VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 355
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 770
Ваня се държи като малко дете, което иска да го съжаляват. Отвратително.

Просто е чувствителна. Не може всички да са войнствени агресивни простаци, за да ви се харесат.

Могла да спести казармата на сина си, направила го. Като майка тя трябва да поставя интересите на сина си на първо място. Браво на Ваня, щом е така! Макар че това няма нищо общо с участието и във Брадъра.

Така е. На война, като на война. ВБ е война и всеки използва арсеналът, с който разполага. Няма лошо.

П.С. Между другото, сезонът е "Женско царство", нали? Е, какво по-женско от сръдни, мрънкане и оплакване?
Хайде холан, тези неща са част от нашия житейски арсенал като жени, мдам. Що не ви харесват?

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 19:53 от DeltaAzimut

# 1 771
  • София

Просто е чувствителна. Не може всички да са войнствени агресивни простаци, за да ви се харесат.

Могла да спести казармата на сина си, направила го. Като майка тя трябва да поставя интересите на сина си на първо място. Браво на Ваня, щом е така! Макар че това няма нищо общо с участието и във Брадъра.

Не, не е чувствителна, прави се на жертва. Едно е да си чувствителен и да ти стане тъпо, че за ти изяли или хвърлили нещо, съвсем друго е да казваш, че е направено целенасочено, за да може на теб да ти е зле. И после фасони, че ако Стефан наново го е изварил може да се пие, щом разбра, че е Божана - не. Иска да се покаже колко е бяла и добра и да я съжаляват.

# 1 772

Аз пък все съм си мислела, че задълженията на една майка са да отгледа достоен син на Отечеството. И ако да се ходи в казарма е норма, скатаването е непочтено. За какви интереси на сина става дума Моралке? Българската армия да не е срещу интересите Ви? Вашите и на почтената Ваня? И е много удобно да кажем, че това е извън ББ, а Тоника и излизането и оттам не е... Не умеете да спорите и да излагате аргументи, поне не ни пречете да се забавляваме тук.

# 1 773
  • София
Кой каквото иска да показва - за мен това на клипа сутринта си беше Божана. И няма как Рози да мине за нея - нямат нито една обща черта, за да се объркаме чак толкова и да не можем да ги различим.
Ако, обаче е била Рози /около 1 % вероятност според мен/ може да са сменили клипа, защото по кадрите, които бяха качени в първия клип е имало бум на коментари и тук, и във ФБ, че това са Божана и Петко. И са направили смяната, за да се избегнат спекулациите.

# 1 774

Играта е за сблъсък на характери, а не за изтъкване на болежки. Това винаги ми е било отвратително и от стари, и от млади. Да навираш здравословно състояние и да вменяваш вина. Ваня споккойно можеше да отиде в изповедалнята и кротко да си поиска и храна , и плодове. Ама не- тя демонстираше неглижирането на съкватритантите, о, какви хора. Скандално и ненужно  беше и съм ужасно разочарована от нея. А толкова обичам гласа и песните и.

# 1 775
Ох, нямам търпение да разбера дали е Роузи или Бо на клипа......ако ме разбирате!
Няма да разберем, всичко са покрили. Някой ако има телевизия, която може да се връща и му се занимава с това, да намери старото промо от днес и да го пусне тук.

# 1 776

Аз пък все съм си мислела, че задълженията на една майка са да отгледа достоен син на Отечеството. И ако да се ходи в казарма е норма, скатаването е непочтено. За какви интереси на сина става дума Моралке? Българската армия да не е срещу интересите Ви? Вашите и на почтената Ваня? И е много удобно да кажем, че това е извън ББ, а Тоника и излизането и оттам не е... Не умеете да спорите и да излагате аргументи, поне не ни пречете да се забавляваме тук.

Ти пък! Още малко ще напишеш, че жените трябва да раждат деца на Партията. Какво ти Отечество, каква ти казарма? Всеки си гледа живота и интереса, и аз не смятам, че казармата е в интересите на когото и да било. А относно Фамилия Тоника - въпросът се коментираше в Брадъра. Самият Биг Брадър питаше Ваня за тази история. За сина и не е ставало въпрос, него ти го намесваш с клюки, а иначе си с претенции да определяш кое е почтено.

# 1 777
  • Бургас
Що пък да не го уреди за казармата щом може.Да не е убила човек.И хора без връзки са се уреждали.Както и обратното.Имахме съседка-герой на социалистическия труд.Малка съм била,но ми правеше впечатление,родителите ми да я коментират възмутено.Пращала е писма по съответните"другарски"институции срещу момчета от блока ни,на които им предстои казарма,с оплакване,че не я поздравяват и не са възпитани.И са ги зафутвали на най-гадните места.Нарочно!
Така,че страшничко си е!Ваня е майка като много други.Всяка майка ще направи всичко за децата си!

# 1 778

Играта е за сблъсък на характери, а не за изтъкване на болежки. Това винаги ми е било отвратително и от стари, и от млади. Да навираш здравословно състояние и да вменяваш вина. Ваня споккойно можеше да отиде в изповедалнята и кротко да си поиска и храна , и плодове. Ама не- тя демонстираше неглижирането на съкватритантите, о, какви хора. Скандално и ненужно  беше и съм ужасно разочарована от нея. А толкова обичам гласа и песните и.

Обаче добре отвърна на удара на Божана, няма съмнение. Силата на жената е в слабостта й. Но някои от нас, жените, не го разбират така живота. А той, живота, е труден за сам човек и всеки намира начин да се справя. Смятам, че Ваня има силна интуиция и добре се ориентира в характерите на хората. И някои агресивни хора, като Божана, могат да бъдат спрени само с пасивна агресия.

# 1 779
Кой каквото иска да показва - за мен това на клипа сутринта си беше Божана. И няма как Рози да мине за нея - нямат нито една обща черта, за да се объркаме чак толкова и да не можем да ги различим.
Ако, обаче е била Рози /около 1 % вероятност според мен/ може да са сменили клипа, защото по кадрите, които бяха качени в първия клип е имало бум на коментари и тук, и във ФБ, че това са Божана и Петко. И са направили смяната, за да се избегнат спекулациите.
Сега ще видим дали има такъв кадър, в който Рози се навежда да целуне Ричко, а косата й е рошава и сресана на една страна, като на Божана...
Само се притеснявам да не го пропусна, понеже не гледам много внимателно...

# 1 780
По кое време е било сутринта?

# 1 781
  • Испания
То морал, то Библия! Направо ми се ще да стана аморален атеист.

# 1 782
По кое време е било сутринта?
Към обяд го гледах аз. Някъде към  12 часа

# 1 783
  • София
Сега ще видим дали има такъв кадър, в който Рози се навежда да целуне Ричко, а косата й е рошава и сресана на една страна, като на Божана...
Само се притеснявам да не го пропусна, понеже не гледам много внимателно...

Ако са ги привикали по спешност, за да заснемат извънредни кадри, като нищо да са нагласили в кадъра косата, за да изглежда така. Аз ще следя много внимателно

# 1 784
Ох, нямам търпение да разбера дали е Роузи или Бо на клипа......ако ме разбирате!
Няма да разберем, всичко са покрили. Някой ако има телевизия, която може да се връща и му се занимава с това, да намери старото промо от днес и да го пусне тук.
защо да го крият след като даже вчерашният епизод завърши с такива думи, но без имена
сменили са клипа, за да има по-голям интерес, да се заформи скандал
в стария клип мъжката глава беше същата
а в новия чак ми е съмнително, че само се гушкат

Общи условия

Активация на акаунт