VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 463
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 530
Мира ми изглежда от този тип жени, които искат само да им казват колко са красиви и нищо не правят
И на мен ми се вижда на снимката Божана.

# 1 531
Кой знае какво заговорничене правят задругата на домоуправителите, почти уста в уста. Завити да клюкат.
А ние чакаме друго. Ако това са Петко и Божа, де.
Червени нокти и Божа, цъ.
Освен ако Петко не я е лакирал Joy

# 1 532
Вий пък...

В леглото ясно се вижда, че са Петко и Ричито, завършвайки вечерта след джакузито. Laughing

# 1 533
  • София
Вий пък...

В леглото ясно се вижда, че са Петко и Ричито, завършвайки вечерта след джакузито. Laughing

Аааааа, това беше мнооооого добро хахахахаха Joy

# 1 534
На мен също ми е правило впечатление, че Ваня и синът ѝ често се появяват заедно на интервюта, но все съм си мислела, че е поканен и той. Специално при Гала миналия сезон имаше такава "рубрика" известни родители и деца и им задаваха някакви малоумни въпроси и т.н. Тогава той ми се стори доста симпатичен, леко хахо такъв, ама съвсем приятен човек, по-ведър от майка си беше и имаше моменти да я поотреже, когато тя се отнася в разни посоки на мисълта... Та, не знам пуснал ли се е от полата, не се ли е, знам че има дъщеря, вероятно жена, свое семейство.

ББ каза, че заради "поредно" нарушение на правилата - неносене на микрофоните- от страна на Р&Р намалява седмичния бюджет, от което съдя, че основните нарушения са на двамата "играещи си" Розко и Ричка.

# 1 535
Божана влезе лакирана Simple Smile И във визитката е с червен лак(изрязала си е ноктите до кожа, може би заради готвенето...):
Скрит текст:
Според мен, тя целуна Петко, а с Розито се случват други неща...

# 1 536
  • софия
Два пъти взимаха по 10% на Ричи и Диона. Другите пъти не са ги давали/не съм чула.

# 1 537
Ха,ха,да вземе доцент Тепавичарова да си пусне сина(хирург),та да създаде семейство.Защото по тази логика е обсебващо.Това,че имат обща работна среда....ами не е хубаво.Обсебващо е!

И Лора има обща среда с баща си, но не съм ги видяла навсякъде по интервюта заедно да се движат. Това, че имат обща среда не означава, че Ваня Костова навсякъде трябва да ходи със сина си.
Не ангажирам никой с мойто мнение. Просто казвам, че на мен ми е грозна гледка мъж на тези години да е така.

# 1 538
  • София
След толкова реклама в промото и ахкане, тюхкане, детективски и IT трикове тук във форума, накрая ще се окаже, че Божана е целунала Петко за лека нощ и са легнали да спят Joy
А да - и ще го оставят за края на епизода

# 1 539
О, да, т'ва е сигурно. Всичките им промота са големи балони, вече от опит знам, че нищо кой знае какво не се случва реално, ако изобщо го покажат в рамките на промотирания епизод...

# 1 540
Обаче Ваня Костова може би няма кой да я придружи - той е единственият, на когото може да разчита; Йордан Караджов едва ли има нужда от Лора, за да го закара до някъде и да му прави компания.

# 1 541
Че Ваня преиграва така е, обаче и аз споделям мнението, че отношението й към Божана не се базира само на единия грейпфрут. Сигурно има доста други неща, които не са ни показали. Такива хора като Божана, които са джаста-праста, все искат да са отгоре, да се разпореждат и не уважават пространството да другия и мен много ме дразнят. Лично за мен най-логичното нещо, ако искам да подреждам и изхвърлям, е първо да попитам чии са нещата. Дори не е нужно специално да издирваш някого, просто все някой около теб ще знае въпросният компот на кой е. Още повече, че там са десетина човека, не 100. Но Божана е прекалено първична, абсолютно съм убедена, че в никой момент не се замисля за някой друг, освен за себе си.

# 1 542
Е визитките и влизанията бяха преди 3 седмици, аз гледах и коментирах на база на снощния последен епизод.
Иначе да, прилича на Божана, но кадрите в тъмно винаги заблуждават.
Между другото аз още си спомням едно промо от миналата година.. Когато беше боя на Луна със съквартирантите и я изкараха принудително. На промото се виждаше как те и заливат главата с бутилка бейлис , това и още подробности около случката - така и не бяха излъчени.

# 1 543

За там няма никакъв шанс, виж, ако Папито беше с мъж в едно легло, друга работа.

# 1 544
  • Бургас
Ха,ха,да вземе доцент Тепавичарова да си пусне сина(хирург),та да създаде семейство.Защото по тази логика е обсебващо.Това,че имат обща работна среда....ами не е хубаво.Обсебващо е!

И Лора има обща среда с баща си, но не съм ги видяла навсякъде по интервюта заедно да се движат. Това, че имат обща среда не означава, че Ваня Костова навсякъде трябва да ходи със сина си.
Не ангажирам никой с мойто мнение. Просто казвам, че на мен ми е грозна гледка мъж на тези години да е така.
С Лора и баща и се случва същото.Видяхме в черешката,баща и свири с бандата си.Той я изпрати във ВБ.Няма интервю,в което Лора да не го спомене,и за мен е нормално и уважително това.
И аз не ангажирам никой с мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт