Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 561
  • 649
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Буквата Е, за нищо я няма... хайде до края може и да не знае азбуката, ама поне до 6-тата би трябвало...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
Оплескал е всичко.
Сега ако Цецо я нареди ще се гръмна.

# 557
  • София
Стрес, стрес, "Е" да объркаш...  Rolling Eyes

# 558
  • София
Стрес, стрес, "Е" да объркаш...  Rolling Eyes
Много го надценяват тоз стрес

# 559
Аз лично като съм в стрес и блокирам напълно.

# 560
  • Пловдив
Да, той през цялото време викаше а б в г д ж з е... Че е стрес, стрес е, в началото го оправда, но после... Просто не я знае, това е. Макар и немската да беше почнал, тя същата до ето. Ами извинявам се, ама ако Циганина я нареди, съм  за него.

# 561
  • Варна
Оплескал е всичко.
Сега ако Цецо я нареди ще се гръмна.

Аз също. Какъв срам ще ме хване ако циганина я нареди,  без извинение.

# 562
  • София
Аз не можах да разбера, ако Цецо приключи за 1 час да кажем, но подреди правилно азбуката, кой печели?

# 563
  • София
Да, той през цялото време викаше а б в г д ж з е... Че е стрес, стрес е, в началото го оправда, но после... Просто не я знае, това е. Макар и немската да беше почнал, тя същата до ето. Ами извинявам се, ама ако Циганина я нареди, съм  за него.
И аз!

# 564
  • Буркина Фасо
Аз не можах да разбера, ако Цецо приключи за 1 час да кажем, но подреди правилно азбуката, кой печели?
играта приключва най-много за 25 мин. , така че 1 ч. няма как да се случи.
попадаме в графата ако и той не се справи за 25 мин.  тогава се гледат грешките при азбуката.

# 565
Циганина е карал първи клас седем години може и да я нареди 😉 Не мога да го харесам него никога заради изказванията му за жените.

# 566
  • София
Тоест, ако хипотетично за 25 м не стигне до азбуката отпада автоматично така ли? Съжалявам не хванах всичко и за това не ми е ясно.

# 567
  • София
Цецо може и да не стигне до азбуката...

# 568
  • Буркина Фасо
Тоест, ако хипотетично за 25 м не стигне до азбуката отпада автоматично така ли? Съжалявам не хванах всичко и за това не ми е ясно.
така отпада.

# 569
  • София
Ясно, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт