VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 981
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 885
 Thirtheen, приФащаш от Ричйе - оценя 😉
Май не си си пила отварката тая вечер. Захващам се веднага да броя маслинките и ще я направя! Това ОК? 😋😂

# 3 886
Ааа, пиеса и аз искам Party
БИГ БРАДЪР, ако четеш тук - давам идея за сюжет:
Петко е женен за красивата Мира, Насито им е слуга и работи в конюшнята, и се залюбва с господарката Mr. Green Тая нощ ще мисля каква е ролята на Кулагин в пиесата. Лорка ще играе дървото, пред което влюбените ще се врекат във вечна любов Laughing
Joy Joy Joy Кулагин може да е дойка на децата им - Попи Транс, Стафанакис, Евита...

# 3 887
Грозна картинка са всички вътре. СъквартирантитИ не спират да се дракат с Кулагин. Прекрачват граници, а ББ се прави на приятно разсеян, (може би, защото Кулагин не играе по свирката на продукцията). Всяко изречение на съквартрантите започва с квалификация, агресивни са, провокират го, унижават го нарочно. Заплашват го със саморазправа отвън. Но когато той им отвръща, автоматично става зъл, провокативен и не знам още какъв. Той е виновен за всичко- от кръвното на Ваня до посоката на вятъра.
Да си тръгват всички и да се приключва.
Това е най-безинтересният, безсмислен и неприятен за гледане сезон. Ако това е олицетворение на представа за шоу, пълен потрес.

# 3 888
Петко е женен за красивата Мира, Насито им е слуга и работи в конюшнята, и се залюбва с господарката Mr. Green Тая нощ ще мисля каква е ролята на Кулагин в пиесата. Лорка ще играе дървото, пред което влюбените ще се врекат във вечна любов Laughing

Аз предлагам Стефан да е женен за Мира. Иначе сюжета е доста добър. Кулагин може да го играе злия гей брат на Стефчо, който мрази снаха си и постоянно я дебне, за да я изобличи пред съпруга й, тъй като е тайно влюбен в Наско. И задължително Ваня трябва да играе свекървата.

# 3 889
  • Ню Йорк
Значи правя обобщение от темата тук. Жени пишат, че са против насилието, когато мъжете в къщата имат агресивно поведение към Кулагин /също мъж/. Но, когато Кулагин има агресивно поведение към жени /физически/, тогава се казва, че те са си го заслужили. Това не мога да го разбера. Честно!
Такива жени с кеф да ги нашамариш.

Изобщо не мога да си представя, че подобно нещо може да бъде написано от жена. Дори и на шега

Струва ми се, че повечето защитнички на кульо са жени, които тичат вечер с чехличките, ракийката и салатката и козируват на мъжленцата и затова сега се кефят, че някой унижава мъже като техните Wink

# 3 890
Ако това,, нещо,, Кулагин, спечели ББ.....Това би било дъното на формата!
Най-добре ще е да преустановят излъчването му!!!
Да, но не ти определяш победителя. hahaha
А за преустановяване не знам може ли да се говори, има си рейтинги за целта.

# 3 891
  • 221B Baker Street
Ричко тряя да им прай мекички, задължително. Ваня е дърта вещица, дето вари отвари. Обаче Наско конярчето се влюбва в Мира, но тя отчаяно страда, щот е влюбена в коафьора си Кулагин. Божана, естествено е готвачката, влюбена в господаря си. Поръчва си отровна отвара при Ваня, за да отрови Мира, но вместо нея умира Петко. Ева е майката на Петко, но има незаконен син, който се оказва Кулагин. А Петко всъщност е прикрит гей и се залюбват с Ричито, щот прай страОтни мекици, и му построява блок в Дубай. Стефко е младият любовник на Ева и е водещ на сутрешен блок. Изпуснах ли някого?!

# 3 892
  • Бургас
Предлагам в този сезон да няма победител. Да бъде запомнен като последният/ поне за няколко години / сезон на ВБ и като първият в които никой не печели.
Да направят ББ с "нормални" хора.

