VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 130 699
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 705
  • Сф
Петко- силовият мениджър!
Той и Ванко е такъв!
Хляб, вода и бой- това са им методите!
А как си вярва, че е велик...да- простак обаче.

# 706
Тази циганка, без извинение, нямаше какво още да покаже, да даде на шоуто, пак малко се изложи даже.

# 707
  • София
Аз да попитам Мира -колко трябва да си прост и ограничен, а уж зрял и успял човек, че нещо толкова незначително като този разговор да ги държи влага една седмица? За мен не е нормално. Всички се обиждат, псуват, бият и какво ли още не, а тя се засегна от такава глупост. Явно е безхарактерна.
Не безхарактерна, напротив, садистична кучка е. Гаден характер, неприемащ нищо освен собственото менеие. Мисли се за много умна, но е отврат за жена. Нищо, че има още чар във вида й, характерът трепе.
Баш !!!!!

# 708
Не съм стъпвала в заведенията му Simple Smile Никак не ми е приоритет. Никак не му завиждам. Да е жив и здрав, да си гледа семейството, бизнеса, да му целуват...ръка...но дано живота ме пази далеч от хора като него.

# 709
  • Испания
И защо не си събират багажа предварително? В испанския формат куфарите с багажа на всички номинирани, преди да започне предаването, вече са в изповедалнята.

# 710
  • София
Уххххх, голям кеф 😄
Бе всички много се радвате като излизате 🤦🏻♀ Дали някой ви вярва 🤔
Е та и аз , ако бях вътре с Кулагин, щях да се радвам да изляза по-бързо и пак да си  взема парите.

# 711
И защо не си събират багажа предварително? В испанския формат куфарите с багажа на всички номинирани, преди да започне предаването, вече са в изповедалнята.
като че ли едно време и тук беше така

# 712
  • София
Диона мнооого си е повярвала. ГолЕма звИздъ е и тая девойка. Като латерна е при Кънчев. Joy

# 713
  • 221B Baker Street
Имам странното усещане, че по-голямата част от пишещите тук завиждат на Петко или им е скъпо по заведенията му и се дразнят, че не могат да си позволят да ходят  newsm78
Оффф, пари да ми дават, не бих стъпила в чалгарийниците на Петкан!!!

# 714
Имам странното усещане, че по-голямата част от пишещите тук завиждат на Петко или им е скъпо по заведенията му и се дразнят, че не могат да си позволят да ходят  newsm78

Признавам си, така е. Плача от яд, че не мога да си позволя и аз да стоя поне зад колоната, като Кулагин...

# 715
  • Ню Йорк
Ех, голям мерак му имат всички на Ричиту Wink  и мъже и жени.

# 716
Какво го пазят тоя Ричко?

# 717
  • Брюксел / София
Ричи бой има шанс за победа.
Ще черпи с мекици после:)

# 718
Петко- силовият мениджър!
Той и Ванко е такъв!
Хляб, вода и бой- това са им методите!
А как си вярва, че е велик...да- простак обаче.

И на Раева. Mr. Green
Да не се хванем за думичката, понеже "бой" може да има "много значения", да не излезе, че обвинявам Раева в насилие, хаха.

# 719
  • Оптимист по принуда
То в тукашния формат има ли нещо по правилника?

Общи условия

Активация на акаунт