VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 833
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Испания
Има, явно обаче е "егота". Simple Smile

Цитат
ÉГО, мн. ня­ма, м. Книж. Соб­с­т­ве­но­то аз, въз­п­ри­е­ма­не­то на са­мия се­бе си, на соб­с­т­ве­на­та си зна­чи­мост по от­но­ше­ние на ос­та­на­ли­те и вън­ш­ния свят. Той има мно­го сил­но его и се дър­жи та­ка, ся­каш це­ли­ят свят се вър­ти око­ло не­го и тряб­ва да се съ­о­б­ра­зя­ва с же­ла­ни­я­та му. ѓ Тя е пре­ка­ле­но се­би­ч­на, тряб­ва да по­ти­с­не мал­ко его­то си, да ста­не по-то­ле­ран­т­на към дру­ги­те.

— Лат. egо.

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%B5%D0%B3%D0%BE/

# 3 136
  • България <3
Лошото за мен в случая е истината - той им казва истината в очите, а те не могат да го понесат. Не мога да преценя кой е лошия в случая, може би няма. Но като държат да са високоинтелигентни нека да се придържат към това; Кулагин сам си каза, че не е от най-съобразителните.

# 3 137
Делта, това е философията на роба и стадото.

# 3 138
Подкарал ги бил Кулагин. Ама той си в такъв,бре. Толкова ли е трудно да се разбере?  Това,че те не са свикнали на директен разговор и мнения, че не им сервилничи, кляка,съгласява,не им дава право.
 От началото на сезона го пиша. Чак аз си писнах на себе си.Head Band

# 3 139
лошото стои и чака....отмъщение. А отмъщението се консумира студено.
Абсолютно! И точно по тази причина на всички съквартиранти ще им стане доста студено, когато Кулагин спечели формата. (Ако издържи и не си тръгне сам.) Това ще е най-доброто му отмъщение. Simple Smile

# 3 140
Смайли, това според мен е издребняване, ама ок.
Приемам забележката.

# 3 141
Кулагин си е имал стратегия, но очевидно не предвиди последиците от това да настрои всички срещу себе си. Явно в неговите среди лицемерието е ежедневие, там се плюят и обичат перманентно , без да се намразват. Но в живота не е така. Някои неща не се прощават, особено когато си се подиграл с личното достойнство на някого, без да съобразиш какво следва. Той много си разчита на имунитета, че не може да бъде бит , но в къщата един шамар не е най- страшното, а именно такова демонстративно игнориране. Разбирам, че му е зле, но сам си го направи с прекаляване. И не, след психарията си дойде променен, но това не го оневинява.
Хич да не се подгъва и да не мрънкя. Да си понесе последиците и толкова.
И само добрини да прави, все тая вече. Последните епизоди го доказаха.

# 3 142
Те пък едно уважение имат, вижда се

Достатъчно го потърпяха - вече няколко седмици. Лошото на лошото е, че не се забравя лесно, за разлика от доброто. Доброто бързо се забравя, а лошото стои и чака....отмъщение. А отмъщението се консумира студено.
А ако начинът на отмъщение те прави жалък, струва ли си? И кого унижаваш, всъщност, агресора или себе си?

# 3 143
Тайс, не го игнорират, обсебени са от него. И агресират срещу него.

Цитат
Той много си разчита на имунитета, че не може да бъде бит , но в къщата един шамар не е най- страшното, а именно такова демонстративно игнориране.

# 3 144
Той отива при тях като човек. Първо Путкан си поднася епилираното краченце, Кулагин стоически се въздържа да го насоли, направи се, че не е разбрал подигравката. След това отговаря културно и човешки на Света Мира какво си е договорил. И оная - а секс уредил ли си си? Айде м*йната ви. И аз да съм, и аз ще ѝ покажа откъде изгрява слънцето. После ще го играят обидени. Ама толкова прости и ограничени участници, не е имало.

# 3 145
  • Испания
Петко, естествено, знае, че е мутра, но боли, когато му го каже Кулагин.

Папи Ханс /кой интелигентен човек ще се нарече така?/ сам признава, че е би-, но когато Кулагин го нарече Пепа, боли.

Атанас не е забравил защо го свързват с Мара Илиева, ама когато Кулагин го каже, болиииииииииии.

Гáлин да не би да не знае, че е мъж на жена си? Ама когато Кулагин го каже пред цяла България, боли.

Кой е кривият? Не търся диалог. Въпросът е риторичен.

Смайли, това според мен е издребняване, ама ок.

Не е. Като го кажеш/напишеш на друго място, просто ще ти се изсмеят, а аз ти обясних. Както и да е.

# 3 146
Два пъти Карла много добре описа всичко. Колко пъти съм била и аз в такова положение... Не е за слаби нерви. Само това ще кажа

Само факта,че Кулагин тази вечер на лайфа,седейки на диванчето беше започнал да си прави анализ на глас,да си търси грешките...показва много. На другите ще им е под нивото разбираш ли. Та как? Те са безгрешни. Не стига това,ами и умеят да тъпчат доста добре.

И аз съм била така. И съм се опитвала да разбера защо така става .. В един момент имаш чувството, че си единствения луд. Ама наистина. Щото като се обединят всички с/у теб..и нормално да се чудиш ти самия наред ли си.
Грозното е,че се обединяват въпреки,че се виждат какви са дрипи. Нагли.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 01:27 от Thirteen#

# 3 147
Лошото за мен в случая е истината - той им казва истината в очите, а те не могат да го понесат. Не мога да преценя кой е лошия в случая, може би няма. Но като държат да са високоинтелигентни нека да се придържат към това; Кулагин сам си каза, че не е от най-съобразителните.

Най-готиното е, когато някой каже, че Кулагин им бил казвал истината.
Странно, когато те му кажат истината, той що се цупи и тръшка? Казват му истината - не го искат при тях. И той пак налита. Какво, не му харесва истината ли? Когато искаш да си вълк, стой си единак. Ако ли не, беж в глутницата и се бори за лидерство там. Обаче на Кулагин някак не му се получава да е лидер в глутницата.

Не можеш да ходиш да говориш "истината" (да плюеш) в лицата на хората и после да искаш да те харесват. Няма как да стане това.
Може да го пробвате лично, да видите сами докъде ще ви доведе такова поведение.

# 3 148
Тайс, не го игнорират, обсебени са от него. И агресират срещу него.

Цитат
Той много си разчита на имунитета, че не може да бъде бит , но в къщата един шамар не е най- страшното, а именно такова демонстративно игнориране.
Моля се да не стане жалък, досега държеше фронта. 

# 3 149
  • Испания
Кулагин не е искал да го харесват. А къде ще стои в къщата, е негова работа. Къщата е на всички.

Глутницата колкото иска може да се мести и той колкото иска може да сяда при тях. Игра на нерви, хладнокръвие и издържливост.

Общи условия

Активация на акаунт