VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 074
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 930
  • Варна
Те не искат да го броят за жив , а то тъпото селянче се напъва, че бил там.

Сега се сетих, кульо е кръстоска между Бъгс Бъни и Уди Калвача  Joy Joy Joy
Ти освен Кулъо някой друг можеш ли да коментираш?

# 3 931
Данчо Караджов що така изпуснал да заведе Лорчето на логопед?То е фъфлене, шъшкане...как да не мълчи детето?

# 3 932
Стана много отвратително вече, никого не мога да оправдая за нищо. Когато хвърляха жените, само Кулагин отнасяше яките тупалки... Когато хвърляха мъжете, той нагърмя няколко от жените в главите (доста си е опасно всъщност, на приятелка така невинно ѝ счупиха зъб), което е голяма простотия... Простотията не е нито забавна, нито шоу, направо си е тъжна.
Биг Брадър им измислил прекрасна игра, няма що.
За отбелязване е, че той е 1, а те много и пак запазва завидно самообладание. На негово място всеки друг от тях би рухнал.
Но не е забавно вече, натоварващо е.

# 3 933
На мен вече ми писна да ги докладвам - непрекъснато търсят спор, вместо да си пишат платените коментари... Ама като видят, че всички ги прескачат, почват да се изнервят и да закачат останалите...

Не се мъчи, няма смисъл, то и без това кой ли ги чете след 114-тия еднакъв пост.

Още не съм сервирала ракията на мъжлето, заета съм да му нося пантофките, обаче бързам, защото започна да вдига кръвно, а спешното вече е пълно с пишман виайпита.

Тъпо беше да рита топката, май само първия път обаче не си прецени силата, после доста леко я мяташе. Единия път с ръка, видимо леко, когато Мира каза, че почти ѝ избил зъб. Доста преувеличи, не сме слепи все пак.

# 3 934
  • Испания

Брад´чед/ката му:

Да си пият отварите!

# 3 935
Скрит текст:
Грозна картинка са всички вътре. СъквартирантитИ не спират да се дракат с Кулагин. Прекрачват граници, а ББ се прави на приятно разсеян, (може би, защото Кулагин не играе по свирката на продукцията). Всяко изречение на съквартрантите започва с квалификация, агресивни са, провокират го, унижават го нарочно. Заплашват го със саморазправа отвън. Но когато той им отвръща, автоматично става зъл, провокативен и не знам още какъв. Той е виновен за всичко- от кръвното на Ваня до посоката на вятъра.
Да си тръгват всички и да се приключва.
Това е най-безинтересният, безсмислен и неприятен за гледане сезон. Ако това е олицетворение на представа за шоу, пълен потрес.

Не, това е истинският живот. Извън къщата е точно такава картинката. Само дето такива като Кулагин са мнооого голяма рядкост. Никой няма смелостта да се държи като него, защото ще го линчуват. А всички са лицемери и клюкари. Това е човешкото общество!

azalia_me написаното от теб не противоречи на написаното от мен. Това обаче е много жалко и тъжно.
 И във формата, и в обществото ни на преден план изпъква агресия, простащина, липса на възпитане, неумение за справяне в създалите се ситуации. За нормално и цивилизовано общуване и дума не може да става. Всеки гледа какво е направил другия, какво е казал другия. А общуването е взаимен процес.
Хората вътре как не успяха да проведат един смислен разговор - без обиди, без нападки, без лични квалификации.  Не чух така наречените випове, независимо от претенциите, които проявяват да споделят нещо различно от махленското, да измислят нещо забавно, да направят нещо заедно. Все са на нож и си търсят на кого да си излеят злобата.

# 3 936

Амчи Лорчето изпусна, ама тя все едно я няма в къщата, така че....
А, за Лорчето имаше чудесно предложение преди това - дървото пред къщата. Joy

# 3 937
  • Испания
Малко преди предаването една Добринка публикува тема. Нямаше как да не си помисля за Костова /да не дава Господ подобен персонаж за свекърва /

Скрит текст:
Момичета,имам си снаха и прекрасна внучка на годинка.Младите скоро ще се преместят в нов дом и ще са самостоятелни.Тревожи ме това,че снахата много често гостува на майка си  понякога и по седмица,а живеем в един град.Сина ми няма против,но той не отива с тях.Според мен е редно да са заедно и детето да си е с двамата родители.Мнооого дълго гости при мама прави снахата.Моля за вашето мнение.

