VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 343
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Аз не очаквах, че Лора ще бъде толкова безлична. Мислех, че благодарение на ракийчицата ще прави скандал след скандал. А сега дори се изненадвам като я видя някъде в кадър.

# 1 471
Явно Божана не само готви, но и разчиства хладилника. На кого ще му хрумне, че буркан с костилки е нужен някому? Ванчето да си е казала, че пие подобно нещо. От предния ден го пие и орева света, като че ли ще погине без него. Като я гледам, не съм сигурна, че е изгонена, защото й завиждат. Понякога характерът е толкова ужасен, че си склонен да прежалиш и талант, и всичко, но не и да го търпиш. Ванчето го раздава Дева Мария, но ми изглежда лош, завистлив човек. На нейните години трябва да й е станало ясно, че не може да угодиш на всички, всички да те харесват и ти да харесваш всички. Аз още отсега уча децата си, че не може и няма как всички да ги харесват и да не държат толкова на околното мнение. На 20 се притеснявах какво ще кажат хората, сега на 2х20, не ми е болка, че някой не ме харесва или е казал нещо против мен. Та, Ванчето да спре да го играе Многострадална Геновева, че много станаха "страдащите" в този формат. Колкото болните.

По въпроса за звездоманията и повечкото годинки на някого - наистина е много тежко, когато си бил на върха сега на по-зряла възраст да усещаш някои ритници от живота и пренебрежение там, където преди ги е нямало и е имало само аплодисменти и комплименти.

Това само значи, че не си натрупал достатъчно житейски опит, а си живял в облаците, сред звездите. "Ритници" е имало и когато си бил на върха, не им е всичко пълно и равно. А и трябва да ти е ясно, че като залезеш, загубиш парите, не те показват по ТВ-то и други екстри, много, много хора ще те забравят и ще се отдръпнат от теб. Не е приятно, но нормалното е да продължиш и да приемеш новите обстоятелства. А не да ревеш по "доброто, старо време".

Защо да не се извини Божана? Изхвърлила е буркан с костилки, какво толкова е станало, затова не реагира в началото. Но после разбра, че има вероятност Ванчето да се гътне, заради тези костилки, видя, че го преживява тежко и отиде да се извини. Даже предложи да свари нови, нормално е. Не харесвам Божана, но какво трябва да направи в този случай? Ако не се извини - лошо, ако се извини - още по-лошо.

# 1 472
  • В царството на игрите:)
Аз не очаквах, че Лора ще бъде толкова безлична. Мислех, че благодарение на ракийчицата ще прави скандал след скандал. А сега дори се изненадвам като я видя някъде в кадър.
Абсолютно безлично същество, но това също може да е тактика. Ако е така, евала, на издръжливостта. Не може да си толкова безличен..Anguished

# 1 473
  • Sofia
Било е мътна вода в буркана,с бял пласт отгоре,без костилки...откъде да знае Бо,че това е лек,нали я нямаше 2дни...

# 1 474
Лора ми е скрита лимонка на мене, на теста с перото би Петко като стой та гледай, иска се много корав характер за това. Няма изцепки до този момент, тихо и настъпателно се движи към финала. Не е кифла и татково момиченце за каквото я мислех, може и да ме изненада.

# 1 475
Явно Божана не само готви, но и разчиства хладилника. На кого ще му хрумне, че буркан с костилки е нужен някому? Ванчето да си е казала, че пие подобно нещо. От предния ден го пие и орева света, като че ли ще погине без него. Като я гледам, не съм сигурна, че е изгонена, защото й завиждат. Понякога характерът е толкова ужасен, че си склонен да прежалиш и талант, и всичко, но не и да го търпиш. Ванчето го раздава Дева Мария, но ми изглежда лош, завистлив човек. На нейните години трябва да й е станало ясно, че не може да угодиш на всички, всички да те харесват и ти да харесваш всички. Аз още отсега уча децата си, че не може и няма как всички да ги харесват и да не държат толкова на околното мнение. На 20 се притеснявах какво ще кажат хората, сега на 2х20, не ми е болка, че някой не ме харесва или е казал нещо против мен. Та, Ванчето да спре да го играе Многострадална Геновева, че много станаха "страдащите" в този формат. Колкото болните.

По въпроса за звездоманията и повечкото годинки на някого - наистина е много тежко, когато си бил на върха сега на по-зряла възраст да усещаш някои ритници от живота и пренебрежение там, където преди ги е нямало и е имало само аплодисменти и комплименти.

