VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 601
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 395
Как мислите, ако Божана хвърли на Ева цигарките, ще мине ли без мрънкане и кръвостискане? Stuck Out Tongue Winking Eye
А защо да го прави, освен ако не са в хладилника и не са развалени?!
Тайна мисия? Пиянски майтап? Мислейки, че е празна кутията? Точно щурата Божана ще го стори без да й мигне окото.
Но Ева ще изреве като лъв в джунглата тогава. Докато Ваня хлипа под юргана и заметната с шал. 😉

# 1 396
Ева си има по договор сигурно бездимна цигара. Като няма кутия, ще си я пафка нея. Биги спазва стриктно договора с Кулагин - никога не е спал с повече от 1 човек в спалня. Винаги на собствено легло, даже и в лудницата. Не са случайни нещата 😉
Пепа е безгръбначно. Говори само зад гърбовете, типично женско клюкарско поведение.

# 1 397
А защо Стефан не е при Ева?

# 1 398
  • Испания
Утре не трябва да припарвам до "На кафе", щом ще гостува Буюклиева. Всеки път, като я видя, ме е страх, че ще ме перне през устата както перна мъжа си пред цяла България.

Кога изпиха шампанското? Преди рекламата Кулагин го взе.

# 1 399
Ех тоз Кулагин бе... Все знае, ейй и какъв манипулатор е и голям интригант. Иначе хитър е, признавам си.

# 1 400
Кулагин "Лигла"
Ева "Пикльо"
Ваня "Глупак"

# 1 401
  • Испания
Кулагин как ги светва само.

Мутрагеньо казвал "удолетворен".

Ева ме разсмя. "Ти пък чувство за такт нямаш". Много хубаво си говорят тримата.

# 1 402
Ох, чувството му за такт. Пфф...
😁😁😁😁К'вот безмислено и безпочвено му дойде на акъла, го изръсва с голямото си чувство за такт. Еееее свърши ли?

# 1 403
Пффф изтървах лайфа ..ще наваксвам по натам.

# 1 404

Не си изпуснала нищо. Поредния скучен епизод. Този ВИП БРАДЪР с това ще го запомня.

# 1 405
На мен ли само ми се чу, че Роузи каза на Ричу "гаси тока, няма да съжаляваш"?!

# 1 406
  • 221B Baker Street
Къде беше?! Признай си без бой и върни буркана в хАладилника, щот намятам шала и почвам да хлипам жално под юргана! Ко кат ма снимат сички камери?!

# 1 407
Ми...няя само Ричи и Роузи да шушнат... Пък.Sunglasses

# 1 408
С това излизане по всяко време, сигурно знаят, че има живо излъчване сега...Стефан със сигурност знае.
Много ми е интересно, Стефан ако не беше споделил рецептата за "лекарството", Ваня как щеше да оцелее.Обвинение в атентат направо.Лекарството ми, живота ми, кръвта ми... #Crazy

# 1 409
  • 221B Baker Street
С това излизане по всяко време, сигурно знаят, че има живо излъчване сега...Стефан със сигурност знае.
Много ми е интересно, Стефан ако не беше споделил рецептата за "лекарството", Ваня как щеше да оцелее.Обвинение в атентат направо.Лекарството ми, живота ми, кръвта ми... #Crazy
Все щеше да намери за какво друго да се хване... Целия и живот е драма на нея, тя се храни от драмата. Преди я съжалявах, но вече отказвам да пея в общия хор.

Общи условия

Активация на акаунт