Лидл 120 - Октомври

• 141 558
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 365
Прекрасна машинка е това. Имам я от няколко години (но не на Лидл, тяхната не знам как е), щях да съм хвърлила няколко любими пуловера и клина, ако не беше тя. Обаче трябва да се внимава в начало, срязах една блуза, докато се учех как действа.🤫Със самобръсначка ми е сигурно срязването на плата.😁

# 1 366
Благодаря за отзивите!
Пробвах с самобръсначка преди и срязах дрехата.

# 1 367
Аз имам от К. , голямо удоволствие да си махам топчетата с него. Купих го заради един пуловер от униформата на каката, доста ниско качество, и след 3-то обличане стана на нищо. Който го е измислил, евала!

# 1 368
  • София
Тези уредчета за пилинг на дрехите бяха доста хвалени тук минали години и сега съм решила и аз да си взема.

# 1 369
Става всякак, спор няма, обаче е по-лесно с машинката. Със самобръсначка трябва много да внимавам и съм правила бели така. Иначе разбира се че кой с каквото му е удобно си свършва работата. Питането беше дали върши работа уредчето, не дали е нужно на всеки.
И с него може да се прекали и да се протрие платът, в интерес на истината, но със самобръсначка съм си съсипвала любим пуловер доста по-лесно.

# 1 370
  • София
Момичета, да сте си купували парфюмчета от Лидл ?

# 1 371
Момичета, да сте си купували парфюмчета от Лидл ?

Аз да..от двата вида. Един дървесен в паралелепипедно шише. И един в обло...гламур нещо си. И двата ми харесват. Трайни са.

Ето първия

# 1 372
Този бил реплика на Boss Orange. Не съм ги сравнявала де, само така четох.
Кажете кои сиренца от деликатесните си струват? В баварската свдмица имаше едно много хубаво швейцарско сирене, още не мога да го преживея, че не успях да взема втора опаковка. Измежду сегашните има ли нещо подобно?

# 1 373
Някой купувал ли е тези уреди, които са минифритюрник и фондю и дали сте доволни?

https://www.lidl.de/de/clatronic-fondue-fritteuse-2-in-1-ffr-291 … ngOrigPageSize=36

чудя се това или само за фондю да поръчам
https://www.lidl.de/de/silvercrest-fondueset-sfe-1500-c2/p261520 … ngOrigPageSize=36

цената е еднаква

# 1 374
Аз днес взех тиган. Дано да е добър.
Относно пилинга, аз имам от Лидл. Работи добре, не съм късала, но съм забелязала, че дрехите, на които се образуват такива топчета, след третиране са ок, но после бързо пак си станат на топчета. Т.е. като си е такава материята, не очаквайте чудеса. Трае няколко обличания магията Simple Smile

# 1 375
  • Варна
 Върши работа нещото. Уж гледам да не купувам такива дрехи,но често се налага да го ползвам.

# 1 376
Ако свършат машинките за топчета в Лидл, вижте в Немски център - мотаят се от памтивека такива там.

# 1 377
Едно време имахме акумулаторна метла, върши работа, но само на килими, пътеки, мокети, едно време тези настилки бяха модерни Simple Smile))) със сегашните ламинати, гранитогреси и т.н. не разчитайте на нея.

# 1 378
Ходих да видя якетата, ами тънки са. Една жена пробваше, в рамете ОК на долу широко...ами аз родих отдавна, не ми трябва широко. Тези от набук бяха по хубави, но изчезнаха бързо.

# 1 379
  • София
Чудесна е машинката за дрехи. Даже ще взема нова резервна. Старата си е ок още.

Общи условия

Активация на акаунт