Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 586
  • 649
  •   1
Отговори
# 390
  • Другата България
 Joy А иначе, казваш, това не е вярно за Филиповския ром? Умен е за трима, съобразителен, интЕлЕгЕнтЕн, пъргав, ловък, абе с две думи - алфа мъжкар. Mr. Green Sunglasses

# 391
  • София
Smile,  мери си приказките. С другите може и да спорим,но не се обиждаме. Хигиена на общуването

3 пъти ги меря даже и чак на 4-тия пиша. Пък и никого с нищо не съм обидила. Ти се припознаваш в нещо ли?

# 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кое ви кара да мислите,че Ивайло е слаб и лесна мишена на един предстоящ дуел?
Човека ми изглежда здрав като бик и браво за тялото,което има на 60г.И с чук и трион се справя.

Всички там са отишли за парите.

# 393
  • London
Абе чак лесна мишена не е, лесна е Калоян. Може да бие и Дидо и Александър и циганина според мен, за Митко имам колебания, но сякаш и там би могъл, но Роман.... Симеон, Нури, Гошо... някак не го виждам да ги бие.

# 394
  • Другата България
Аз Георги го виждам финалист, няма кой да го бие на дуел.

# 395
Smile, последно ще кажа, виж си постовете. Приключих с теб.

# 396
  • London
Нури може да го бие, ако не му дадат само силови битки и може да реди игрите. Гошо беше много зле на Алманах, не беше прецизен по отношение на игрите за сръчност и тн. Нещо по-пипкаво и Гошо е оттекъл....

# 397
  • Другата България
 newsm78 Не знам, много е як Георги, но си права, че зависи от игрите.
А и има доста време.

# 398
  • London
Абе по-скоро....Симеон сякаш се оказа не толкова силен, не че Гошо е чак толко як. Както виждаме не печели всеки ден имунитет, което говори достатъчно.

# 399
  • София
Smile, последно ще кажа, виж си постовете. Приключих с теб.

Нищо не съм започвала, но добре. Grinning

Митко най ми се губи като участник, понякога забравям, че е там.

# 400
  • Другата България
И аз казах същото за Митко, освен грозната гледка от гол до кръста мъж нищо друго от него не съм запомнила. И скандалът с Хриса, ама това избледня някакси. Натрапват ни едни и същи участници, от други нищо не виждаме. Crossing Arms
Абе по-скоро....Симеон сякаш се оказа не толкова силен, не че Гошо е чак толко як. Както виждаме не печели всеки ден имунитет, което говори достатъчно.
Симеон все още ми е загадка на мен. newsm78
Пропускам епизоди, може и от там да идва това, но до тук едно и също от едни и същи.
mrav4ica, и на другата потребителка казах - много емоция влагате за несъществени неща, все пак сме се събрали различни хора, с различни виждания за нещата от живота, харесваме различни неща и характери, нормално е да имаме различно мнение. Не се впечатлявай толкова и не се опитвай да налагаш твоето на всяка цена, анатемосвайки различното. Това дразни. Мен не чак толкова, повече ме дразни когато нещо се повтаря, и повтаря, и повтаря...без аргументи, просто защото...така. Laughing Ама се опитвам да съм търпелива, не винаги ми се получава сигурно, но не задирям толкова. И друго има - сега сме на различно мнение за нещо - по принцип говоря, но утре може да мислим еднакво, това зависи от видяното и чутото, а и от това как то е поднесено на зрителя от продукцията. Не си го слагай толкова на сърце и малко по-разумно използвай гръмките думи и определения. Това е добронамерен пост. Peace

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 19:07 от Merri_An

# 401
  • Буркина Фасо
И аз казах същото за Митко, освен грозната гледка от гол до кръста мъж нищо друго от него не съм запомнила.
е, как да се къпе човек според теб ? облечен ? грозен, грозен ... колко да е грозен ?
и с какво е виновен той , че продукцията е решила да го покаже по телевизията ?  те и пияндурките ги даваха , но облечени с бански. все пак по малко секиш и за двете пола.  Laughing

# 402
  • София
Искам дуел Роман срещу рома Simple Smile и за първи път ще знам за кого ще бъда.Направо ме отвращава този циганин.
Как може никой да не се застъпи за Росица,Нури дори й даваше идеи как да му угоди хранително...

# 403
  • Другата България
И аз казах същото за Митко, освен грозната гледка от гол до кръста мъж нищо друго от него не съм запомнила.
е, как да се къпе човек според теб ? облечен ? грозен, грозен ... колко да е грозен ?
и с какво е виновен той , че продукцията е решила да го покаже по телевизията ?  те и пияндурките ги даваха , но облечени с бански. все пак по малко секиш и за двете пола.  Laughing

Laughing Ти нещо да не си слънчасъл? Какво къпане те гони? Говоря за постоянно ходене по гол тумб@к, което и съм видяла, не съм видяла някой да се къпе. И на масата ми седнали така.... Sick Stop

# 404
  • Буркина Фасо

Laughing Ти нещо да не си слънчасъл? Какво къпане те гони? Говоря за постоянно ходене по гол тумб@к, което и съм видяла, не съм видяла някой да се къпе. И на масата ми седнали така.... Sick Stop
ама хич не съм слънчасал Laughing
не си писала за постоянно ходене гол до кръста. помислих си , че си го видяла така когато се къпеше и двете моми го коментираха. даваха го преди няколко дни. само , че за нас пуснаха гледка от кръста нагоре , а за тях имаше екстра И от кръста надолу. след като не си писала за каква грозна гледка се възмущаваш аз си помислих , че е за тази.
иначе мен ме дразнят пък (момите), че не се разкарват голи из фермата. даже голи може да сядат и на масата.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт