VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 467
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 515
Това е Ричко, коя ли е хиената ?
дайте пак, молля, не мога да гледам промото в момента - нокти, зъби, джуфки , всички детайли.
ЕЕЕ, ще има кекс . Joy

# 1 516
  • Бургас
Божка е.Успокоява го сигурно.

# 1 517
  • София
Хиената Joy според всеобщото мнение е Божана.
Въпроса е кой е другия участник Simple Smile

# 1 518
Ако са те двамата ще е голяма излагация

# 1 519
Тогава е прекрасно, че момчето й е лекар (някой писа тук). Близки са си, писаха тук, че сама го е отгледала. А пък аз със сигурност знам, че момчето искаше да пее. Много ясно, че ще ходи с майка си, за да се вижда лицето му и да трупа някаква популярност. Тя и Сузанита обикаля с тати.
Двете с Ева са ми като Циндил Пиндил и Джаста Праста. Едната е бавна, тиха, монотонна. А другата е серт сурат и много цапната в устата.
Друг е въпросът, че младоците вътре са неуважителни и небрежно жестоки. Божана можеше да се извини искрено на момента - станалото - станало. Ако беше показала истинско съжаление, Ваня щеше да отмине. Ама то се наостри като таралежче момичето.

Къде сравняваш Сузанита, която е непълнолетна и е задължително дори да е с придружител със сина на Ваня Костова, който е мъж на около 30-те вече и още навсякъде е с майка си? Извинявай, но след определена възраст ми е грозна гледка, че мъжа не се пуска от полата на мама, която явно е доста обсебваща...
Точно такъв тип майки са причина за много провалени бракове, ако изобщо от майка си успеят да се оженят.

# 1 520
Аз тъкмо гледах снощния епизод, Божана няма маникюр, Роузи и Диона са с дълги и светло лакирани нокти, единствената която видях с тъмен маникюр беше Мира (с червен).

# 1 521
И смятам, че е права. Не може да хвърлиш нещо, което стои в хладилника - визирам Божана - просто ей така. Щом е в хладилника, значи някой го е оставил там и има някаква причина за което. Най-малкото ако наистина не знаеше кой е притежателя, в което се съмнявам, трябваше да обиколи участниците и да попита, преди да изхвърли буркана с костилките.
Аз си казах, хау. Simple Smile

Как ли пък не!
Във фирмата имаме две кухни. Една в офисна част за управител и админстрация и една в производствена част за персонал. Редовно без да питам никого, ..как ли пък няма да тръгна да търся всеки поотделно,.. изхвърлям: черни банани, изсъхнали плодове, зеленчуци нарязани в чиния, недоядени и просто прибрани за всеки случай, (резени домат след две седмици в открита чиния в хладилник е гледка и миризма, която препоръчвам), смърдящи, позеленели сирене или кашкавал, недоизядени всевъзможни боклуци, прибрани в хладилника за всеки случай. В момента има маслини и маслинова паста, които са от месец юни, човекът който ги остави вече не работи при нас.

"Щом е в хладилника, значи някой го е оставил там"- да обикновено е така, но са много по- редки случаите, вж които се сеща да си разчисти там, ако вече не му трябва!

# 1 522
  • София
Еха, ако са Мира и Насето ще падна, честно.

# 1 523
Еха, ако са Мира и Насето ще падна, честно.
Само те могат да се омачкат.
Лорка с кого се търкаля ?
Ох, ще умра от любопитство.Joy

# 1 524
  • София
Лорка с кого се търкаля ?
С Папи Ханс.

# 1 525
Точно преди да се появи банера на предаването, се вижда лежаща жена с каишка на врата - това е Розмари. Но дали и в предния кадър пак е тя, или това е отделна случка (в косата наистина прилича на Божана, но може да е от осветлението)?
Скрит текст:
Все едно сме детективско бюро Joy

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 13:29 от Petia Ivailova

# 1 526
Моля ако има компютърни спецове да изчистят и увеличат снимката Laughing

И Ше ги замолА да махнат юрганчето. Joy

# 1 527
И на мен ми е интересно кой са се обичали в брадъра. За Петко съм 10000 %, че не е. Да не е луд - и то точно с Божана - мъжкарана. Как не. Има ли някой линк от предаването снощи, да видим кой е с черен лак. Май то е бил под юрганчето Simple Smile

Розмари със сигурност не е, тя беше със син лак  Simple Smile
Може би са точно Божана и Петко. То и личеше, че го харесва.

# 1 528
Чак сега ги изгледах...
Абе Ваня в час ли е изобщо?! Чак ми става жал на моменти, хич не я слуша главата...
А Петко какви съвети даде на Наско... Ама няма кой да му каже на Петкан че каквито жени търси, такива намира, ако имаше нещо в кратуната нямаше да ме се налага да върти такива сложни схеми за да ги проверява... Малоумник...
Пък Яна ако имаше малко акъл щеше да посрещне Петко след брадъра със сменени ключалки на апартамента...
Ама как нацапа гащите Петко като разбра каква е мисията на седмицата Joy безценно Joy
Кулагин пък си изпълнява всичко, супер точен, и пак му ядат краката... Папитко явно има сериозно увлечение към Кулагин, че все за него говори Heart Eyes
А какво толкова са нарушавари че да останат с 10%, дали ще дадат? Защото когато Кулагин сгафи го дават как им взимат от бюджета заради него, добре ще е и сега да дадат...
Мисля че довечера ще са интересни номинациите, да видим...

# 1 529
  • Бургас
Ха,ха,да вземе доцент Тепавичарова да си пусне сина(хирург),та да създаде семейство.Защото по тази логика е обсебващо.Това,че имат обща работна среда....ами не е хубаво.Обсебващо е!

Общи условия

Активация на акаунт