VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 675
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 065
Еееее, прекалява с превземките Ваня. Чак пък да й е жизнено важно, че не е пила отварата от костилките от сутринта...Много чувствително това поколение.

# 1 066
Ах, вчера започнала да го пие, вече ще умре без него, диабета до коя буква ще го докара така?
Ваня не посмя на Божана нищо да каже освен няма значение, а после де където свари реве, да я съжаляват, да е онеправдано, колко долен човек се оказа, не е истина!

# 1 067
Чужди неща не се хвърлят - особено пък и ако не знаеш какво е...

То като я знам Божана, ако беше питала "Абе пичове, тая гнас какво е и защо е мухлясала?", нямаше да е друг изхода от ситуацията Grin

# 1 068
  • София
Жал ми е за Ваня, ама и Божана не беше виновна. Откъде да знае, че това е лекарство.

# 1 069
Ех,сетих се за Сашка и ликьорчето от зелени орехчета.

И аз 😆 Не знаех, че е животоспасяваща тая отвара.

# 1 070
  • София
Преувеличава доста Ваня, очевидно, че не е било нарочно...

# 1 071
Мале, тая Ваня е тотално откачена. Не харесвам Божана, но в случая е права. Не го е направила нарочно. Егати.

# 1 072
  • Испания
Отровна откачалка! Търси как да привлече внимание.

# 1 073
И тази отвара защо не е надписана. Аз в общ хладилник, бих си надписала нещо гнусно ако си съхранявам, или ще му лепна етикетче "не пипай".

# 1 074
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ваня страшна мъченица се изкара милата. То пък голямата философия да се свари нова отвара.

# 1 075
  • У Диспансера ...♥♥♥
И по ресторанти не, там каква работа имате като готвача  не ви обича 😄
Мен не ми ли се закълнат в любов, не искам да ми готвят, а ма ха 😜

# 1 076
Чужди неща не се хвърлят - особено пък и ако не знаеш какво е...

То там ако не хвърляш, като нищо ще налазят всякакви твари. За мухъла и вонята дори не искам да мисля.

# 1 077
И според мен преувеличава Ваня; коренът на злото в случая е общият хладилник. Той е едно от нещата, заради които не бих издържала и един ден в подобна обстановка (редом с общите баня и спалня).

П.п. Маслините, когато са отворени, винаги образуват бял (или белезникав) слой - това не значи, че са мухлясали.

# 1 078
  • София
Тия хора, за да са интересни, гейчета ще станат

Повечето гейчета точно затова са гейчета, за да са интересни, за да ги забележат.....

# 1 079
Ай ся и грейпфрут..Ще я изнасят на носилка... Ванчиту...
Не е хубаво така...ама си го просят да им се и звиздити...

Общи условия

Активация на акаунт