VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 603
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Детето го гледат Петко и Яна.

# 136
Не съм сигурна, че с този палячо Рачков може да е щастлива. Не случва на мъже Игнатова.

# 137
Папи Транс се бие в гърдите,колко хора е ограмотил, пък той на всяко изречение слага "копеле". Интелектуалец та дрънка.
Божанка като реве ежедневно като Миро от 2 сезон, си мисли, че ще стане и тя победител.
Предложение до екипа на предаването (предполагам, че четат тук):
Нека при следващите номинации да номинират през деня в изповедалнята и вечерта на лайфа им пуснете запис да се гледат.
Когато номинират очи в очи, повечето не номинират този, който са намислили предварително и са много обрани в доводите си.
В изповедалнята се отпускат и номинират този,когото са намислили и истинските причини за номиниране. После като им ги пуснат на запис ще има изненади.
В предни сезони са правили гореописаното и е ред и в този сезон да направят същото.

# 138
  • Ню Йорк
Чудя се изобщо дали си заслужава да гледам вече. Сега пак ще се почне отначалото чучелото кульо да тормози хората и те да се чудят как да се оправят с него.

# 139
Детето го гледат Петко и Яна.
Направо не мога да го повярвам... Кофти, много кофти...

А за Рачков - не го гледайте какъв е на екран. Виждала съм Камен Донев извън сцената, няма такъв тих човек, нищо общо с това което показва в представленията си, че дори и в интервюта. Актьорите са странни птици, особено комедийните.

# 140
Не знам, Рачков ми изглежда кофти човек. Не като актьор/ и като такъв ми е анти/, като човек. Колкото и да влиза в роля, мисля, че прозира и неговото аз и то не ми харесва. А преди ми допадаше. Хората и актьорите се променят.

# 141
  • Испания
Петко и Яна защо са задраскани? Изгонени ли са?

С червена черта е само Яна. Изгонените/напусналите са с червена черта по целия диагонал.

# 142
Спомням си едно интервю, в което Мария Игнатова с не особен ентусиазъм, но и с една щипка хумор, беше казала за Рачков, че не е особено весело с него в къщи. На въпроса защо, тя помисли и каза, че много "темерутски мълчал". Запомнила съм израза.
Преслава певицата не беше ли и тя с Петко по едно време? И дали й е посягал? Макар че тя май все такива мъже търси, че ги и намира. Не слушам чалга, но ми беше направила впечатление една нейна песен, в която се пееше нещо от сорта :Това ли е новата? Имаше сцени, които според мен директно препращаха към Ели Гигова. Та затова съм обърнала внимание. Май тя е била преди Преслава.
Ох, много объркано стана, ама така е - хайлайфа ни е с такива ню-ню размери, че като се омешат, трябва да си водя записки кой с кого, кога, как.

# 143
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рачков в личния си живот няма много общо с телевизионния си образ.

# 144
  • София
Плачков е много хубав мъж.
Иначе, наистина има проблем с контрола - най-вече контрола върху себе си.
Но, че е истински мъжкар, така е. Навремето, когато е имало пререкания в някой бар, мъжкарите са ги разрешавали "отвън" - лице срещу лице. Така и трябва - всеки трябва да носи отговорност за думите си. Тези методи, обаче, бяха забранени и се напълни с гейове, които решиха, че могат да плещят каквото си щат и политкоректността, изразена в закони, ги пази. И смятат, че могат да се държат както си искат и да издевателстват върху всички, защото разбирате ли, такива били по рождение и всички трябва да се съобразяват с тях. Има един лаф - когато някой мъж се мисли за Наполеон, го прибират в клиника, а когато се мисли за Елизабет Тейлър, го канят във ВИП брадър...Но дори и Елизабет Тейлър не би си позволила да обижда хората, както го правят гейовете във ВИП брадър. Говоря в множествено число, защото всички гейове, влезли в къщата, не спряха да провокират мъжествеността на мъжете и им се разминаваше без последствия. Е, Плачков не издържа и понашамароса Кулагин, който си го заслужи без съмнение.
Каквато и да е заявката на ББ, няма как да се изпълни, когато в къщата има истински мъжкари. Това се опитвам да обясня, но явно не съм разбрана. Дори и парите не са достатъчен стимул за един истински мъж, за да си плюе на физиономията. Плачков го доказа, като изигра етюда с клаустрофобията, с цел да излезе от къщата и да не получи скандали от страна на жена си. Защото е влязъл там за пари и вече чувам жена му да му бучи на главата...Намери фин начин да се измъкне от това издевателство върху личността му. И го разбирам - гейът може да го съди, защото законите ги направихме такива, че гейовете могат да се разпореждат и нареждат на всички. В този смисъл, вместо "женско царство", сезонът трябваше да се казва "гейско царство".

Joy Joy Joy

Ма много "гей" и много "мъжкар", бе...  hahaha

Да направЙм Идин лЬИек разбор /ах, този Наско, бе Mr. Green/... Та,  тази година в къщата има:

* един гей /ако е такъв, де!?/...
* едно Пепа-Папи, което май се колебае /дали? Wink/, но скоро колебанията му ще свършат окончателно...
* един откровен геронтофил, който не спира да ни го натрапва /дали пък скоро няма да налети и на Ева!?/...
* един Стефанаки, който има за задача да се обясни в любов от екранЯ и да предложи брак, пък той с голяма носталгия разказа за завоюването на Първата и... че не си обича детето /щото не обича деца изобщо  Shocked/...
* една поодъртяла мутра, която е или в поза "полегнала е Тодора"  /и от диванЯ дава команди на жЕнките да събират пЮршината/, или Фърля пот, за да заяква, щото разгърдения му аутфит с герданЯ си иска своето...