# 3 938
  • Под липата
Гледах, сега чета. Чета и не вярвам на очите си. И се питам, как бих реагирала аз на държанието на Валката? Попитах се и -  вие, сеирджийки,как ще реагирате на провокацийките на гейтака?
 Аз харесвам Папи, Стефан, Наско. Реакциите им са напълно логични. Жал ми е за Ваня, защото тя наистина е един много добър и отчайващо чувствителен човек, макар и досаден и прекалено мнителен. Харесвам Ева. Харесвам, че е непукист. Тя е стабилна и трудно ще я разклати някой. Розито, макар да ми напомня на Жустинчето от Писанието на Дьо Сад, също е добро момиче и наистина се опитва да разбере и влезе в положението на всички, макар че това я прави смешна и абсурдна.
Писах преди време, че изпитвам чувство близко до благоговение към Кулагин. Няма такова чудо като него! Той изпитва оргазъм всеки път като създава фойерверки около себе си и изкарва обкръжаващите го извън нерви. Няма друго такова животно...Няма! Каква нервна система има това същество да се опълчи  срещу всички и да не му дреме и грам? Чудесно би се вписал в образа на дявола, който само с думи изкарва и най-скритите страсти в хората...така, някак почти небрежно.
Виждала съм разглезени деца, които са също толкова категорични, жестоки в изказа, самодостатъчни, възпитавани като единствени и неповторими, със самочувствие до стратосферата, които не могат, не искат и не проумяват как така, някой отрича или не приема ''факта'', че са център на Вселената. Кулагин е човек, който си е създал толкова висок пиедестал, сам се е качил върху него, та самооценката му е завишена до критично ниво. Той и за това не трепва, не реагира на критика и продължава да напада, защото самочувствието му е като щит, който го брани. Той не се замисля, не изпитва угризение. Той е той, центъра, света, единственият с право на живот и пространство. Ще ми се да видя и чуя майката, която го е възпитала...

# 3 939
Девойки, wavey
Още не съм започнала да го гледам този Брадър - обикновено се включвам, когато се поразреди гъчканакът там Wink, но днес погледах 10на минути, почетох темичката и ми стана интересно.
Някоя добра душа ще ми каже ли с 2-3 думи Ева как е? От всички влезли, тя и Ваня ми бяха най-симпатични сякаш. За Ваня вече разбрах, че имате много възражения, Ева обаче не я споменавате. Държи ли се?
Видях я днес как гонеше Кулагин, доколкото разбрах от стаята, в която трябва да спи?

# 3 940
Ева=издънка

# 3 941
  • Испания
Девойки, wavey
Още не съм започнала да го гледам този Брадър - обикновено се включвам, когато се поразреди гъчканакът там Wink, но днес погледах 10на минути, почетох темичката и ми стана интересно.
Някоя добра душа ще ми каже ли с 2-3 думи Ева как е?

Добре е, благодаря!

# 3 942
Скрит текст:
Грозна картинка са всички вътре. СъквартирантитИ не спират да се дракат с Кулагин. Прекрачват граници, а ББ се прави на приятно разсеян, (може би, защото Кулагин не играе по свирката на продукцията). Всяко изречение на съквартрантите започва с квалификация, агресивни са, провокират го, унижават го нарочно. Заплашват го със саморазправа отвън. Но когато той им отвръща, автоматично става зъл, провокативен и не знам още какъв. Той е виновен за всичко- от кръвното на Ваня до посоката на вятъра.
Да си тръгват всички и да се приключва.
Това е най-безинтересният, безсмислен и неприятен за гледане сезон. Ако това е олицетворение на представа за шоу, пълен потрес.

Не, това е истинският живот. Извън къщата е точно такава картинката. Само дето такива като Кулагин са мнооого голяма рядкост. Никой няма смелостта да се държи като него, защото ще го линчуват. А всички са лицемери и клюкари. Това е човешкото общество!

azalia_me написаното от теб не противоречи на написаното от мен. Това обаче е много жалко и тъжно.
 И във формата, и в обществото ни на преден план изпъква агресия, простащина, липса на възпитане, неумение за справяне в създалите се ситуации. За нормално и цивилизовано общуване и дума не може да става. Всеки гледа какво е направил другия, какво е казал другия. А общуването е взаимен процес.
Хората вътре как не успяха да проведат един смислен разговор - без обиди, без нападки, без лични квалификации.  Не чух така наречените випове, независимо от претенциите, които проявяват да споделят нещо различно от махленското, да измислят нещо забавно, да направят нещо заедно. Все са на нож и си търсят на кого да си излеят злобата.

Така е. Ами егото им е твърде голямо и няма да има нормален разговор, никой още воюващите няма да отстъпи
,че да почнат да си говорят.

# 3 943
Ако някой си е мислел,че влиза на почивка в реалитито- че ще го оставят да папка,спинка и мило и любезно ще се отнасят с него ,а накрая и хонорарче да гушне-значи има ментални проблеми.А защо влизат болни ,неуравновесени,мнителни и леснообидчиви хора представа нямам,ама имала деца  и мъж Мира-ми ако толкова и пукаше да си е стояла в къщи,щом се е завряла в такъв малоумен формат ще си понася последствията

# 3 944
  • Под липата
Ева на мен
 ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт