Лидл 120 - Октомври

• 140 604
  • 1 837
  •   2
Отговори
# 495
Хубава е супата, пробвах я. Също пробвах кремсупата от царевица, пробвах с блендер, но останаха люспи. Стана мнго гъста, по рецепта пише да се прецежда? Как става тая магия с прецеждането на супи? Какво се ползва, изобщо не мога да си представя през какво сито/цедка ще мине туй чудо.

# 496
  • до най-прекрасния мъж
През ето такава цедка ще мине. С малко помощ:
Скрит текст:

# 497
Супата с царевица ще "прецедиш" от люспите по същия начин по който се "прекарват" през сито малини, за да им се махнат семките Laughing , а именно с горепоказаната цедка. Peace
Звънче, благодаря за рецептата.
blue.angel , и аз правя подобни супи, разликата е в това, че варя зеленчуците и пасирам, не доварявам после още десетина минути. Наистина вкусно става, а на варианта с праз и карфиол много му отива запържено чесънче с червен пипер  Simple Smile А вместо сирене е идеална сладкарската извара Grinning Всъщност, онзи ден точно крем супа от карфиол правих и и добавих от извара- беше прекрасно. Heart Eyes

# 498
  • до най-прекрасния мъж
dolce miele, аз доварявам заради допълнителните продукти. Понякога има нужда и от малко водичка и солчица, ако е прекалено гъста. Идеята ми е да се стоплят новопоставените продукти и да се хомогенизират с останалите съставки.
Иначе, реално няма особена нужда от досваряване, ако не коригираш вода/сол.

# 499
Ааа добре, отказвам се от царевична супа тогава Grinning

# 500
  • велико търново
Някой да подскаже какво предстои другата седмица? Детски дрехи размери или тематична седмица на: ... .

# 501
Интересно ми е как се определят цените "Само днес", онези в оранжево и намалени драстично? Има ли някаква периодичност или група стоки или не?

# 502
Като заседят няколко седмици обикновено. Примерно за меса редовно го правят, като им наближи срока. За неща, които са с дълъг срок, ми е малко неопределено, понякога не ги намалят, въпреки че седят 2 месеца и само заемат място, друг път ги намаляват, ама са с очукана и изкривена опаковка...

# 503
Вчера купих круши с надпис "само сега" Mr. Green - меки, сочни круши които изчакаха почти да презреят, за да ги намалят.... Crazy Като се обелят вътре са си идеални, сладки и сочни....Иначе за месо и някои други охладени неща доста често намалят (при нас) когато все още има дни до изтичане на срока- не както в К.- с изтичащ буквално на другия ден срок.... Crazy

# 504
До кога щяха да дават точки?

# 505
До кога щяха да дават точки?
До 14ти е акцията.

# 506
Вчера си купих консерва белени домати от италианската серия с лук и чесън. Страхотни бяха. Днес отивам да купя поне 10 броя и...ги няма. Взех и книгата. Имах по-големи очаквания за нея.

# 507
  • София
Търся мнение за шампоана на Сиен против пърхот, ако някой е ползвал да сподели.

# 508
А аз малко офтопик, може ли някой да ми обясни как се работи с бутер тестото, когато правим сладкиш с плодове? Има ли някакви особености, защото покрай плодовете винаги ми остава полусурово?

# 509
А аз малко офтопик, може ли някой да ми обясни как се работи с бутер тестото, когато правим сладкиш с плодове? Има ли някакви особености, защото покрай плодовете винаги ми остава полусурово?
остава да, защото плодовете пускат вода, бях чела някъде да се овалят в брашно, но не съм го пробвала

Общи условия

Активация на акаунт