VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 686
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 510
Дали е стратегия не знам. Но е истината. Кулагин пак е в център. Ама така точно и го каза. Жалко,че няма отсреща потенциал да го разберат

# 511
Кулагин в стаята може и да имаше желание да защити Роза, но тя пренебрегна стратегиите му. Това при джакузито си беше чисто нападение. В момента текат не номинации, а гласуване, няма логика той да я злепоставя с цел подпомагане.

# 512
  • София
Божана поне докато говори с Рози може да се поизправи от възпитание.

# 513
  • София
Всички са с толкова голямо Его, че приемат всичко от Кулагин като нападение и се чувстват длъжни да си бранят егото. Това правят хората, когато не са убедени в себе си. Специално сега Кулагин толкова спокойно и без никаква агресия обясняваше какво мисли и задаваше въпроси. Кулагин ми е фаворита, другите ми е неудобно да ги гледам даже.

# 514
Ако си затворя очите и слушам Розмари как говори, имам чувството, че ще чуя ''я я вундаба'', като в онези немски филми...

# 515
Според мен стратегията на Кулагин е брилянтна. Дори не мога да повярвам, че е готов да обърне отново всички срещу себе си с идеята да й помогне. Проблема, обаче е, че Розито най-вероятно ще си тръгне тази вечер, тъй като е най-малко известна в България.

Абсолютно брилянтна.

# 516
  • София
Как пък така са подбрани този сезон все с голямо его, само на Кулагин милия никакво го няма.

# 517
Как пък така са подбрани този сезон все с голямо его, само на Кулагин милия никакво го няма.

Не му и трябва.

# 518
Ако си затворя очите и слушам Розмари как говори, имам чувството, че ще чуя ''я я вундаба'', като в онези немски филми...
Апхахахах, умрях от смях, има нещо такова 😂😂😂

# 519
Този Папи Ханс ръси клише след клише. Само мога да си представя какви бози са му стихотворенията. Сигурно са като стена на фейсбук на тийнейджърка.

# 520
  • София
А Папито след брадъра, ако му засека клип, участие или просто физиономията му, ще започва да ми се гади, от сега го усещам като му видя погледа и злобата в него.

# 521
Дионсе ми е като Галена,малко преди Ваната.
Чакам Ваната сега.
И клипЪТ Simple Smile

# 522
  • София
Диона си мие косата само по повод а Joy  Представям си как изглежда, ако остане 2 седмици без повод Satisfied

# 523
Ето - и даскал Кънчо мисли, че е стратегия Simple Smile

# 524
Четат ни...четат ни...

Общи условия

Активация на акаунт