Лидл 120 - Октомври

• 140 319
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 765
Мерси Айша и Долче 🌹

# 766
  • София
Здравейте ☺️
Нахълтвам в темата за да питам дали някой е пробвал да поръчва от немския сайт на лидл през Габко?
В Германия имат много хубави неща, които не ги доставят тук.

# 767
Да..май поръчваха от Германия. За Стеридрийм се сещам...той поръча някаква техника май.

# 768
  • София
От 22.10 - седмица на европейските деликатеси.
На афиша - синьо сирене, някакъв кашкавал и подобни.
Също ог 22.10 - дамски и мъжки домашни костюми.
От 25.10 - мода ХХХЛ.

# 769
Някой има ли впечатление от хлебопекарната в Лидъл, че и в Кауфланд пускат тази седмица, а има голяма разлика в цената между двете?

# 770
  • София
Да..май поръчваха от Германия. За Стеридрийм се сещам...той поръча някаква техника май.
Благодаря!

# 771
Пиши му на ЛС ако искаш..не вярвам да откаже да съдейства...😊

# 772
  • Сливен
Кристи и тя беше поръчвала от Германия.

# 773
  • нейде там, където ....
Някой има ли впечатление от хлебопекарната в Лидъл, че и в Кауфланд пускат тази седмица, а има голяма разлика в цената между двете?

Разликата не е само в цената. Лидълската има повече програми, по-мощна е, както и по-голяма, с две бъркалки ... Нямам преки впечатления, само описанията гледам. Зависи какво ти трябва.

# 774
  • Сливен
В К. не беше ли Тефал хлебопекарната?

# 775
  • Пловдив
В К. не беше ли Тефал хлебопекарната?
Не на CROWN е

# 776
  • Варна

Колко ли бонбона има тук?

# 777
  • София

Колко ли бонбона има тук?
Към 15, средно ги смятам по 10 гр на бонбон. 150 гр пише кутията, ако някой знае точно е най-добре.

# 778
14 броя бонбони, така ми е останало в ума.
И аз я мисля хлебопекарната от Лидл, имаХ от Кауфланд - повреди се, но и аз не съм от най-внимателните потребителки на техника. Не я ползвах често.
Все пак - повреди ми се и затова сега ще купувам , може би, лидълската машина.

# 779
Ох, вижте каквоо намерих: https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16291 Yum Това съм сигурна, че го нямаше предните години, но много обичам и нямам търпение да заредят и да си хапвам.
За патешкото също пише от 22.10, обаче още към средата на седмицата имаше при нас, и докато се реша, останала само 1 тарелка гърди. Харчи се явно, все не намирах миналата година. Та остава само да измисля с какви плодове да го направя, може би ябълки + портокал... Simple Smile
За утре се нареждам за ножове за сирена, а от американските харесвам един сос с пушен аромат - много върви на пържолки.

Общи условия

Активация на акаунт