VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 719
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 900
Имам чувството, че никой не слуша какво говорят другите и си карат на свободна интерпретация. Въобще не вникват в смисъла на това, което и сами говорят.

# 901
Е,как? Петко нали се възмути ..и другите кво да правят...длъжни са. Да не говоря,че Диона такъв вой нададе...сякаш и миеха косата. Ако не беше тя,даже нямаше и да разберат. Ама не ...злобата така избълваше от нея,че от обикновена вана,стана джакузи,ръйш ли .

# 902
Поученията на Стефан към Диона имаха известен смисъл, но бяха груби - за мен това беше основният проблем. Тя каза, че е седяла да работи на шефа си за 600лв, а пък той имал претенции към нея - едва ли не как смее да има изисквания към такова забележително талантливо същество?! А пък Стефан и Мира (с право) не изпитват неприязън към бившите си шефове, въпреки че са работили нископлатена работа - те сами са си я избрали и са отишли там, не са ги накарали насила. Защо тогава да обиждат шефовете си?
Стефан беше прав и за мечтите, но можеше да си замълчи, или да не бъде толкова рязък - защо не дръпна една такава реч и на Ричи, ако е толкова прям? Освен това се държа прекалено назидателно с напълно чужд човек. Ако Диона му беше роднина, има право (донякъде) да си позволи да й дава съвети, иначе е просто навлизане в чуждо лично пространство.

# 903
На мен ми се стори, че ПАткан застъпи тезата, че Кулчо си е същия, Форест непрИстанно го повтаряше и  "мъжовете" ги подкрепиха, защото... така. Далеч съм от мисълта, че Кулагин се е променил, просто смени тактиката от откровено скандална и почти просташка в по-фина, но пък те му правят тотален игнор, подтикнати от ПАткан. Затова искам ханджията вън, че да стане по-различно, иначе с Диона или не нещата са си еднакви.
Стефан много неприятен - хубаво каза "истината" на Диона, но защо не постъпи така с Ричи и милиона му. А Гала на снощното студио беше като попарена нистина, чак ме изненада. Дори да е видяла някои неприятни и неизвестни за нея неща в  Стефан, все пак е свикнала с камерите, можеше да изиграе по-ведра съпруга.

# 904
Ееей,видя ниша Стефчо да изпъкне и вие на нищо го направихте. Лоши.
Такъв тон си позволявам само към моите деца или сестра ми. Аз съм от тези,които винаги приземяват. Не,че е най-добрият метод, де. Но като гледам около себе си,а и по ТВ що самозабравил се народ има...Не искам моите деца да са такива.

А иначе мишия,избирателен подход на Стефан...който е два пъти на годините на Диона е не само смешен. Жалък е.

# 905
  • Сф
Аз мисля, че Н.Кънчев я жегна без да иска Гала.Каза нещо от сорта"Я кажи сега теб от кои мечти те е отказал Стефан". И после замаза , но Гала изтръпна. Ако наистина е вярно това за 2 дете че той не искал , което писахте тук..е ужасно това.
Аз не бих се събрала с такъв мъж Sad
Ако не е с мен, не ми трябва.

# 906
Божана ми беше по-неприятна и от Валентин с това истерично реване и изцепки през час.

Какво ги величаят Валентин и Стефан - за единия имаше няколко върпоса, че е бил груб - никой не каза, че е само заради това, че приземи Диона - вероятно е имало и други случаи на сарказъм -но 'защитниците' се спряха само на този случай, който го изкара почти герой, а оставам с убеждение от въпросите - бяха няколко все в един и същи стил, че  емного саркастичен.

Онова създание нещастно - Валентично с физика на нефелен третокласник, е единствения участник към когото ББ се обръща на фамилия - дори Ева и Ваня и Мира са с малки имена, а това нещо е титулувано с обръщение на фамилия? Така ББ създава впечатление за значимост. Абсолютно ме дразни с това побутване на това безпардонно същество. Разбирам че им прави сезона, ама много грубо,, въпроси за Петко за клуба, за Мария Илиева и те го толерират - НАско е във формата ама Мария не е- защо я употребяват? (аз лично нея не  я харесвам, но това снощи ме вбеси)

# 907
Напротив, ББ мрази Кулагин, както намекна психоложката и затова отказва да го нарича на малко име. Дистанцира се.
А аз използвам фамилията, защото така свикнах. Както и с Плачков. Предполагам, че и с много други хора е така.

# 908
Ми не внимавах вчера на студиото - не съм чула Ники да пита Гала за нейните мечти и Стефан - сигурно затова беше такава тъжна тя. Обаче... колко заблудена трябва да си да не видиш с какъв охлюв си се събрала? И това години наред.
За Божа писах и преди - много дразни с тоя рев, истеричка е тая.

# 909
  • София
Любовта е сляпа, а е видно, че Гала много го обича.

# 910
  • Варна
Аз мисля, че Н.Кънчев я жегна без да иска Гала.Каза нещо от сорта"Я кажи сега теб от кои мечти те е отказал
Аз не бих се събрала с такъв мъж Sad
Ако не е с мен, не ми трябва.

Всяка нормална жена не  би се хванала с тая комплесирана утрепка.
Човек зарязал детето си, за да бъде хрантутник и търтей, няма право на мнение!
Стефанеееее,ти си един най-посредствен жигуло на Гала.Срам за тази нечистоплътна симбиоза

# 911
Как така ББ взима всички шапки с козирка на Кулагин, само защото Пътко го дразни че ги носи??!
А ако Кулагин го дразни че Пътко е с боксерки, кво прайм?

# 912
  • София
Петко остава без гащи, ама ще му услужат Joy

# 913
Не ми стана ясно от какво толкова се възмутиха "групата" на Кулагин, че чак и Божана се отрече пак от него? Доколкото разбрах, той каза на всеослушание, че Роузи е идвала при него не за да слослови, а да му говори за групата, къде е прав и къде е крив. Или по точно къде е крив. Но това същото той го каза преди това и на Ричард и на Божана в психиатрията. Просто сега го каза на всеослушание
а групата даже я беше обвинила преди че прави именно това , и ако не се лъжа беше Петко

# 914
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Как така ББ взима всички шапки с козирка на Кулагин, само защото Пътко го дразни че ги носи??!
Думата на Петко е закон за ББ. Сигурно го е страх, че ако реши да смени работата, Петко ще звъни със заплахи /или каквото беше там, че не слушах внимателно/ на новия му работодател.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт