VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 393
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
С грейпфрута се получи много неловко, щото повечето от пиещите водка знаеха, че Ваня по рано е казала, че иска един грейпфрут, ама що да кажат на Божана тая работа. Важното е да се пие Simple Smile
Сетиха се чак като Ваня се появи да си търси плода.

# 1 606
Оф...като малките деца..кой ми взе куклите....та и с тоя грейпфрут. Много екзистенциален въпрос...

# 1 607
.....и това повтаряне на Божана през две минути "В смисъл...." няма много смисъл и мисъл в главата й. Ама много и е важно да е куул в очите на компанията. Впрочем за мен Ваня и Ева са истинските Випове в къщата, другите са уонаби.

# 1 608
Ако са знаели за плода и не са казали - кофти. Грейпфрута е особен, не е като ябълка или банан, които имат много захар в себе си. Ма чак да не можеш да изтраеш до сутринта да отворят склада.
Получава се с Ваня и Божа като слама и огън - едната - Ваня - подхранва слабостите си със слабостите на другата - егоизма на Божа - и настава война направо.

# 1 609
Моралка, за втори път пишеш, че е срамота да вземат грейпфрута на болния човек - за нея ли е бил доставен специално, ако е така, тогава са постъпили нередно наистина.

Дори да не е специално за нея, те знаеха, че тя яде грейпфрут и е уязвима по много причини. В същото време с нищо не ги провокира и обижда. От жалост да и го бяха оставили на тази жена, която може да им е майка и излъчва кротост и безпомощност. Но не, друго си е да изпиеш плода на болната с водка. Много е важна водката.

Аз нямам конкакти със сегалните 20-25 годишни. Ужасена съм като гледам тези, колко са егоистични, повърхностни, бездушни и консуматори. Естествено, че с тоя си прост акъл освен да се подиграят с Ваня друго няма да измислят. На умряло куче нож вадят.

# 1 610
  • Бургас
Сега изгледах епизода и нищо жалко не видях от страна на Ваня.
Пет,шест филии хляб изяде,защото не си взе от готвеното на ЗЛОжана.Видимо жената отива и против здравето си.Определено коментарите по-назад са верни относно това,че Ваня има верните наблюдения върху Божанка и капката преля с изхвърлената отвара.Имаше пак един разговор между Ваня и Ева,бяха потресени,че Божана не дава на Нора да си приготвя храна и яде, щом тя не я е готвила.Сигурно и други негативи е установила Ваня ,и така.

# 1 611
  • София
Ако са знаели за плода и не са казали - кофти. Грейпфрута е особен, не е като ябълка или банан, които имат много захар в себе си. Ма чак да не можеш да изтраеш до сутринта да отворят склада.
Получава се с Ваня и Божа като слама и огън - едната - Ваня - подхранва слабостите си със слабостите на другата - егоизма на Божа - и настава война направо.
Знаеха, даже се сетиха, че в склада има още и помолиха Брадъра да им отвори, ама не...
Дано довечера ни спестят Ванините неволи, че вече ми дойде в повече  Sad

# 1 612
Вижте, ябълката е почти толкова полезна за диабетика колкото и грейпфрута, а даже и в реалния живот нямаш достъп 24/7 до грейпфрути, костилки, чия, спирулина и прочее суперхрани, щото и в реала магазините затварят понякога или грейпфрута изгнива във фруктиерата. Та такова тръшкане е излишно, както и декларациите на Божа как спирала да готви, с което потресе само Мекичко обаче.

# 1 613
Ми Ваня като е смотана и бавна
А Ричи, тренирано момче, оправно. Не чака да го канят. Взима си и си хапва. И си мълчи, яде. Добро момче. "Когато ям, съм глух и ням". Така ни учеха в детската, личи си кой е внимавал. После в джакузито си и пийна. И накрая си е легнал и в леглцето на Рози. Така се прави
А други само мрънкат
Казах ви онзи ден от лайфЪ, че Ричи е като седмото джудже- дори така седеше на дивана и му стърчаха краченцата. Нали знаете историята- кой ми е ял закусчицата, кой ми е обувал обувчиците и т.н., докато се дошло до седмото джудже, което предложило да гасят лампите и да си лягат. Защото в креватчето му била Снежанка. За мен любовни ласки е имало между Ричи и Роузи.

# 1 614

Казах ви онзи ден от лайфЪ, че Ричи е като седмото джудже- дори така седеше на дивана и му стърчаха краченцата. Нали знаете историята- кой ми е ял закусчицата, кой ми е обувал обувчиците и т.н., докато се дошло до седмото джудже, което предложило да гасят лампите и да си лягат. Защото в креватчето му била Снежанка. За мен любовни ласки е имало между Ричи и Роузи.

Шедьовър!!!

# 1 615
Лелеее едва ви настигнах ,но излапах и кутия шоколадови бонбони ...ето ги гълъбчетата!:frowning:Grin

# 1 616
Ричи и оня с диалекта, забравих му името, са ми като бавно развиващи се. Диончето е толкова заблудена и простовата, по-тъпичка е от Норка. Това младо поколение е отчайващо зле.

# 1 617
  • Испания
19:19 мин " аз държа този, който ми приготвя храна да ме обича"

В такъв случай цял живот трябва да ходи гладна.

# 1 618
Божана искаше сигурно да й се молят, като каза, че много иска да им направи още вкусни неща, но спира да готви, за да не обиди Ваня...
Чудя се дали спорът не е всъщност за това кой ще доминира в кухнята - миналата седмица Божана прегори и пресоли яденето, приготвяно от Ваня и Ева ; след като изчезна в лудницата, само те двете готвеха, а като се върна, пое нещата в свои ръце, без да пита и без никой да възрази. Може би това е истинската причина за обидата на Ваня, а отварата е била само повод?

# 1 619
Оня с диалекта следвал медицина, едва ли е бавноразвиващ се в тая връзка. Диончето и Ричку като сътворят диалог са ми много дълбокомислени....но Ричи чупи тъпомера определено. Диона поне не се обижда като и кажат истината в очите. Много ми хареса какво й каза Стефан за амбициите и и по какъв път да поеме. Ама не искала да работи за 500 лева. Той и каза - нямаш образование, казваш лИлав, не знаеш езици, ти си си в графата  500 лева. Щеше да е много грозно, ако не се беше припознал и той в нея преди 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт