VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 104
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 435
Не казвам, че е лошо да кажеш истината и мнението си в очите на другия, а че не ми харесва как го прави. И Миглена им казваше истината, но имаше такт. При Кулагин това ми липсва, за да го харесам.
Той го прави още по-добре. Задава им въпрос. Дава им шанс да отговорят по начин който те преценят.  Техен проблем е как отговарят и какви обяснения дават. Тогава вече става мазалото.

# 3 436
Аз пък искам да наложат имунитет до края на предаването на Кулагин, както на Лили жлъчката и да дават винаги лице в лице номинациите на другите.

# 3 437
А аз искам всяка седмица да е номиниран. И всеки понеделник Ники Кънчев да ги информира, че Кулагин е с най-висок вот. Simple Smile

# 3 438

Ваня не може да понесе собствената си жлъч и изпада в неловки ситуации постоянно. Изобщо не й трябваше нито на нея, нито на Мира да влизат във формата. Излагацията им е пълна.
Че ако не бяха влезли как биха изкарали едни хиляди по друг начин? Даже са радостни, според мен. Хванали са последния влак за големите пари.

# 3 439
И аз нямах фаворит при така направения избор вътре.
Аз пък искам Кулагин да спечели и да им натрие на всички вътре вирнатите носове.
И да се върна на"преценката" на съквартирантите за лидер.Joy
Каква преценка? Това нещо, преценката, изисква разпознаване и одобряване на качества. Къде видяха такива в Петко? Или по-точно,заради кои му качества прецениха,че той е Лидер Joy Преценили били..Та те не могат една преценка да стъкмят за номинация...та се наложи ББ да ги привиква по два пъти... Преценяли те. Чакат някой/лидера/ да им каже ядосани ли са на Кулагин,да го игнорват ли...наляво ли да отидат,надясно ли,плаче ли им се,да се обидят ли...Преценяли били.
Ако изобщо умееха това нещо преценката..досега Петко да се върти около глутницата и да не смее да се обади.
Преценяли те...

Систем Ерор,идеята е готина.

# 3 440
Ох..време ми е за една отвара от чепки. Гроздови чепки...
За кого говорим сега Joy

# 3 441
Тета, може и от хмел отвара, времето позволява Joy

# 3 442
Не казвам, че е лошо да кажеш истината и мнението си в очите на другия, а че не ми харесва как го прави. И Миглена им казваше истината, но имаше такт. При Кулагин това ми липсва, за да го харесам.
Той го прави още по-добре. Задава им въпрос. Дава им шанс да отговорят по начин който те преценят.  Техен проблем е как отговарят и какви обяснения дават. Тогава вече става мазалото.

Това е в десетката. При въпрос към Диона ''Вярно ли е, че си от ромски произход?", се оказа, че тя е скрила дори от приятеля си този факт и започна да се притеснява. Произходът не е от значение, но се видя, че Диона не е онази свободолюбива, искрена и бунтарски настроена личност, за която се представя. Това може да се тълкува и като срам от корените й. Когато искаш да си под светлините на прожекторите, трябва да си  наясно, че хората ще нищят живота ти. Зададе и въпрос на Петко дали наистина отмъщава на напусналите го танцьорки, като се обажда по телефона на други собственици на заведения, да не ги наемат на работа. И той така отговори, че на всички стана ясно, че мутренските прийоми от зората на 90-те години не са го напуснали. Eдин въпрос, а колко информация дава за човека...Без Кулагин щяха да си кютат по диванчетата и да се надпреварват да се хвалят колко са известни и успешни.

# 3 443
Тета, ам ти лидер няяш ли?
Аз прецених,избрах си лидер на който постовете нямат нищо общо с предаването/толкус ми преценката,Ко да прайш/...и си гу уважаам..чат,пат.
И отварата не ми помага,и отварата...

