VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 828
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Бургас
Ебаси помияра тоя Ричард бе,ще трябвало да наведе глава и да задоволи нуждите му Розито
За съжаление и повечето са като него,пълни помии.

# 2 236
Този тъпак от първия ден точи лиги по Роузи, а сега как я обижда. Какво му е виновна тя, че той не може да я "обслужи". Голям комплексар Sick

# 2 237
Надуваемите кукли забранени ли са в шоото?
Да вкарат една на РичЕ.
ХахАХАХА то и кукла му е много на тоя шушляк.
За него една надупчена кукла. Има да надува и да не се усети Laughing

Joy Joy Joy

# 2 238
Надуваемите кукли забранени ли са в шоото?
Да вкарат една на РичЕ.
ХахАХАХА то и кукла му е много на тоя шушляк.
Каква кукла бе, дъска с чвор за тоя дръвник.
Или отвор на див кошер като впафриканския фолклор.

# 2 239
Нарочно ли му даваха щита 2 пъти на ТоА? Да го видим хубу колко е прост и тъп Grinning
Сигурно са се ядосвали от предаването, че напусналите го щитосват, а направо удариха в десетката с този кухак!

# 2 240
  • Бургас
И да се е натискал този глупак на Розмари,съм сигурна,че го е отблъснала по-деликатно.Темперамента и е такъв.Не е твърда и рязка.Ако беше друга,можеше и шамари да взима Ричко-малоумника

# 2 241
Леле, потресена съм. Много е прост, същински примат, но с по-куха кратуна. Милион ще, хилядарка няма да види. Пълен дебил!

# 2 242
Все съм си представяла дъното на деградацията, но тоя пигмей нещастен как може да ни го причини някой? Гледам и не мога да повярвам, че само с някакви анаболи можеш да стигнеш до национален ефир! Грозен, смешно изглеждащ и тъп примат.

# 2 243
Сега ще пиша до общинския съвет на Мадан да му отнемат гражданството. И до Фандъкова , че е срам това да е мъжът , представящ София.

# 2 244
Леле, потресена съм. Много е прост, същински примат, но с по-куха кратуна. Милион ще, хилядарка няма да види. Пълен дебил!
Еееей, в теб ми беше надеждата, сега ще си остане ерген момчето, сам в хотелчето с милионите си, тц, тц... Joy

# 2 245
Ричо вече не смешен,а дразнещ елементарен индивид с нереална самооценка,и с големи претенции.От най-лошият вид простаци!

Той си е такъв от самото начало.
Е беше ми смешно простоват и забавляваше,сега наглее с простотия и дразни.

# 2 246
А как се става мистър София?
Всички знаем как.

# 2 247
  • София
Още не мога да се побера в кожата си... този гнусен келяв гном... човешко падение...  fight

# 2 248
  • Брюксел / София
‘Начи Ричко с тази мисия се разкри тотално: излагацията му е по-голяма от на Нора.
Страшен тъпак!

# 2 249
  • Бургас
И като визия не ме кефи Ричо,много ми е женствен и с тоя гласец и смях.Супер лигоч!

Общи условия

Активация на акаунт