Остана Ричето, но при толкова фенки, които харесвам, не смея да го категоризирам... Peace

В заключение: тази година в къщата има един гей, но е пълно с педера@и, които явно на някои им се виждат като мъжкари, а Плачков като главен мъжкар, щото близо 2 години е бил в обувките на Левски...  Всъщност, не мога да не призная, че се иска голям кураж /или наглост!/ да се изгавриш, сравнявайки се с ИКОНАТА НА БЪЛГАРИИЯ !!!  fight  #2gunfire

Да се смееш ли, да плачеш ли!?  Sick

N.B.  DeltaAzimut, изкушавам се да те попитам, Ванко 1 в коя категория го туряш... мъжкар или гей!?  Wink

# 145
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Плачков е много хубав мъж.
Иначе, наистина има проблем с контрола - най-вече контрола върху себе си.
Но, че е истински мъжкар, така е. Навремето, когато е имало пререкания в някой бар, мъжкарите са ги разрешавали "отвън" - лице срещу лице. Така и трябва - всеки трябва да носи отговорност за думите си. Тези методи, обаче, бяха забранени и се напълни с гейове, които решиха, че могат да плещят каквото си щат и политкоректността, изразена в закони, ги пази. И смятат, че могат да се държат както си искат и да издевателстват върху всички, защото разбирате ли, такива били по рождение и всички трябва да се съобразяват с тях. Има един лаф - когато някой мъж се мисли за Наполеон, го прибират в клиника, а когато се мисли за Елизабет Тейлър, го канят във ВИП брадър...Но дори и Елизабет Тейлър не би си позволила да обижда хората, както го правят гейовете във ВИП брадър. Говоря в множествено число, защото всички гейове, влезли в къщата, не спряха да провокират мъжествеността на мъжете и им се разминаваше без последствия. Е, Плачков не издържа и понашамароса Кулагин, който си го заслужи без съмнение.

Каквато и да е заявката на ББ, няма как да се изпълни, когато в къщата има истински мъжкари. Това се опитвам да обясня, но явно не съм разбрана. Дори и парите не са достатъчен стимул за един истински мъж, за да си плюе на физиономията. Плачков го доказа, като изигра етюда с клаустрофобията, с цел да излезе от къщата и да не получи скандали от страна на жена си. Защото е влязъл там за пари и вече чувам жена му да му бучи на главата...Намери фин начин да се измъкне от това издевателство върху личността му. И го разбирам - гейът може да го съди, защото законите ги направихме такива, че гейовете могат да се разпореждат и нареждат на всички. В този смисъл, вместо "женско царство", сезонът трябваше да се казва "гейско царство".

Joy Joy Joy

Ма много "гей" и много "мъжкар", бе...  hahaha

Да направЙм Идин лЬИек разбор /ах, този Наско, бе Mr. Green/... Та, тази година в къщата има:

* един гей /ако е такъв, де!?/...
* едно Пепа-Папи, което май се колебае /дали? Wink/, но скоро колебанията му ще свършат окончателно...
* един откровен геронтофил, който не спира да ни го натрапва /дали пък скоро няма да налети и на Ева!?/...
* един Стефанаки, който има за задача да се обясни в любов от екранЯ и да предложи брак, пък той с голяма носталгия разказа за завоюването на Първата и... че не си обича детето /щото не обича деца изобщо  Shocked/...
* една поодъртяла мутра, която е или в поза "полегнала е Тодора"  /и от диванЯ дава команди на жЕнките да събират пЮршината/, или Фърля пот, за да заяква, щото разгърдения му аутфит с герданЯ си иска своето...

Остана Ричето, но при толкова фенки, които харесвам, не смея да го категоризирам... Peace

В заключение: тази година в къщата има един гей, но е пълно с педера@и, които явно на някои им се виждат като мъжкари, а Плачков като главен мъжкар, щото близо 2 години е бил в обувките на Левски...  Всъщност, не мога да не призная, че се иска голям кураж /или наглост!/ да се изгавриш, сравнявайки се с ИКОНАТА НА БЪЛГАРИИЯ !!!  fight  #2gunfire

Да се смееш ли, да плачеш ли!?  Sick

N.B.  DeltaAzimut, изкушавам се да те попитам, Ванко 1 в коя категория го туряш... мъжкар или гей!?  Wink

Аз отдавна предложих да ми дават на пендито наградата и да се приключва  ooooh!  Ама както се вижда някои тук и ореол искат да му нарисуват  Sick

# 146
Цитат
В заключение: тази година в къщата има един гей, но е пълно с педера@и, които явно на някои им се виждат като мъжкари, а Плачков като главен мъжкар, щото близо 2 години е бил в обувките на Левски...  Всъщност, не мога да не призная, че се иска голям кураж /или наглост!/ да се изгавриш, сравнявайки се с ИКОНАТА НА БЪЛГАРИИЯ !!! 

Страшно ми харесва това!!!

# 147
  • Оптимист по принуда
Всъщност, не мога да не призная, че се иска голям кураж /или наглост!/ да се изгавриш, сравнявайки се с ИКОНАТА НА БЪЛГАРИИЯ !!!

Точно казано.

# 148
Рачков в личния си живот няма много общо с телевизионния си образ.
Даже изобщо. Да кажем, че имам познат, който има лични впечатления от него и споделя, че такъв темерут не е срещал в живота си.

# 149
Тази Божана реве като / или повече / от Тити Папазов!
Промото за довечера с нея ми прелива чашата, а при думите й да се даде още един шанс на Кулагин, той какъв поглед вади само!!!

Божана е жалка картинка. За пари и успех ще продаде и майчиното си мляко. Сега, като видя, че великият Кулагин има най-висок рейтинг, ще се скъса да му целува задника. Пфуй, гнусна работа.

Общи условия

Активация на акаунт