VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 238
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 115
Ричи ще забие един на бай брадър.
Детски аргументи,падам,хахахахахаха

# 2 116
  • ВАРНА
 Ричавото много папка.Ако и каже:"Ко ши идем?" -признавам го за духовен двойник на Джинку.

# 2 117
ББ мрази Ричко)) Може пък Розмари да си има нужди... Навремето Никол Станкулова не казА ли в някакво предаване, че правела кекс поне 5 пъти в седмицата?..

# 2 118
Мира на колко години е? С филъри и какво ли не в лицето, пак изглежда супер изморена и състарена.

# 2 119
Точно от Розмари не очаквах. Изглеждаше ми скромно и сериозно момиче и постоянно говореше как си има приятел. А и точно с Ричи...какво намери в него?
още в понеделник си каза, че обича да си играе ...
снощи на живо вечерта защо беше толкова шокирана като разбра че ВБ я е усетил, че говори , въпреки че се завиваше докато говореше ... защо искаше да се загаси ... а на мен ми се причу че иска да ходи с ричард под душа

# 2 120
Хахах, казА минимум 10 пъти, и веднъж моята любима дума "преценям". От днес съм фен на ББ.
Ричко ще стане милионер, как няма. Ето, и Тръмп е милионер, даже и президент. Има надежда и за него.

# 2 121
  • Тра-ла-ла
Хич не ми се вярва Ричко да е боднал Mr. Green Иначе щеше да е по-мил на сутринта Flutter

# 2 122
Понеже сезонът им е изключително слаб и вече самия Бб ги запука под кръста, защото досега не се е налагало да се спасявя толкова видно сезон. Дава и насажда мнения, порицава ги...ясна е работата.

# 2 123
Ох, горкия Ричко Tired Само папкане и нанкане са му в главата Laughing

# 2 124
ББ завидя на Ричку за Роузи и се гаври с него.

# 2 125
ББ завидя на Ричку за Роузи и се гаври с него.

# 2 126
Аз мисля, че само се натискаха под чаршафа, кекс нямаше.

# 2 127
  • Испания
Иве, бивш твой Ричи номинира Ваня и Константин.

# 2 128
Някой разбра ли изобщо какво се опитва да обясни Ричи? То защото това, пък после стана онова второто, пък тя се обърна и каза нещо, което не помня. Що ли си мисля, че опашката за него рязко е намаляла Laughing

# 2 129
Мира на колко години е? С филъри и какво ли не в лицето, пак изглежда супер изморена и състарена.
3 страници обсъждаме, че е на 45

Ричиту много прост. Роузи изяде третия пачи крак. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт