Лидл 120 - Октомври

• 141 547
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 380
Ходих да видя якетата, ами тънки са. Една жена пробваше, в рамете ОК на долу широко...ами аз родих отдавна, не ми трябва широко. Тези от набук бяха по хубави, но изчезнаха бързо.
Тънки са, да. Ама аз съм си бъчвичка и ми харесва ,че е широко. А и с едната надута ръка трябва да вземам все големи размери дрехи Sad

# 1 381
  • София
Купували ли сте сгъваеми чадъри от Лидл и как са като качество?
Спиците им се чупят лесно. Купих един - счупи се, на следващата година - още един - не издържа и 2 месеца. Повече няма да ги погледна.

# 1 382
  • софия
Сега погледнах, че ще има термостати. Как по-точно се използват и прикрепят ли се някак към уредите и как по-точно? ...
Имм пилинг за дрехи, но мисля, че не е този модел който е показан. Моят, доколкото помня, е само с 1 скорост и като че ли няма 3 дължини.... Laughing Това с трите дължини ми се струва добре като идея, стига и изпълнението и да бива...  Peace
Имаме термостат от някое от първите пускания. Слага се на мястото на врътките. Настройва се на определена Т. Може да се настрои да поддържа определена Т в определен часови диапазон, определени дни от седмицата. Работи с прости алкални батерии. На мен ми е много удобен.
Аз имам един много стар и прост пилинг на Уфеса, който много обичам. След това съм купувала и други, така си седят, винаги се връщам към Уфесата. Този в Лидл и мен ми привлече със скоростите и дължините. Ще ходя да го гледам, на място ще реша.

# 1 383
Благодаря за термостата! Значи само към радиатор се прикрепя.
Старидпийм, при нас и без това не видях хлебопекарни, добре, че при теб е имало!
Аз влизам да питам дали някъде в Пловдив има от котешките маски (от филц), при нас имаше само вещици, духчета и една тиква....Детето е много разочаровано.... Cry
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16500

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 00:46 от dolce miele

# 1 384
Спортния панталон за момчета ватиран ли е отвътре?

# 1 385
Тази машинка за почистване на дрехи от другата седмица сега погледнах, че е на батерии. Колко ли често ще трябва да се сменят. Това не ми харесва. Моята се зарежда с кабел.

# 1 386
Преди бая години една приятелка си беше купила подобна и каза, че батериите стигат за един пуловер Grinning Сегашните не знам!

# 1 387
  • София
Хм, аз имам и доста държат батериите. Не съм ги сменявала до сега, а съм чистила между 5 и 10 дрехи, не знам с точност, от миналата година ми е. Чисти хубаво иначе, аз много си я обичам, а беше и в коша с намалени неща.

# 1 388
  • shumen
Ваня А,ватиран.Аз днеска ходих да ги гледам,но нещо не ми харесаха цветовете и се отказах да купувам на детето.

# 1 389
Спортния панталон за момчета ватиран ли е отвътре?

Не .

# 1 390
  • софия
Преди бая години една приятелка си беше купила подобна и каза, че батериите стигат за един пуловер Grinning Сегашните не знам!
Много зависи колко има да се чисти. Ако има много заваляно, топчета сигурно батериите отиват за 1 пуловер. Ако е малко, в определени участъци - батериите се ползват доста дълго.

# 1 391
  • Пловдив
Момичета, да сте си купували парфюмчета от Лидл ?
И аз преди бях запленена от другия дамски Мадам Гламер за 10лв.Имитация е на любим Коко Мадмоазел и то мнооого добра.Обаче...като всяко нещо го развалят и вече хич не е траен.

# 1 392
Благодаря за споделеното за Пилинга за дрехи! Може би ще купя един - трябва ми точно за дрехи, които неочаквано стават на топченца след 2-3 обличания.
За момчешките панталони се надявах да са ватирани.
Хапнахме Хелуинската пица - нищо особено. Детето я отсвири - не му харесвал вкуса.
От зеленчуците Айсбергът и репичките ме изненадаха, че са вкусни

# 1 393
  • София
Аз се простих с поларения комплект. Панталонът ми е къс. Sad

# 1 394
Моля, ако някой види от котешките маски в Пловдив да ми каже! Praynig
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16500
Снощи намерих в коша с 30% намаление хартиени подложки за сладкиши и си ги взех. Simple Smile Тъкмо ми трябваха такива.

Общи условия

Активация на акаунт