Лидл 120 - Октомври

• 141 516
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
От понеделник 29.10.2018 година, ж.к. Люлин в София ще има втори магазин на ЛИДЛ във втора част срещу пощата.
Видя ли брошурата, в понеделник ще е мармалад там. Ще го преслушам по към края на седмицата.
Интересно, с какво ли толкова ще го напълнят. В Драма влязох в такъв огромен, но асортимента е с по десет вида отгоре на нашите - и шоколади, и козметика, и каквото се сети човек.  
Какви визирате под "огромен" ? Не знаех че имат разлики.

Скрит текст:

# 1 441
  • Бургас
Аз пък не съм доволна от дъската за гладене Aquapur. Едно от малкото лидълски неща, които с кеф "случайно" бих изтървала от терасата, че да си купя нови. Рядко я ползвам, но винаги като се наложи, се сещам за поне 100 попържни! Първо година след купуването ѝ калъфът взе да се разпада - ластиците му бяха станали твърди и трошливи все едно е на 20 години, и не ставаше за нищо. След разговори с Лидл и фирмата-гарант, единственото което ми предложиха е да ми пратят нов калъф, който не може да се опъне и стегне добре, ходи насам-натам и ми действа доста зле на нервите. Поставката за ютия не пасва на моята и все ходи и тя насам-натам. За капак и цялата дъска не е стабилна, леко се клати и не се задържа на пода и също ходи насам-натам. Сиреч и без това неприятното за мен гладене се превръща в изпитание на нервите, което обикновено губя безславно... Ама 60 кинта не мога да хвърля на боклука и още някоя годинка  поне трябва да я търпя Sad

Пуснаха на топлата витрина (временно вероятно) едни немски хлебчета ала брецел, които са много мекички и вкусни за любителите на този вкус Wink

Патицата (а не пуйка на промоция) си е чудесна както винаги и много се радвам че поне за зимата се връща в асортимента. Сравнително чиста, дребнолийките са  в торбичка в коремчето ѝ, и поне на нас ни е много вкусна. Дребен може да яде всеки ден патешка супа, така че една Фтичка вече изпапахме и ще мушна във фризера поне още една Wink

# 1 442
А случайно в Лидъл да са пускали нещо като покривка за гладене /с дебелина като калъфите за дъска за гладене, обаче с правоъгълна форма и без ластици/? Майка ми има такова нещо и е много удобно- поставя се на масата и въобще не се налага да се занимава човек с дъски за гладене Simple Smile , но не може да си спомни дали е от Лидъл или не. Гладенето, особено с хубава ютия, не ми е особено неприятно, но сгъване/разгъване на дъска за гладене и местенето и са ми ужасно неприятни! ooooh!

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 23:50 от dolce miele

# 1 443
  • Кърджали
А това мюсли премиум пускали ли са го на промоция някога, защото аз не помня? Откога го чакам да го намалят и не го намалят.

# 1 444
Как са конвектори те ? Искам да взема на майката на миУото ,преди да скове студ и да пали печката на дърва.
Не са нещо уау, нито и като икономия.
Е то каква икономия от такъв уред - включваш в контакта 2 киловата уред и той толкова харчи - 2 киловата Grinning Дали ще е конвектор, радиатор, вентилаторна печка... все тая като консумация. Единствено климатиците са на друг принцип, иначе колкото енергия дръпне от мрежата, толкова ще ви вкара в стаята като топлина.
Приятел си го беше купил същия конвектор миналата година, нещо разочарован остана тогава. Може и на него да му се е паднал дефектен де, но каза че доста градуси надолу е трябвало да падне от зададената температура, че да се включи да дозатопли пак, не бяха 1-2 градуса дето ги цитирахте тук ами говореше за 4-5, та затова си мисля че нещо проблем е имало с неговия. Другото, от което се оплака беше че ако спре токът, дори и за малко да е, после не се включва пак, явно не са му предвидили някаква памет отделно за настройките или не знам и аз. За такъв проблем не помня някой друг да беше споменавал тук. Питах го пак миналия ден, че ги заглеждах и аз, но това последното ме отказа.
Ако трябва да се избира между конвектор, радиатор и вентилаторна печка, определено конвекторът печели като уред, единствено е недостатък ако някой държи да може да си мята по нещо за изсушаване отгоре, тогава си е за радиатор. Иначе другаде конвектор който е над 2 киловата на такава цена почти не се намира, има по-евтини но те са до 2КВ или по-малко, всеки си преценява какво му трябва.

# 1 445
  • shumen
Гала,за кой мюсли говориш?

# 1 446
  • Кърджали
Сега не мога да пусна снимка от мобилната версия. Тези, които в новия магазин в София ще са намалени. Черните пакети със зелено, розово, мюсли Премиум.

# 1 447
  • София
Сега не мога да пусна снимка от мобилната версия. Тези, които в новия магазин в София ще са намалени. Черните пакети със зелено, розово, мюсли Премиум.

Къде видя, че ще са намалени? И аз ги дебна Grinning

# 1 448
  • София
Засилих се за кухненската везна, мнения?

# 1 449
В обикновена тенджера колко време варите охладеното шкембе  newsm78

# 1 450
Засилих се за кухненската везна, мнения?

Имам везна от Лидл и се прецака много бързо, и то без да е ползвана много.
Тази дето е сега на промоция хич не ми вдъхва доверие  и ще търся везна от друг магазин.

# 1 451
  • Кърджали
Maria Ivailova в някакъв нов филиал в София Люлин. На предната страница е в скрит текст.

# 1 452
Здравейте, днес си  си взех от Лидл конвектор Silvercrest. Хареса ми , че има дислей и дистанционно. Има три степени и има отделен бутон за пускане и спиране на вентилатора.Изненадан съм ,че при достигане на зададената температура и спиране на нагревателя  вентилатора не спира, а продължава да си духа и спира само ако ти го спреш. Каква е идеята? Имал съм преди един от евтините конвектори и когато е пуснат вентилатора при достигане на температурата спираше и вентилатора. Като изключи минава доста време преди да включи пак ,а вече не е толкова топло.Хистерезиса му е 4 градуса,пояснявам.:задавам 23 градуса,започва да качва ,стига 23 и спира и се включва нагревателя ,когато температурата в стаята падне до 19 градуса. Очакванията ми бяха по-големи от реалността и вероятно ще го връщам. Някой има ли впечатления от този уред и може ли за мнение относно вентилатора? Благодаря

# 1 453
Амии...имаме, да..впечатления.
Коментирано е сигурно поне 100 пъти...
Пробва ли с търсачката да потърсиш и прочетеш какво са споделяли потребителите ?
Пробвай..

# 1 454
Даже няма нужда от търсачка. В последните две седмици на всяка страница някой пита за тоя конвектор 😂

Общи условия

Активация на акаунт