Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 574
  • 649
  •   1
Отговори
# 510
Някой с мнение за представянето ан фермата в Ст Загота, което толкова рекламираха ?
Имаше ли игри ?

# 511
  • София

епизод 23

епизод - 24

# 512
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мисля,че много драматизирате.Чета всички мнения и чак обиди,неуважение,лични нападки не съм видяла,освен спор между жени..така,както ние си го умеем.
Ако говорим за слаб интерес в темата,то е заради глупавото разделение на 2-та отбора,лошият подбор на участници,скандалите на Христина,които никой не иска да слуша и гледа и така.
Слаб сезон е,няма какво да се лъжем!

# 513
Аз пък таман да харесам Милена и тя се затръшкА, че не е получила похвала пред строя.Изглежда сериозна жена , доказа се като ръководител и изведнъж :" ти не ми каза името". И Алекс ,която мъжете се убиха да хвалят (защото е кротка и разбрана) си "мълчеше с ослушване".Не взе отношение , но беше плътно до двамата с разперени уши.Жалко,че няма да чуем коментара и, дали и тя се чуства непризната. Това значи ли, че Милена не е сигурна, че ще излъчат героизма им с четките и повдига въпроса с цел "ако не се види, да се чуе". Хмммм, имаме си отличничка,а ? Иска си шестицата. Но следя с интерес опитите да получат кисело мляко, тази бактерия все някак се е пръкнала.
Цецко загуби подкрепата ни с размислите си за мястото на жените, а победител в дуела не го виждам заради шкембето. Я си представете как се вие и чупи в играта с въжетата Mask няма начин да е по-бърз.
КазАх ли Ви за Митето, че е умрял от глад и чак посегна на "ритуалната глава", а краката  петльови така ги гледаше и въртеше... Беше много сладък с признанието си, а петльока само му е разпалил апетита.Mask  Да послуша Дидо и да удържи в свалянето на килограмите, че е нездравословно надут. А предстоят дуели и за него, надявам се.
Първият мъжки дуел ще е мааалко неравностоен, ама карай, дано отпуши и други.
Роман е хитряга, държи се несериозно , повдига рамене и се подсмихва, но разсъждава много добре. Направо има стратегия момчето, да видим дали ще се получи.
Чао до понеделник и що не успокоите топката? Време е  за Джим Бийм. Той е от Кентъки и се очаква да поскъпне след повишаване на митата.Бъдете предвидливи, прекарайте сега малко време с него. Mask

# 514
  • Калгари, Канада
Роман си играе за Роман, ама с това лежане преди дуел няма нито да спечели гласове от съфермерите си,  нито от публиката. Сам ще си се надиграе.

От продукцията могат и Гого да сложат в претендентите за фермер на седмицата срещу Роман, ще е интересен дуел. Пък може и Симо. Защо им е просто така да му подарят да е фермер.

А Цецо ще е глупаво да сложи пак "тати"(който влиза в групата на сексистите според Хриса Умното),  след като той вече си показа колко си може.

# 515
  • Другата България
Така, тази година в темата положението е плачевно. Което само ме натъжава.
За последно- много моля, всички потребители, които пишат в темата за пръв път тази година да се съобразяват малко. Същото важи и за другите от предни години.
Такива обяснения, обиждания е нямало до сега. Не мога да си го обясня просто. Да, спорели сме, но чак така.  За обижданията не моля за пръв път, даже и предупредих, че аз лично вече и ще докладвам. Разваля се настроението в цялата тема и аз примерно, както и други сигурно, се дистанцираме.
Това го писах многократно, призовавах за добрия тон, дори лично докладвах потребителката с гръцкия ник, която за моя радост не пише много. Положението си е същото, дори става по-зле. Моето обяснение е, че това е заради самата тема на предаването - разделението е видно както и там, така и тук. От което страда добрия тон и там, и тук. Надявам се като ги обединят, да се наредят нещата, защото ще е жалко за темата.
Снощи го проспах, почти нищо не си спомням, но няма и да го гледам на запис. Запомнила съм седенето на Хриса в скута на тате агейн /дали не беше онази вечер newsm78/, което е отвратително за мен, мрънкането на Милена, всички кошници, дадени от Бети, някакво езеро и...май нищо повече. Така че нямам какво да кажа, ако нещо съществено съм пропуснала, моля, кажете ми го. На дуела смятам, че Роман ще победи, ромЪТ ще посочи Ивайло за фермер, и ако същия спечели - Нури ще е ратай и дуелист. Нищо неочаквано. А, сетих се и какво друго помня - изненадах се, че Симеон не харесва Росица. Роман и той, дали има нещо, което не ни показват? Thinking
Що се отнася до Лили, и според мен не се впряга много в работата, ама е възможно да е илюзия от това, което ни показват.
И продължавам да не харесвам Георги.