# 3 444
Какъв лидер..де го? Joy
За ко ми е лидер...
Кошийдем го свърших като задача...сега ида да ви чета...

# 3 445
  • София
Аз пък реших сама да съм си лидер. Обаче сега няма кой да ми сготви, щото нали лидерите по традиция не пипват нищо. Трябва да чакам ММ да дойде да се погрижи, а съм гладна... Уф, то и да си лидер не си е работа. Laughing

# 3 446
  • Испания
Аз пък реших сама да съм си лидер. Обаче сега няма кой да ми сготви, щото нали лидерите по традиция не пипват нищо. Трябва да чакам ММ да дойде да се погрижи, а съм гладна... Уф, то и да си лидер не си е работа. Laughing

Питай кака ти Добринка Костова как лидер държи изкъсо.

# 3 447

Хаха, не, не е Ваня. Просто се ужасявам от мисълта човек като Кулагин, да е любимец на България. Ужас!

Защо? Какво те притеснява в Кулагин? Какво му е? Аз в момента виждам един сериознен, амбизиозен мъж. Сигурен в себе си с достатъчно самочувствие, но не с прекалено голямо. Самостоятелен човек, който не чака на никого за нищо. Може да чисти, да готви, да пере, да издържа на стрес. Откровен е и никога до сега не е направил коментар със грам злоба в него. Много интелигентен и доста начетен. За неговата възраст аз не се сещам кой друг е на неговите знания от така наречените випове. Показа, че е достатъчно умен, че е човечен и земен, именно участвайки във всички мисии, независимо колко унизителни бяха за него. Той беше единственият, който не каза, на целият народ, абе вие знаете ли кой съм аз бе. Аз тук съм най-великия, а вие ще ме карате да ви правя тук мисиите. Признай си, че ако изключим момента с цветното му амплоа и ако насреща ни имаше Кулагин без грима и чупките, щеше да го харесаш. Разчупи малко кръгозора и го погледни под друг ъгъл. Замисли се защо не напада Роузи, защото тя го прие такъв какъвто е. (Последният му скандал с нея беше чиста тактитка от негова страна и то успешна) Още един сигнал, че има акъл в главата и че макар и по свой начин защитава тези, които не го нагрубяват.
Аз дори вече не виждам нищо гейско в него. Не забелязвам и грима и дрехите му. Дори го намирам за красив мъж.

# 3 448
Искам да се присмея на Стефан, че смята жена си за номер 1 водеща на бг ефира.
Скрит текст:
Ми, обърка̀л се е отново.
Гала не е най-добрата водеща, може и да не декламира, но има неприятни паразитни/заучени изрази, които ползва непрекъснато, а изказът ѝ се прекъсва от множество паузи с "ъъъ" и "ааа".
По сервилничене с гостите могат да се конкурират с Мира, не знам коя е по̀. Мира поне не угодничи на чалгаджии, не съм засичала такива в предаването.
Та, Миричка, въпреки че декламира и е безкрайно патетична, говори по-гладко и на мен ми е по-приятно да проследявам това, което казва. Добра е и като глас зад кадър на разни кратки пътешественически филми, които снима и лично на мен са ми били интересни, когато съм попадала.
Н ехаресвам Мира по много причини, но доста се издразних на капацитета Стефан, който взе вече и от телевизия да разбира и водещи да класира. Хубаво беше, че не се опита да замазва и каза, че да, той така мисли. Може да е прав за Мира, че не е супер лице и топ водеща, но и неговата женица не е кой знае какво, просто да се знае.
----
Не видях Кулагин да е начетен и особено интелигентен, честно казано.
Скрит текст:
Мисля, че общата му култура е сравнително ограничена. Явно има вродено дар слово, защото постоянно бърбори, върви му мисълта и се обосновава, когато се налага. Но широки (по)знания... не.

Пу, големо одеяло стана, ше го свия.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 20:03 от Бона

# 3 449
  • София
Бона, подкрепям напълно казаното от теб!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт