VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 757
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 180
Dara888, чудя се дали гледаме един и същ сезон ...

# 3 181
Колко от вас ще продължат да гледат сезона ако излезе Кулагин?

# 3 182
По- жалко е да ядеш пред хора, които знаеш, че са гладни! Абе грозна, ама не е грознен психическия тормоз?! Айде стига и вие, ако не ги беше тормозил, сега нямаше да е в тая ситуация. Бих го съжалила, да, разбира се, но ако беше наистина за съжаление, щом 10човека и то зрели хора, са се обединили срещу един, значи вече наистина е нямало на къде. Да си признаем,до вчера беше силен, днес е слаб и за това виждате невинно човече в него, но ясно, че не е! И все пак,може и да има нещо добро в него,може и за камерите само да го прави, може да се е осъзнал или просто да му дойде нещо добро от вътре, макар, че после ще го натяква сигурно, но вчера се грижеше за Рози, за което-Браво! Но едно добро, не оправя хиляди злини! Пък и той обича да си преувеличава.

# 3 183
Аз ще го гледам. Пък и ще се видят и другите що за хора са, ама наистина, защото когато го няма дразнителя ще се покажат реално, кой е интригант, кой е лицемер и т. н., кой е добър и пр.
Ето за Ричко, ако пак всичко се въртеше около Кулагин в тоя момент, нямаше въобще да го видим що за мухльо е.
А и спокойно, винаги има интриги в Брадъра и след Кулагин ще има, пък ще излязат другите на  ред, веднага ще се намееи нещо интересно, което са пропуснали да го дадат

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 08:47 от Анонимен

# 3 184
  • София
Кой ги изпонатръшка съквартирантите? Повръщат и са се разстроили. Уж са в изолация, както каза ББ.

# 3 185
Когато Кулагин и Божана излязоха за 2 или 3 дни, това, което видяхме, не беше истинското лице на другите вътре, а че умират от скука и само за Кулагин говорят.

Пс. Всъщност може да се каже, че сме ги видели като хора. Видяхме, че са скучни и посредствени.

# 3 186
за мен лично излезе ли Кулагин сезонът приключва, ще се прехвърля на други предавания или сериали. Единственият адекватен и интелигентен човек отлъчен от стадото маймуняци. Силни сме защото сме в група и всички мислим ЕДНАКВО. Да, вие не мислите там ви е проблема.

# 3 187
Другите изобщо не играят по правилата.
Скрит текст:
Един отказва мисия, рязко се разболява от всички съществуващи болести, друга я изкарват, за да не резили родителя, трети се оказва с фобия... И още, и още...

Кулагин не отиде в изповедалнята да реве, че другите са направили това или онова конкретно. Претенциите му са към ББ. Защото точно "създалият правилата", не ги спазва, стои и гледа сеир.

Това в Испания /сравнявам, защото следя формата и тук/ никога не се е случвало. Реагира се на секундата.Няма фаворити, няма пазени. Не печелят мисия, няма храна. Излизат фиданки. Има формат, чиито лиценз е купен и чиито правила се спазват.

Помолих няколко пъти: свивайте тези чаршафи.

ВБ в България не е от вчера. Някои хора друга песен пяха, когато Кичка Бодурова беше унижавана публично и да, с помощта на ВБ. Проблемът на играчите в България е, че са сложени там за посмешище. Никой, нито ВБ, нито публиката, подхожда към тях с уважение. Никой в България не гледа на ВБ сериозно - а това е много сериозна игра. Някой назад дава акъл да не говорим сериозно, защото разбирате ли, това било шоу. Ами не, не е шоу. Това  (би трябвало да) е социален експеримент, тестващ психическа и физическа издръжливост на участниците в една (почти) идеална жизнена среда.

П.С. За какви чаршафи говориш в почти всяко свое мнение? Стана ми интересно. И на кого се молиш да ги свива?

