VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 454
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Бургас
По-скоро между Петко и Ричи има вероятност за любовни ласки,отколкото между последния и Розмари.
На светлинни години са!Тя е красива,умна,интелигентна,успяла и да не забравяме,че е в средите на едни от най-красивите мъже.Ричко и за играчка не става.Момичето е възпитано и не може грубо да го парира,а той още по напорист.Както казах и преди....с прост не можеш да се разбереш.Папи е прав за нивото на свалката.

# 1 621
  • София
Баш Роузи и Мекичко са това.

# 1 622
Сега изгледах епизода и нищо жалко не видях от страна на Ваня.
Пет,шест филии хляб изяде,защото не си взе от готвеното на ЗЛОжана.Видимо жената отива и против здравето си.
Скрит текст:
Определено коментарите по-назад са верни относно това,че Ваня има верните наблюдения върху Божанка и капката преля с изхвърлената отвара.Имаше пак един разговор между Ваня и Ева,бяха потресени,че Божана не дава на Нора да си приготвя храна и яде, щом тя не я е готвила.Сигурно и други негативи е установила Ваня ,и така.
Ами, сори, ама на мен това ми е прекалено и си е откровена поза."Вижте ме, аз, многострадалната.....колко съм зле!".  По-важно й е да я съжаляват и да има "явен враг" насреща си, отколкото да мисли и да се грижи за здравето си.
Ами, щом Божана й е по-важна от високата й КЗ....

# 1 623
Щом всички знаеха за Ваня и грейпфрута мога да предположа, че тя е помолила да й оставят един. Само Божана не е разбрала явно или се е направила на ударена. Колкото до филиите, ясно, че е вредно, ама в къщата не е като да имат кой знае каква храна и то все полезна. Ако през това време и Божана е готвила и е била окупирала кухнята, може Ваня да не е могла да си сготви нещо и затова да е решила да хапне тези филии. Сега, това че бяха малко голяма бройка е отделен въпрос Grinning Не че ми е много симпатична Ваня, ама така като дават избирателно някакви откъсчета не се разбира точно цялата ситуация каква е.

# 1 624
Ха...колко без образование или със средно познавам...пък рацотят за няколко пъти по 500 лв.
Какво общо има оброзованието със заплатата ??? Joy

# 1 625
Голяма драма, голямо чудо. Сякаш, ако не изяде Ваня един грейпфрут тутакси, няма да оживее. И с маслините - същото, как ли е оцеляла преди Галкин да я светне за отварата?! За мен тя е егоистката - създаде тягостно усещане у всички заради глупости, счита, че грейпфрутът й се полага... После май ябълка си белеше, могло значи. Драма куин, кръвта й щяла да източи Божана. Joy Ако беше подходила с нормално поведение, можеше и да се съобразят, но с този императивен тон, знаеш ли кога ще се съобразява някой с нея. Никой не й е длъжен. Уважение се заслужава.
Усещала лоша енергия от Божана, ами защо досега нагъва манджите й?!
Забелязала съм, че колкото по-набожен се презентира някой, толкова по-богунеугодни са делата му.

# 1 626
А сега в коя графа е? Мъж на ТВ водеща?

# 1 627
Ха...колко без образование или със средно познавам...пък рацотят за няколко пъти по 500 лв.
Няма ли? Твоите деца не ходят ли на училище?

# 1 628
Оня с диалекта следвал медицина, едва ли е бавноразвиващ се в тая връзка. Диончето и Ричку като сътворят диалог са ми много дълбокомислени....но Ричи чупи тъпомера определено. Диона поне не се обижда като и кажат истината в очите. Много ми хареса какво й каза Стефан за амбициите и и по какъв път да поеме. Ама не искала да работи за 500 лева. Той и каза - нямаш образование, казваш лИлав, не знаеш езици, ти си си в графата  500 лева. Щеше да е много грозно, ако не се беше припознал и той в нея преди 20 години.

И какво като следва? Вече куцо и сакато завършва каквото си поиска. Кой с връзки, кой с пари, а и университетските преподаватели вече не си дават зор и не им се занимава да късат, пускат тъпаците да минават и да им се махат от главите.

Куот такоуа.

# 1 629
Стефан има ли образование? Нали е пчелар по професия?

# 1 630
Ми няма... не знам ти къде живееш.
Хора с по две висши за 500 знам  и хора без нито едно за 1500. Къде точно е връзката?
Няма ли? Твоите деца не ходят ли на училище?

# 1 631
  • Испания

Усещала лоша енергия от Божана, ами защо досега нагъва манджите й?!
Забелязала съм, че колкото по-набожен се презентира някой, толкова по-богунеугодни са делата му.

Абсолютно. Аз пък усещам лошата енергия на Ваня и съм се заредила.

До Библията съм ги наредила.

# 1 632
  • София
Баш Роузи и Мекичко са това.
Нова смениха рекламния клип.

# 1 633
  • Бургас
Сега изгледах епизода и нищо жалко не видях от страна на Ваня.
Пет,шест филии хляб изяде,защото не си взе от готвеното на ЗЛОжана.Видимо жената отива и против здравето си.
Скрит текст:
Определено коментарите по-назад са верни относно това,че Ваня има верните наблюдения върху Божанка и капката преля с изхвърлената отвара.Имаше пак един разговор между Ваня и Ева,бяха потресени,че Божана не дава на Нора да си приготвя храна и яде, щом тя не я е готвила.Сигурно и други негативи е установила Ваня ,и така.
Ами, сори, ама на мен това ми е прекалено и си е откровена поза."Вижте ме, аз, многострадалната.....колко съм зле!".  По-важно й е да я съжаляват и да има "явен враг" насреща си, отколкото да мисли и да се грижи за здравето си.
Ами, щом Божана й е по-важна от високата й КЗ....

Няма поза от страна на Ваня.Излезе си отвън,почна да си ги яде,дойдоха и я питаха какво става.
Грешката на Ваня беше,че обясни поведението и постъпката си точно на Мира(лицемерката).А от това ще тръгне нещо лошо си мисля.

# 1 634
Ето затова ще гледаме "Випове" от сорта на Ричи и Норка.

Общи условия

Активация на акаунт