Лидл 120 - Октомври

• 140 269
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 005
Книги дават и в Лидл Тракия и този в Ритейл парк, днес взех една. Ботите са симпатични, за цената си още повече, но нямаше почти никакъв избор от номера, от мерене повече се бяха разширили и тъкмо си намерих нова, стегната дясна обувки и изненада лявата я няма. Някой е купил две леви обувки...посмяхме се на касата с касиерката, макар че май изобщо не е за смях. Rolling Eyes
Яке от изкуствена кожа за тези пари може да се намери в много магазини, така че не вярвам да предизвикат чак такъв интерес.

# 1 006
  • Пловдив
Има ли тук някой притежател на https://www.lidl.co.uk/en/MiddleofLidl.htm?articleId=16972
Silvercrest 18V Hand-Held Wet and Dry Vacuum Cleaner1

да каже става ли за мокет на стълбище ?

Благодаря

# 1 007
  • София

Яке от изкуствена кожа за тези пари може да се намери в много магазини, така че не вярвам да предизвикат чак такъв интерес.
Якето пише естествена кожа, https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16226 едва ли биха пуснали да не отговаря на описанието.

# 1 008
Книги дават и в Лидл Тракия и този в Ритейл парк, днес взех една. Ботите са симпатични, за цената си още повече, но нямаше почти никакъв избор от номера, от мерене повече се бяха разширили и тъкмо си намерих нова, стегната дясна обувки и изненада лявата я няма. Някой е купил две леви обувки...посмяхме се на касата с касиерката, макар че май изобщо не е за смях. Rolling Eyes
Якето пише естествена кожа, https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16226 едва ли биха пуснали да не отговаря на описанието.

Якето е от естествен велур, а не кожа, но стои много по-добре от другите, които ще пускат следващата седмица.

# 1 009
  • София
Ами той велура си е вид естествена кожа, има знак пише си естествена кожа.

# 1 010
Ох как чаках да пуснат пак тези бисквитки https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=16446  Ще трябва да заредя подобаващо, че дребен много ги харесваше Simple Smile
Те в постоянния асортимент ли са?
За съжаление не. Затова и сега се зарадвах като ги видях Simple Smile Тези с розмарин са прекрасни и ако не взема 10 кутии пък нА! Grinning
И аз ще взема за проба. Виждам, че са 4 вида и точно с розмарин си мислех да опитам.

# 1 011
  • Перник

Но това яке е с "нормални размерi", а другата седмица са XXL.

# 1 012
  • София

Но това яке е с "нормални размерi", а другата седмица са XXL.
Аз размерите не коментирам, някой друг беше.

# 1 013
  • shumen
Тези бисквитки и у дома се харесаха.Ще взема и аз другата седмица някоя кутия да има.
Аз пък не отидох днеска за дънки и утре надали ще намеря,но ще отида да видя.
Тете,кажи довечера твоя дали се е намъкнал в тях,защото ако са тесни и с копчета и моето диване няма да иска да ги носи.

# 1 014
  • София
Миналата година пускаха подобни кожени якета (обичайните размери) като тези от другата седмица и дълго време се подмятаха. Аз не ги харесах. Имам от предишна година черно - и досега го нося, страхотно е. Много занижиха качеството. А сегашните на Хайди Клум, като гледам ще трябва да ги намалят още веднъж, иначе няма да се изкупят. Сутринта интересът към тях беше нулев.
От новата брошура харесах чадърите, мисля, че имаше доволни от тях. Дано само се добера до цвят. Simple Smile

# 1 015
  • Варна

Мисля, че за тези якета спомена потребителката, предвиждаща бой Simple Smile

# 1 016
Дани, аз взех от модела с ластика, че моят се пъне - не можел да откопчава копчето. В момента има от ХМ дънки, но при тях копчето се щраква просто, не е с илик /така ли се пишеше/...и му е много лесно...
 Само купувам и връщам с тия негови претенции...вече ми е неудобно ...да ме пита човек що се занимавам и аз изобщо...

# 1 017
Четейки темата, останах с впечатление, че се отбеляза, че интересът и борбата ще бъде за якетата от следващата седмица, тях визирах в коментара си. Прехвърлих набързо брошурата, но не видях да пише, че са от естествена кожа. тези от днес са велурени и са естествени, но и към тях нямаше интерес днес.
Докато го напиша и Киса направо илюстрира. Grinning Точно за тях говорех.

# 1 018
Предполагам, че съм изтървала срока, но все пак да питам: Колко години е гаранцията на часовниците? Имам един спортен Кривит, на който не му работят половината копчета, откакто смених батерията.

# 1 019
Полъгах се по цената и взех от 2 кг. пити кашкавал, ужасен е. Неприятен вкус и аромат, и гуместа консистенция. 20 лв. на боклука Confounded

Общи условия

Активация на акаунт