Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 050
  • 649
  •   1
Отговори
# 615
Под една секунда си е равен резултат. Това са пълни глупости.

# 616
  • Вестерос
Да.
Е оказаха се верни. Пфюю

# 617
  • Пловдив
36 стотни. Трябваше да има дузпи.

# 618
Ей, браво на момчето!

# 619
Ох , супер.
Айде Цецо да си оди у маалата, да си държи жената в тоалетната, и да си прави циганиите.

# 620
  • София
Глупости на търкалета. Няма такова нещо като равен резултат, освен ако наистина не е равен. Една секунда си е една секунда. Има спортове, в които титлата се решава от хилядни...

# 621
Не симпатизирах на Цецо, но не ми беше и противен. В тази тема малко се прекали с това във всеки пост да се пише за "циганина" все едно си няма име. Днес лично бях повече за него. Беше приятна изненада на този дуел. Все пак падна с 1 секунда разлика (уж).

# 622
Сценаристи и водещи за 4 сезона не научиха какво е греда, дъска и тълпа.
уголеменото отпада от твоето знание.
нещо да кажеш  hahaha

Знанието ми е Перфектно тАлпа, коректора на телефона и моята припряност е друго нещо.  Но дребнавостта и злобата не са добродетели.

# 623
Не знам дали съм доволна. Роман също ме дразни, но нали сме българи.... Дано сега по-малко се скатава и да работи. И да не е фермер 😁

# 624
Ох , супер.
Айде Цецо да си оди у маалата, да си държи жената в тоалетната, и да си прави циганиите.
36 стотни. Трябваше да има дузпи.
Защо? 36 стотни или 3 стотни са си победа
Ако има дузпи според мен се отнема победата на Роман и се дава шанс на другия.
И половин стотна си е победа.

# 625
Глупости на търкалета. Няма такова нещо като равен резултат, освен ако наистина не е равен. Една секунда си е една секунда. Има спортове, в които титлата се решава от хилядни...
Така е, но много не вярвам на опосумите, че точно са измерили под една секунда разлика. Леко е съмнително.

# 626
  • Бургас
Добре, че си замина тоз ром. В повече ми идваше и сексизма и простотиите му.

# 627
  • гр.София
За никой не бях, ама Роман ми беше по- смотан:)

# 628
  • London
Роман, се питам как може да не знае азбуката. През цялото време беше невротичен и цяло чудо е, че оцеля на дуела. Циганина пък си я караше доста лежерно.  Ще видим кой ще посочи за фермер - Ивайло или Митко примерно.

# 629
  • София
Така е, но много не вярвам на опосумите, че точно са измерили под една секунда разлика. Леко е съмнително.

При положение, че участниците подписват договор, се съмнявам, че опосумите ще направят нещо, което може да ги отведе до съдебната зала при инатлив участник. Все пак договорите са за това - и двете страни имат права, и двете страни имат задължения.

След изказванията на Цветан за жените, какъвто и ще да е Роман, няма как да подкрепям циганина. Да си ходи във Факултета и да проповядва.

Общи условия

Активация на акаунт