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 10:29 от DeltaAzimut

# 3 188
  • София
Снощи Кулагин каза в изповедалнята, направете така, че аз да си тръгна в понеделник. Вие знаете как и можете. Взехте всичко от мен, за което ме вкарахте. Това беше смисълът. Интересно.
Чаршаф е когато ти цитираш мое мнение, после аз двете, после ти трите и т.н. Пост в пост, и накрая един заема половин страница. И когато четеш през телефон е много неприятно.

# 3 189
Отвратителни са мъжете от групичката и ББ. Що за отношение - ще му хвърлят храната, ще му правят мизерии, ще му плюят и храчат нещата, ще мърлят тоалетната и ББ няма да вземе отношение. Кулагин едва ли е очаквал някой да идва да му чисти тоалетната, както ББ каза, но едно е да я чистиш след себе си, друго след нарочно мърсене. Тия мъже сякаш са пионерски лагер или бригада. Що за пубертетски номерца? И ББ си затваря окото, което уж вижда всичко. Докато Кулагин чакаше за среща, Атанас и останалите му погодиха номер - явно оня си изтри нещо или остави нещо гнусно и ББ не реагира моментално, въпреки, че ги видя. Що за отношение?
Кое е нормалното в това, да оставиш един човек гладен? Яд ги е, че се сетил да си договори храна. Ами да сте го направили и вие бе. А човека си изпълнява мисиите за общия бюджет. Не ги проваля. Поне не и целенасочено.

# 3 190
  • Варна
Г-жа Патрашкова да иде в МУ Варна и да провери студента Атанас Колев, какви оценки има на приемните изпити по Биология и Химия, да направи интервю с преподавателите му. Това момче няма капацитет за средно образование, да не говорим за висше, а за медицина още повече.
А ако и Ричко-мекичко се окаже с висше образование?
Егати у държавата, щом Наско ще е гЕнеколог Simple Smile
Бе той математическата завърши,как няма и един МУ.И аз това казвам егати държавата и образованието!

# 3 191
Ей затова ме кефи Кулагин, толкова да не успяват да превъзмогнат огромното си его, под което мирише на гнило, че идея си нямат как да му се противопоставят. Нямат капацитета да го надприказват, заплахи не му действат и те се виждат в чудо.

Всеки може да дразни и провокира като Калугин. Чувства се недосегаем в шоуто, ама навън само да стъпи и някой ще го пребие. Разбирам го, че му е скучно като го игнорират и не му дават поле за изява, ама много се излага и унижава така да ходи след тях и да дудня. И аз не харесвам групички ама и той си е провокатор и си личи че се държи така от отчаяние, че никой не го иска. Ама как да го искат с тоя червив език.
Ричи може да е всичко, ама колко мъже са останали, които са готови да издържат жените си и да им дават свобода на избор да работят или не? Днешно време повечето мъже си търсят самостоятелни работещи жени за да  се освободят от отговорността да издържат сами семейство. За България да даваш на гаджето си по 1000-2000 лв джобни на месец си е блага работа. Що на мен не ми ги даваха.... Има и нещо хубаво в тоя човек - освен това изглежда прилично и е по детски искрен.

# 3 192
Жизнената среда в ББ изобщо не е идеална, а е направена точно да провокира скандали и да подлага хората на психически и физически ексцесии за ги покаже в пълния им блясък пред публиката. Тъпо е да се влиза там и който е влязъл се е прецакал

# 3 193
Тоя гном Ричи- изглеждащ прилично? Ще ме умориш от смях.
Кулагин не се унижава, нито е отчаян. Гледа им сеира просто на тия смешници. Ама и той се умори вече. И да, тенденциозно брадъра си затваря очите за номерцата, които останалите му спретват.

# 3 194
Колко от вас ще продължат да гледат сезона ако излезе Кулагин?
Че то ще има ли сезон след него?    Smiley
Нали липсваше 2 дни и видяхме какво стана....съквартирантите умряха от скука, до степен, ББ да няма какво да показва.Защо мислите, не го изгониха още тогава?
Защото нямаше да има гледаемости  рейтигна им щеше да падне до абсолютната нула.

Общи условия

Активация на акаунт