Това само значи, че не си натрупал достатъчно житейски опит, а си живял в облаците, сред звездите. "Ритници" е имало и когато си бил на върха, не им е всичко пълно и равно. А и трябва да ти е ясно, че като залезеш, загубиш парите, не те показват по ТВ-то и други екстри, много, много хора ще те забравят и ще се отдръпнат от теб. Не е приятно, но нормалното е да продължиш и да приемеш новите обстоятелства. А не да ревеш по "доброто, старо време".

Защо да не се извини Божана? Изхвърлила е буркан с костилки, какво толкова е станало, затова не реагира в началото. Но после разбра, че има вероятност Ванчето да се гътне, заради тези костилки, видя, че го преживява тежко и отиде да се извини. Даже предложи да свари нови, нормално е. Не харесвам Божана, но какво трябва да направи в този случай? Ако не се извини - лошо, ако се извини - още по-лошо.

Било е мътна вода в буркана,с бял пласт отгоре,без костилки...откъде да знае Бо,че това е лек,нали я нямаше 2дни...

Още по-лошо е, че не си бил там и изведнъж идваш и почваш да се разпореждаш. В случая - да изхвърляш разни буркани, без да се замислиш, че щом са там, значи има някаква причина. Показва много за "извършителя", който явно смята, че светът се върти около него. Наблюдавам Божана внимателно и смятам, че тя наистина мисли, че светът се върти около нея. Навикът й да се присламчва към силните на деня, доказва точно това. Винаги иска да е отгоре, да е начело, да командери.

# 1 476
Видяхте ли какво е тв на запис- спряха да ни дават Кулагин и в последните 20 страници и ние не го споменаваме. Така и Лорчето е запазена за след малко. Не остана неокепазен този сезон. Накрая ще се окаже , че за бест ОФ дъ бест ще се определи Валентин. И момчето си го заработи.

# 1 477
Валентин говореше някакви клевети за Розмари, че злословела нещо за съквартирантите и т.н. Тя нали му се развика в джакузито, после пък Кънчев нещо каза, че това било "гениален ход на Кулагин" да я изтласка пред камерите. Всъщност услуга ли и прави или обратното? Не съм гледала целия епизод вчера че нямах нерви, а това съм го пропуснала

# 1 478
И какво да му се замислям на празен буркан защо е там? Ще реша, че някой е изял маслините, но чака друг да изхвърли течността. А и Ваня можеше да обясни спокойно какво е било, да каже за какво е и да помоли друг път да не го изхвърлят. А не пет часа да ми реве като коза за пустите костилки и геноцидът, който се упражнява върху нея. Не са й изхвърлили инсулина все пак (знам, че за "буква Б" не се приема инсулин, но толкова трагично беше всичко). Смешна е да отиде вън с пет филии хляб и като я питат защо яде отвън, да отговори жално: за да мога да си поплача. Явно цял живот е мъченица и чака другите да я съжаляват. Не й отива на годините.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 12:16 от Dara888

# 1 479
Абе като си затворен там в тоя зверилник явно правиш късо съединение понякога ненадейно. Друг е въпросът колко са затворени, щом си излизат редовно.

# 1 480
  • София
Има хора, които след определена възраст стават като децата еле и ако по принцип са си били мнителни за всичко.

# 1 481
Сабалям сложих един катинар аз на моя хладилник....да съм спокойна довечера, като се прибера, че няма да сте ми барали отварите .... Satisfied

# 1 482
  • Бургас
Божанка не може да си потиска гняста,и си търси жертви.Пробва се с Кулагин,но се оказа голяма хапка и по-голяма гад,и от нея!.Божка,ще си остане на ниво-домашни манджи.Най-много да разшири портфолиото си като включи и махленските котки.
Ваня,може да е позагубила сили,но таланта си не го е изгубила.Да е жива и здрава!
Още не съм гледала последните два епизода.

# 1 483
Да не беше влизала във ВБ, че сега ми остава един горчив вкус в устата, като я гледам и талантът й не ми помага. То, затова им казват "звезди", защото са високо.

# 1 484
Лора в минал епизод май се беше просълзила и така и не дадоха какво е станало. Може би заради Плачков - нали каза, че били приятели? Имам чувството, че съвсем нарочно не я дават.
Когато Мира се разрева, 3-ма човека тръгнаха да я успокояват, а останалите я обсъждаха...

Общи условия

Активация на акаунт