# 516
Аз пък снощи се потресох от разказа на Хриса как си е предизвикала аборт с натоварване.във фитнес и то съвсем умишлено.Айде добре не желаеш дете, но си има лекари за това.
Пълна откачалка е, абсолютна патология е поведението и и начина и на мислене.

# 517
  • London
Мен ме втрещи снощи разказа на Христина за аборта, който направила сама 2 месеца преди Фермата като ходела на фитнес да вдига целенасочено много тежести. Разказа беше разказан на Ивайло усамотени, докато Христина лежи по много къси панталони и в това време камерата дава лек фокус и към пакета на чичата ( ама много лек, но достатъчен ). Мястото точно на мъж ли е да го кажеш? Изумена съм! После и тази песен на Дидо за тагав чичка дето търси млада птичка съвсем се върза с цялата история и в този дух дават Аня Пенчева на някакви снимки с чичката, не знам как излиза да си купи хляб от магазина тази жена, чутовен срам.

Милена ми е като комбайнерка, хубаво си го каза Радилена, че веднъж седнала да измаже и го изговори, пък принципно основно свива цигари, което и на мен е направило впечатление.

Георги, разбрахме колко си може по запълване и замазване на дупките на къщата. Може ли Калоян да се справи по-добре? Еми явно може....

Роман и циганина, ако може да излязат комбинативно ще е най-добре, ала уви...

А относно бъдещия фермер за мен Роман няма да издържи изобщо още на гласуването за да иде да се състезава за фермер. Нито от неговата къща, нито от другата биха дали гласове за него, изключвам Милена и още някои....

# 518
  • Другата България
 Laughing Сега като го разказвате, и това си спомням, че гледах, по-скоро чух. По пакети не съм се заглеждала. Mr. Green

# 519
  • Вестерос
Относно Петковден и петела. Няма общо с 02.02. А Петковден е утре.

# 520
  • Ямбол
Не е Петков, а Петльов, от петел.
Няма страшно, нормално е да не си го чувала.

# 521
  • Другата България
Относно Петковден и петела. Няма общо с 02.02. А Петковден е утре.
Скрит текст:
Тиф, Петковден е на 14.10.
Не е утре.
Това за Петльовден сте го коментирали, не изчетох всичко, но и според мен имаше малко елемент на умишлена провокация отново към Нури. От всички обичаи точно този да пресъздават...знам ли, може и да е случайно, но аз вече не им вярвам.

# 522
Този дуел ми е пълна мъгла. За другите досега все изскачаше по някой спойлер, но за този нищо не съм чула или чела. В анкетата гласувах за Роман. По-млад е и изглежда в по-добра форма от Цецун. Не го харесвам, но предпочитам той да остане. Бай МангаУ да се връща при своята гЪзела.
Ако Цецо отпадне много е вероятно да посочи Караньотов за фермер на седмицата. От продукцията може да изберат Дидо или Ваня.  Thinking Ако Роман отпадне нямам идея кого ще избере, но при всички случаи ще е интересно.

# 523
Мен ритуалът с петела не ме впечатли особено, нито ме потресе, ама аз съм коравосърдечна и с влечение към касаплъка Stuck Out Tongue Winking Eye. Знам какво се празнува на 02.02., само не разбрах защо по това време са решили да го правят, но все едно, така са преценили, явно са сметнали за нужно, интересно, няма лошо.
Защо да е провокация към Нури този ритуал? Нури е българин, не турчин. Колкото да стане дума за турското  робство, да. Но той почти нищо не каза този път, бил 50/50, ми хубаво. То ясно, че сме съжителствали - искаме, не искаме, доколкото  знам -  в отделни махали, все едно, де, не съм била там. Simple Smile
Дори май Нури не мислеше да се оттегля, от Цецо сякаш се повлия, не знам.

Игрите за мъжкия дуел ми се сториха по-леки от тези в досегашните женски - няма да мятат дини, зелки.. Имат да разсекат по едно яко дърво, да наковат мост, знаем я тази игра, да пренесат по някоя торба пръст, но като цяло по-простички и леки ми се видяха игрите някак си.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 13:30 от Ензим

# 524
  • Другата България
Защо да е провокация към Нури този ритуал? Нури е българин, не турчин. Дори май не мислеше да се оттегля, от Цецо сякаш се повлия, не знам.
Видя се защо - и коментарите на Христина за носията, и намеците на Георги, и самото му оттегляне от него - така ми се стори. Пак казвам - възможно е да греша, но аз съм предубедена, признавам си. При това Петльовден е на 02.02., всеки път някакви ритуали се пресъздават по времето, по което са там, сега от трън, та на глог...може и да греша, не знам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт