревичка 3 години и е пораснало толкова. Пилето е на анаболи направо.
И аз купувам ДЮК, не че ми харесва, но по добро няма.

# 346
  • София
Скрит текст:
Тези пилета, които са на промоция в момента са ОГРОМНИ.  
Пратих детето да купи. Оплака се, че едвам го носи. Реших, че се лигави, ама донесе цяла "пуйка", тежи към кило и седемстотин hahaha То си пише, че са приблизително 1500 гр., де.
Скрит текст:
Не се събра, заедно с картофите в плика за печене - използвах големия за пуйка. После ще кажа вкусно ли е Peace , обикновено купувам пиле Дюк и го харесвам.
Чудя се, царевицата с която са го хранили дали е ГМО Thinking

А, не бе. Пасло е тревичка 3 години и е пораснало толкова. Пилето е на анаболи направо.
И аз купувам ДЮК, не че ми харесва, но по добро няма.
Joy

Пилето стана много вкусно.  Peace
Не съм добавяла грам мазнина, то си пусна предостатъчно, което така овкусява картофите... ммм, прекрасно.  eat

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 22:16 от mimeime

# 347
Голямо чудене за обикновено яке как да се изпере.
Перете спокойно! Надали е някакво специално.

# 348
  • до най-прекрасния мъж
Някой пита за Гайковерт - от 08.10. е.
От 08.10 е пневматичния /работи на сгъстен въздух от компресор/.
Ние търсихме електрическия, който беше от 04.10.

# 349
Рядко съм виждала клиенти да правят много големи сметки.  Все пак за една книга е нужно да изхарчиш 125 лв, а едва ли някой пазарува само от Лидл. Дано да не съм права, но съм се нагледала на какво ли не.
Аз пазарувам САМО от Лидл. Евентуално купувам някой хляб/БГ крема сирене, което не се предлага там. В момента имам 5 книги, които ще отидат за подарък и утре ще има още, защото ми е седмичния пазар Peace

Благодаря на всички, които мислиха за чопъра, мен и съседа Mr. Green Накрая го отвори бебето...

# 350
  • София
По повод на "огромното" пиле - странни сте ми.
Винаги търся да купя пиле над 1500 гр,
Че то по-малките са само кожа и кости.

# 351
  • Стара Загора
Пиле и аз мисля да взема утре, дано има. Книга подарих  една, една си запазих -харесва ми.

# 352
Леле, изварата на Пилос била много хубава (нямам предвид сладкарската, която също е фантастична, а тази в найлонови пакетчета)! Взех я с недоверие, отворих я за дегустация и то след като вече бях сита и хвръкна повече от половината опаковка - страшна дегустация... Smiley

# 353
  • shumen
Аз също търся по големи пилета.

# 354
  • софия
Купувам пиле от проверена ферма. Под 1,5 кг. рядко има. Аз искам да е над 2 кг. Като се махнат кожи, кости и се изпече, нищо не остава. Не разбирам кое му е "огромното" на 1,7 кг.?

# 355
В нашия Лидл (Провадия) дават точки и картончета на всички без да питат дали събират (такива са моите наблюдения). Peace
И по слушалките не си говорят глупости, а си обясняват кое къде се намира, кодове, цени, изобщо само неща, свързани с работата. Peace
Много са любезни, затова се ядосах , когато прочетох, че получават по-ниски заплати от служителите в други филиали.

# 356
  • Мадрид / София
Сегашните пилета са изкуствено хранени специално за бързото им уголеняване. Не е нормално да е пиле и да тежи толкова. Аз си взимам пилешки пържолки или готово изпечено пиле, но не от Лидл, че не ми е толкова вкусно тяхното.

# 357
На мен момчето дори ми залепи точките...3 бр. имах наведнъж.

# 358
Акумулаторната метла от страница 17 дали е пускана скоро?
https://issuu.com/promof/docs/lidl_485741c3790d48

# 359
По повод на "огромното" пиле - странни сте ми.
Винаги търся да купя пиле над 1500 гр,
Че то по-малките са само кожа и кости.
И аз, между 1.5 и 2 кг обикновено ги взимам.

Общи условия

Активация на акаунт