VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 766
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 245
  • София
Това от снимката кога са го давали ? Изобщо давали ли са го ? Аз гледах всичко от миналата седмица и не го видях това .

# 4 246
  • Пловдив
Глождиме ме нещо свързано с нашето съмнение за  смененият анонс с любовнуте ласки... Simple Smile
Точно в сценката когато бай Петьо обясняваше на Мира за муса-афродизиак изяден от Насето и тя се хилеше....Божана беше до тях и каза " и без това вече сме 2:0, внимавай и ти да не изгориш с младежа..."  та....Рози и Ричи 1:0, явно наистина има др двойка.. ????
Някой друг да е чул коментара или аз вече се побърках Simple Smile

Да, и на мен това ми направи впечатление.

# 4 247
Пази Боже да не се случва, страшен резил и то в национален ефир.

# 4 248
Засилих съ да ва обвиня в терор..ма сЪ спрях. От ужаса, че не можах си намеря грейпфрута. После го найдох, обаче кът я няяши Ванчиту да ма спукуи ...с нервни движения и замъгляни от сълзи очи...обезсемчих грейпфрута,вместо да обезкостя маслинитИ.. Абе угадих аз Идна странна миризма от бакърчиту на котлона....ама си викам,туй ший ут стреС... Пийвам гутовата отвара...горчаляк..Викам си баф тоЗ стреС ..отива към кръвну и спешноту раотатата... Не. Ши взимам крути мерки. Ръгнаф пет, осим лъжички маслини...ей тъй натурел,необезкостени...шот био... Нъл. И, о ,чудо .. И сега:

Кръвну-нурмалну.
Захар-буква  G./ буква да се чете като точка/.
Ляб, бял- нула.
Чинийити и те занулени.
Контур-нула.
Звук от коркова тапа на Розе Targovishte-мелодичен/ дан са бърка с Лорин вой/.
Приятен фюм- БНТ/ не позволявам асоциацията, която току-що направихтИ/.
ХоризонтирВам се на леглото-с кеф.
Приятна вечер, котарачета!

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 23:34 от Thirteen#

# 4 249
Това от снимката кога са го давали ? Изобщо давали ли са го ? Аз гледах всичко от миналата седмица и не го видях това .
Не са го давали. Беше излъчено в промо клип, който после беше променен. ББ скри този кадър, въпреки, че уж са Рози и Ричко. Защо ли?

# 4 250
Тя охраната сигурно постоянно си е там, няма да я докарват от далече.
Охраната, все мутри, на Петко хора. Кого мислите, че скриха от кадър  hahaha. Петко и Божка.

# 4 251
Хората на Петко са в световноизвестните му заведения (последно каза, че са над 20).
Да, горката Яна. Уж е от богато и добро семейство, защо седи при този? Може би, заради децата...

# 4 252
Персонала от заведенията на пътко налази темата Simple Smile
Никога не съм подминавала толкова много мнения както в тази тема.

# 4 253
  • Ланкър, планините Овнерог
Чета ви от известно и ся си се чудая - само аз ли чух разговора на Кулагин с Розмари, когато обсъждаха нещата до къде стигнаха? Той играе. Каза си, че ако смени тактиката, другите ще се усъмнят. Че не са глупави хора и ще схванат. После, като прибраха Ваня в болницата, каза на Роузи, че не е трябвало да стига до нея скандала, че е болна жена и т.н.
Въобще не е прост човек. Хората сме социални животни. Ако е такъв навън, няма да го бъде.
Просто си го прави интересно и им гледа сеира на "випчетата".

# 4 254
Леле гледахте ли рекламата на епизодът в Понеделник? Стигнали са до там Кулагин за се барикадира в стаята си. Ужас. И тоя Атанас рита някакъв матрак. Боже, боже.
Кулагин го подкрепят много хора, ще бъде много яко да се организира някаква групичка и да отидат да викат пред къщата. Тия останалите ще умрат от яд.

# 4 255
  • София
Моят мъж ми зададе въпрос, на който не можах да отговоря.
Какво ще стане, ако ВСИЧКИ едновременно му скочат на Колагенин и го ступат 😬?
Пирогов, ето отговарям.
Това са много хора, докато дойде охрана, ще стане чудо.

Остави го него, с другите какво ще стане? Не могат да изгонят всички 😆

# 4 256
  • Ню Йорк
Леле гледахте ли рекламата на епизодът в Понеделник? Стигнали са до там Кулагин за се барикадира в стаята си. Ужас. И тоя Атанас рита някакъв матрак. Боже, боже.
Кулагин го подкрепят много хора, ще бъде много яко да се организира някаква групичка и да отидат да викат пред къщата. Тия останалите ще умрат от яд.

ooooh! ти на колко си годинки, на 8?

# 4 257
Персонала от заведенията на пътко налази темата Simple Smile
Никога не съм подминавала толкова много мнения както в тази тема.
Подминавай ги и да не ти пука. Все пак тях ги е страх да не се обади на някой като напуснат. Присъствието им  в темата ни е задължително за тях Grinning Ние сме толерантни и разбрани хора. Ще ги изтърпим.

# 4 258
JoyJoyJoy
Наско като се ядоса хептен нищо няма да му се разбира, смешник.

# 4 259
Дайте промото за понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт