VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 407
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 590
  • В царството на игрите:)
Като стана въпрос за Яна, снощи си мислех, че тя излезе заради здравословен проблем на детето и не трябваше ли Петко да е притеснен или нещо такова. Ако не е, това означава, че те редовно получават новини отвън, което отново казвам, обезсмисля играта. Ако пък не знае нищо по въпроса значи е голямо перде, което също не е ок!

# 1 591
Петко не ми се стори притеснен още при излизането на Яна. Хич не му пукаше, изпрати си я и толкоз.

# 1 592
Вярвам, че преценката на Ваня за Божана е правилна. И аз не бих яла от готвеното на човек, който се отнася зле с мен и е лош.

Да си готви сама тогава, да не я кара някой насила да седи и да чака наготово? И да, захар не се сваля с хляб. Тези пък костилки колко да са магични, ще ме карат сега да отида да ордусам маслината в двора и да пробвам Joy

# 1 593
Тогава ББ каза на останалите "Забранявам ви да обсъждате, това е личен проблем!" - сигурно просто е искала да излезе.

# 1 594
Кулагин също си има здравословен проблем, нали спомена за жлъчката си, навярно затова си е сключил договор. Не е тъп. А дори да е заради фигурата му, тя и добрата фигура е здраве когато идва от правилно хранене и спорт.
На Ваня като не и е проблем храната, да не прави драма заради някакъв чай от маслинови костилки! Супер жалка сценка беше...
Също ако има само два грейпфрута в кухнята, които са от общия бюджет, не ви ли се вижда малко егоистичто да искаш единия само за себе си, пък останалите 12 души да делят оставащия един?

Срамота и грехота е да вземеш грейпфрута на болен човек и да го направиш на сок с вофка, да го пият пияниците. Направо е гавра със здравето на човека. Да си ядат бананите и ябълките, как можаха точно на нейния плод да завидят? Ваня е тих човек, кротък, наранен и болен. Да изливаш здравето на този кротък възрастен човек в мивката е престъпление.

# 1 595
Ваня, ти ли си?

# 1 596
Не разбрах грейпфрута надписан с името на Ванче ли е бил?
Щот на Сашето ликьорчето всеки знаеше чийо е Joy
И аз си надписвам маракуята вкъщи...да не ми я пипат домашните.

# 1 597
  • ВАРНА
Преди влизане в къщите всички съквартиранти минават пълен медицински преглед.
 Имат и дежурен лекар наблизо .
 Много добре знаят какво е здравето на Ваня от екипа на брадъра. 
Още повечче след инцидента преди няколко години.
Нямаше въобще да я допуснат да влезе ако имаше сериозни проблеми.
И винаги може да напусне.

# 1 598
Специално за грейпфрута беше пернишка трагедия, хайде сега. Има ябълки, тя не може до утре да изтрае за грейпфрут. И повечето хора над 60-те са на някаква диета, дали ще е диабет, високо кръвно, анемия, висок холестерол - няма значение. Няма нужда нито тя да се чувства като инвалид, нито другите така по отношение на нея. Имало е и други диабетици и хора с хронични заболявания в шоуто, пък не е имало драми за здравословното им състояние.

# 1 599
Ми Ваня като е смотана и бавна
А Ричи, тренирано момче, оправно. Не чака да го канят. Взима си и си хапва. И си мълчи, яде. Добро момче. "Когато ям, съм глух и ням". Така ни учеха в детската, личи си кой е внимавал. После в джакузито си и пийна. И накрая си е легнал и в леглцето на Рози. Така се прави
А други само мрънкат

# 1 600
Не разбрах грейпфрута надписан с името на Ванче ли е бил?
Щот на Сашето ликьорчето всеки знаеше чийо е Joy
И аз си надписвам маракуята вкъщи...да не ми я пипат домашните.

Абе те си правят каквото искат. И да е надписан няма да ги спре. Тоя тъпак Ричи заяви, че ще яде каквото и колкото иска, и го прави без да се съобразява. Другият чичак с епилираните крака яде рибата на Кулагин. Великата готвачка Божана разсипва чуждо ядене по земята и се хили. После се разпорежда с чуждите продукти. Една болна жена как да се бори с тия животни?

# 1 601
Моралка, за втори път пишеш, че е срамота да вземат грейпфрута на болния човек - за нея ли е бил доставен специално, ако е така, тогава са постъпили нередно наистина.

# 1 602
Да бе, Ваня и Ричи - северен и южен полюс. А пък Рози ако му върже на тоя селски бек ще ми падне в очите сериозно.

# 1 603
Ричко ако не беше имунизиран и той щеше да оглави класацията. Сега гледах едно видео с него - ами много тъпо парче е без извинение. Типичен див селянин дошъл да покорява големия град.
Не ми го побира ума как продуцентите са се сетили баш за него и са го поканили..... Както и за Роузи, всъщност. ВИП, ама ние не ги знаем....

Ая, казаха, че в склада има още, но той е заключен до утре. И май в хладилника е имало само два грейпрфута. Аз останах с такова впечатление. Никой не е споменал, че тези в хладилника са само за Ваня.

# 1 604
Сега, гадно е да ти изхвърли или излапа някой нещата от общия хладилник, но Ваня преиграва, това ѝ е стил. На Рози ѝ изяде храната този, с когото се киска в леглото... как прозвуча само! , но тя си хапна друго нещо. Идеята за маслинената отвара е много нова, така че да заявява, че са ѝ взели лекарството е смешно просто.
Иначе простащината Божанина е несломима - можеше да попита преди да хвърля или ползва грейпфрута, но тя е такава завършена егоистка, че въобще не ѝ е хрумнала тази идея.

Общи условия

Активация на акаунт