Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 331
  • 649
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Айде сега пък Лили била дебела и тромава? Как го прецени, че е тромава като освен да пее и боядисва или някакви по-статични задачи не са я давали да прави. Но ето с малко ум и прозорливост би Хриса, която показа, че не й сече пипето и не можа да се организира и да си прибере дървата.

# 226
Роман ако е първи дуелист,не може да избере Ивайло ,защото той е с имунитет.Ще избира между Дидо,Александър,Митко и Цеци Laughing
имунитетът е за ратайство
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=949986731855378& … d=372139999640057

# 227
  • Калгари, Канада
Дидо,Александър,Митко и Цеци Laughing
Според мен Роман ще бие и Митко, и Цеци, и Сашо. Само Дидо,  ако си нареди правилно игрите ще има шанс да го бие.

# 228
  • Калгари, Канада
Хриса е припряна, има шанс Славея да я бие. + това не я видяхме в задачите да се изявява, а Лили доста неща свърши по къщата и по задачите като цяло.  +, че Лили ще си реди битките.

# 229
Но ето с малко ум и прозорливост би Хриса, която показа, че не й сече пипето и не можа да се организира и да си прибере дървата.
Точно - и Хриса, и Цецо са еднакво прости, еднаква грешка допуснаха от тъпотия, еднакво безмозъчни са.
Изобщо не бих подценявала възможностите на Лили,  вчера направо ме изуми.

# 230
Имунитетът е само срещу ратайство. Данчо Йовчев даваше имунитет от ратайство и дуел. Ако Нури мисли за отбора и за себе си, ще посочи Роман. Ако мисли за цялостното усещане във Фермата, ще посочи Хриса. А аз някак си не вярвам, че тя би избрала Роси, ще вдигне.мерника на Лили, защото и се стои още.

# 231
А аз някак си не вярвам, че тя би избрала Роси, ще вдигне.мерника на Лили, защото и се стои още.
тъкмо ще затвърди, че е долна твар ...

# 232
Познах, познах, познааах за ратаите Satisfied Защото ползвах математиката , както казА Нури при дуела Smiley
Дуелист ще бъде ... Роман, пробвам се пак в гадаенето. Хриса е любимка на И+А, като нищо са уговорили падането и срещу имунитет за дуел. Чак толкова тъпа не е да не напълни чувала си, чухте я как разсъждава за старите мъже и опита им да се докажат (това за "тате, тате" ). Както каза Госпожа Лаленце, Хриса манипулирайки Роман набързо продаде и Цецо Mask
Задачите са много и нищо не пречи да са определени през април. Просто да са прехвърлили няколко от разписаните за следващата седмица Mask , ние ли не знаем какви са майстори продуцентите да сгърчат някой.
За пръв път изгледах епизод без напрежение , даже показаха по нещо за всеки от останалите. Изненадах се, че Симеон е диджей, прекалено ми е сериозен , Роман е по-лежерен и по- купонджия на вид.
Рядко единодушие в лагерите за отстраняването на дразнителя , между другото и във фейса доста народ въздъхна с облекчение. Масово е желанието "менъджърката в сферата на търговията" да бъде дуелист и да напусне формата. Което ме наведе на странни мисли.  Що за ръководител е Хриса и ако има проблем в работата пак ли крещи и блъска глава в стените? Що за работодател търпи подобно поведение? И защо иначе умни, умерени , възпитани хора не могат да се справят с една агресивна, невъзпитана , явно неадекватна на моменти жена? Дали не е заради оказваната и от двама - трима поддръжка ? Един и подава остра брадва, друг я гушка утешително и се кефи на опънатото и дупе, на трета и липсва ....сигурно за важни разговори кого още са видели гол.
Скрит текст:
Не сте забравили, че дъщерята на "тате" Карина беше участничка в престижния конкурс "Мис дупе" , нали ?
Недоумявам как може да се озапти такъв човек . Една кукавица побърква десетина , а виждате и в обществото ни какво става, отчайващо е. Tired Face

# 233
Не съм гледала визитката на Христина и нямам намерение, обаче силно се съмнявам да ръководи каквото и да било. Тя не може себе си да контролира, ще взима решения за други хора. Кой знае в кое кафене разнася подноса. Мениджър на водопад. Емоционалната софиянка ли я нарекоха? Дрън-дрън.

# 234
  • София
На мен ми хареса единодушието на всички накрая пред личните им камери Simple Smile Все едно друг въздух дишаха!

# 235
На мен ми хареса единодушието на всички накрая пред личните им камери Simple Smile Все едно друг въздух дишаха!
Какво единодушие са показали накрая. Не го изгледах до край.

# 236
  • София
Всеки сподели колко добре се чувства, някои даже в прав текст си казаха, че е заради липсата на дразнителя, който сега е в отбора.

# 237
  • София
Ама то наистина беше осезаемо друга атмосферата без Христина.  Simple Smile

# 238
  • London
Дидо,Александър,Митко и Цеци Laughing
Според мен Роман ще бие и Митко, и Цеци, и Сашо. Само Дидо,  ако си нареди правилно игрите ще има шанс да го бие.
И Дидо ще бие....аз мисля, че единствено Гошо има шанс срещу Роман от другия отбор. Дори Симеон за мен е по-слаб физически, тая хрътка прави сцени все пак и според мен е доста якичка и сръчна. Тоест Роман, Нури и Гошо за мен са най-силните мъже във Фермата откъм това, което може да се постигне на дуел. Роман не вярвам скоро да си тръгне, по-скоро ще изпрати Цеци в катуна.

# 239
Роман не вярвам скоро да си тръгне, по-скоро ще изпрати Цеци в катуна.

Хич няма да му се разсърдя на Романчо, ако го направи. Цецко се заканваше, че си тръгва, ако го пратят ратай или дуелист, не че му вервам.

Общи условия

Активация на акаунт