VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 025
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 430
Ричард ми прилича на пекинез на който са сложили име на доберман. Смешка. Голяма.

Леле, Мира 72-ри набор ли е. Изглежда на повече години. На снимката майка и изглежда наистина по-свежа и младееща. Ужас.

# 2 431
  • София
Защо така Ванчето и Кулагин са развалили дружбата?
Според мен Ваня е енергиен вампир. Такива хора, с вечното си мрънкане и ах и ох, ти изцеждат силите и енергията.

# 2 432
Ричи малкото МекичИ
Се захвана с туй момичИ
Души ли я или тричИ
Не разбра се, ама хичИ.

Може да са имали само един оператор на нощната смяна и да не е смогнал човека да снима и в двете легла. 😆 Всичко е толкова режисирано, аз не вярвам и грам дори.

# 2 433
Аз се чудя Ричко как не е подпукал и Лили Иванова. На толкова години и се облякла в некви черни кожени клинове, още прави концерти, а не си стои вкъщи да меси мекици. Безобразие.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 12:01 от Карла_Карла

# 2 434
  • Испания
Ти пък! Той сигурно не знае коя е тя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 435
  • Бургас
Мнооого сте хитри! От ранни зори пак разчепквате Ричи, но никой не казва какво е правил снощи под юргана.Я веднага да се преброим кой се е закачал, кой му се е отворил парашута и кой е спинкал!
Първа си признавам - четох книга до 2 часа, провокирана от примера на Рич-пич, който показа какви дълбоки мисли ражда  човек със закърнели  мозъчни клетки. После сън, защото нямаше с кой да си играя на гуш.

# 2 436
Странни са представите на журито в конкурсите за най-красив българин. 2012 г. за Мистър България е избран Мартин Иванов, който преди това е бил...Мис Вероника, травестит.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:07 от Карла_Карла

# 2 437
Странни са представите на журито в конкурсите за най-красив българин. 2012 г. за Мистър България е избран Мартин Иванов, който преди това е бил...Мис Вероника, травестит.
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако Е. Минчев е в журито, нищо чудно

# 2 438
Мис Вероника е по-хубав от Рич.

# 2 439
И все пак е по-добре от Ричи Simple Smile

# 2 440
Добро утро!
0.03 лв. ми е лихвата по сметката, представена ми от електронното банкиране тази сутрин. Да не ми се смее Мира. Ха, ха...Та покрай това се сетих за снощното падение на Ричко и се скапах. Не съм гледала среднощните епизоди. Чудех се дали ще пробудя цялата маса негативисти тук като напиша, че след размисъл реших, че Валентин заслужава да спечели тази година. Показва най-разнообразна игра, видяхме го и смирен да чисти. Когато иска ги прави на луди калинки. Може да не ни харесва и понякога как по детински изтъква факти от личния живот на другите, които да ги стресират, но нима ББ не го прави. С поръчения например към Петко за Ева и Ваня. Обича митологемите, радва се като дете като измисли нещо- като за котарачетата, или "облечен съм в два автомобила".Сега да не излезе, че съм му леля. Само си мислех какво мислят да правят с финала тази година. При Гала Патрашка така се зарадва, че била казала преди едно куче как на елиминации ще излезе Ева. Е аз преди кучето залагам на Кулагин за фаворит. Хубав ден!
ПС Моля любителите и любителките на саморазправа в ефир да ми спестят участието си във форума по повод написаното от мен. Не мога и не искам да ги отразя.

# 2 441
  • София
И аз съм за Кулагин, ама въпроса е ББ за кой е Sad

# 2 442
  • София
Бигито предполагам е за Кулагин. Сигурно са си дружки и са се разбрали.

# 2 443
аз мисля, че сутринта Рози е нацупена не защото не я е задоволил както трябва, а защото е гузна ... как си беше покрила лицето със завивката.
и само да вметна нещо относно снимката от изтритото промо от вчера за уж Божана ... ами  показаха, че тя спи с пижама тигрова/леопардова ... а на снимката не беше така
Ричард е тъпо парче ... в момента копира думите на Ванко ... възможно е и цялата история в леглото да е умишлена, за да покаже другото лице на госпожица сериозно обвързана и да гласуват против нея ... ама малко се съмнявам да има толкова акъл ...

# 2 444
Всъщност Миглена Ангелова има снимка с Кулагин за премиерата на книгата й за ББ миналата ли беше, по-миналата година ли беше....той я е гримирал. Според  мен освен че е умен и дразнещ, Кулагин има подготовка и стратегия. Най-малкото е чел книгата й( която не съм чела и не знам какво пише, за да коментирам) или е говорил с нея за ББ и освен че е хладнокръвен, преценява и играе и постоянно мисли за това какво снимат и как изглежда. Повечето отдавна са забравили, че са под прожекторите, и че интрижките остават скрити доколкото ББ прецени. За съжаление е единственият играч в този сезон. Останалите не могат да стигнат дори Кака Лили и Пеньо в глупостта и посредствеността си.

Общи условия

Активация на акаунт