# 3 893
Не разбирам начинът на мислене "по-добре - по-малкото зло" Демек Кулагин на фона на останалите мъже Crazy Не може ли без зло? Или ще е скучно, ако няма клюки и интриги за всички женки?! Mr. Green
По-добре е без зло. ББ да изкара Петко, Папито, Наско, Стефан и всички, които се чувстват болни и непрекъснато реват, и да вкара нови участници, които се държат по-нормално. До тогава, няма как да стане номера "без зло". Летвата за избор на победител не просто е ниско. Тя е праг.

# 3 894
  • София
Кулагин много бой ще изяде щом излезе от къщата!
Ти ли ще го биеш? Торнев, ти ли си?
Да не е луд! Едва ли има някой, който повече да се кефи на излагацията на Мира, която е влязла, за да му отмъщава... и то с явната заявка, че може вътре да си намери гадже... Е, намери си...  Joy

# 3 895

Струва ми се, че повечето защитнички на кульо са жени, които тичат вечер с чехличките, ракийката и салатката и козируват на мъжленцата и затова сега се кефят, че някой унижава мъже като техните Wink
Такъв тип жени нямат време за форума.

# 3 896
Значи правя обобщение от темата тук. Жени пишат, че са против насилието, когато мъжете в къщата имат агресивно поведение към Кулагин /също мъж/. Но, когато Кулагин има агресивно поведение към жени /физически/, тогава се казва, че те са си го заслужили. Това не мога да го разбера. Честно!

Изобщо не мога да си представя, че подобно нещо може да бъде написано от жена. Дори и на шега

В грешка си, просто не са част от стадото.

# 3 897
  • Испания

1. Аз не мисля, че е упражнил физическо насилие над жени, такава беше играта, не ги целеше с някаква свръхсила, едва ли се е целил и точно в главите им, на мен не ми изглеждаше така. Но тъй като Наско отново скочи да защитава Мира, 2. на Кулагин явно му писна и после започна да го прави целенасочено, но пак не мисля че бяха силни удари, отделно че бяха и от доста голямо разстояние. Понеже често играех преди волейбол, са ме целили с топка неколкократно в лицето и в главата, далеч по-силно и въобще не е толкова болезнено и страшно, стига да не е в носа/окото. 3. Така че това си беше чисто преиграване, отново, вечните жертви.
Аз не му се кефя, просто другите адски ме дразнят до един с фалшивостта си, с това, че се правят на невинни жертви, че са мелодраматични, преиграват, имат двоен стандарт, мислят си че са нещо кой знае какво... големи мъжкари. Това ме дразни много повече от на Кулагин изцепките, поне мога да си го обясня като защитна реакция, а и да не е, повечето неща, които казва (изключвам обидите и клюките), 4. за мен са си самата истина. Да, 5. казана по възможно най-грозния, груб и нетактичен начин, но все пак истина... Например това за Наско и Мира си го пишем в темата много преди Кулагин да го каже

1. Естествено

2. Разбира се, че не. Това беше условието на играта

3. Нищо ново в този сезон

4. Така е

5. Как да ѝ кажеш на Добрева, че е смешна по деликатен начин и така, че да не се засегне, при положение, че тя си прави шегичка, че си си поръчала и секс в къщата, а това не е вярно??

# 3 898
  • София

И кульо бил голям мъж като посяга на жени.  Joy Joy Joy

Наллли? С топка и по време на мисия, която задължава да го прави. Ужас някакъФФФ! Анатема!
Само че не задължава да уцели в главата. Wink

Биг Брадър, ако четеш тук - удари дъното тази година. Догодина може да си спестиш парите за хонорари и да си починеш на някой топъл остров с тях. Не става за гледане простотията. А и Алекс и Азис май са уморени или и те рЕзко вдигнаха кръвно от кадрите и минаха по клинична пътека днес?

# 3 899
Скрит текст:

Струва ми се, че пишеш от три профила. И работиш за Петко.

Общи условия

Активация на акаунт