VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 143
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 035
Joy На този кадър Лорчето не спира да се гледа в огледалото, не може да си се нарадва. Пепа гледа като дебил, Божана е на твърди наркотици, а Мира ... я сърби нещо.

# 4 036
Аз не следя редовно,но Петко не излезна ли? Close
Уви не...

# 4 037
Аз предлагам следния сценарий:
Скрит текст:
Петкан хан седи на трон и си чегърта краката със самобръсначка Жилет. Герданът му от кехлибарени топчета се полюшва над юнашките му гладко обръснати гърди. Мускулите му потреперват от сила мъжка.Педикюристът Наскан шкури по ноктите му с голяма пила. През това време идва вестоносеца - Папи Папуняка с новина от жената на Петкан  - Миралайлай, която е на почивка. Съобщава му, че  няма да се прибере днес, за да изчисти, сготви и да накисне дрехите в потока. Петкан хан изпада в дива ярост от нейната непокорност и  решава да я подложи на тест - праща й хабер, че е взел голям кредит и няма повече пари за почивка. Папи Папуняка предава вестта и Миралайлай пада възнак от обида и душевна болка. От очите й текат толкова много сълзи, че легендата разказва как повишаването на нивото на река Дунав е нейно дело. Наскан  разбрал за драмата на клетата съпруга решава да я успокои. Докато се опитва да й разкаже весел виц минава толкова време, че Миралайлай пълни и река Марица. Неусетно сълзите на жената спират и тя поглежда с други очи на младото момче. Изведнъж душата й разцъфва, сърцето й пърха като птица...Докато младокът й чете бавно собственоръчно написана любовна поема се съмва. Всичко е щяло да остане скрито покрито, но злият Кулагин - бояджията, ги зърва в опасна близост и решава да разкаже на Петкан хан какви ги върши благоверната му. Миралайлай отново започва да плаче и света е заплашен от Апокалипсис. На помощ идва Ваняна - едра, но благородна крепостна селянка. Решава да говори с Кулагин, за да спаси света. Кулагин обаче е непреклонен. Ваняна е толкова обидена от отказа му, че забравя да изпие лекарството си - отвара от маслини, и здравето й се влошава моментално. До лекаря Авицена я придружава съседката й Евала, която е много загрижена за нея. През това време до дървото Лора Кулагин потрива доволно ръце. Към него се приближават случайно преминаващите Ричард и Розмари. Изслушват го. Розмари не говори добре езика и се опитва да каже нещо, но нито Кулагин я разбира, нито тя разбира себе си. Готвачката на хан Петкан - Божанара готви и пие вино. Тя тайно харесва Петкан и е готова да си нахлупи чиния с прясно уловена сьомга на главата, за да му се хареса. Кулагин прониква в покоите на хан Петкан и Миралайлай и разкрива на Петкан какво е видял. Миралайлай се разстройва и с плач и  Библия под мишница напуска стаята, като мимоходом нарича бояджията Сатана. Петкан изгонва Кулагин с множество заплахи, че повече няма да го пуска да седи до голямата греда в хана му.Вика вестоносеца си Папи Папуняка и го изпраща да уведоми господарите на съседните имения да не наемат на работа Кулагин. Доволен от отмъщението отново присяда, за да довърши недообръснатите си крака. През това време влиза съседът му Стефангал, който носи буркан с мед, за да подслади живота на Петкан. Завеса.
ББ четеш ли, ей това искам да го видя!

# 4 038
Споделете ако казват нещо,аз изключих тв-то.

# 4 039
Лора се гърчи като глист Astonished

# 4 040
Лора Бялото Перо!

# 4 041
  • Испания
Аз не следя редовно,но Петко не излезна ли? Close

Отдавна извън границите.

# 4 042
Я някой да ми обясни това безидейно танцуване заедно ала зумба урок??!?! Лора грачи, млъкни бе женаА (коремът и си е супер, не смятам, че си личи, че била раждала- това изказване беше доста грубо)...

За татусите- щото на Божана са много смислени щото..

# 4 043
Мира е готина. За близо 50-те си години си е супер куул.
Розичката си е дръвце.
Скучен бънч са, няма съмнение. Обаче са незлобливи.

Чанч за Кулагин! Imp

# 4 044
Абе...нещо много пресилен тоз купон....
Или поне така ми изглежда. Сякаш искат да си повярват, че купонират...ама..
Само Лора е като изтървана...А Роузи..тя както винаги някъде рее...Но поне танцува нежно,тъй както приляга на жена ..Не като разкрача на Божана и бягането и чупенето на стойки на Лора...

# 4 045
  • България <3
Днес брадъра е измислил активити за лайфа, че да няма изненади като вчера Хаха

# 4 046
  • Испания
Пепа и задникът на Мутрагеньо:

Вместо наказания заради неспазване на правилата, купон. О, йееееееее!

# 4 047
Аз съм уж млад човек, абее ние не танцуваме така, за да се забавляваме... някак си не като ботове Joy

# 4 048
Не мисля, че съм била груба, виждала съм я преди и след. Да си вдига тениската, че да гледаме татусите й по кръста, сори, не ме кефи. И не й отива да се прави на 20 годишна. Мое мнение. Не ангажирам никого с него.

# 4 049
Скрит текст:
Пепа и задникът на Мутрагеньо:

Вместо наказания заради неспазване на правилата, купон. О, йееееееее!

Ай ся рев, че са праснали една топка в топките на К. Голям праз. Да не е от памук?

Чанч за Кулагин! Imp

Общи условия

Активация на акаунт