VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 263
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 345
Преценили/преценили!!!!/ съквартирантите,Петко да бил лидер ....Joy
Ама наистина се забавлявам,честно.

Офтъртийн,сервира на сина банЦата..Дегустира и тя ...и блажено ще се отдаде на почивчица.

# 3 346
  • София
Защо да са прояви на безсилие? Група от мъжкари може да измисли и още по-тежки "наказания" в реалния живот. За това в реалността, си имаме закони и полиция, да ни пази. Във ВБ, тази роля изпълнява самият ВБ. Има си правила и както в реалността, така и там, някои поведения са доста гранични. Аз лично, ако бях на мястото на някои от участниците, бих завела дела за обида и клевета срещу Кулагин, а не да му рева, както направи Диона. Директно си ги обижда тях и семействата им и им нанася психически тормоз. А психическият тормоз понякога нанася по-големи поражения от физическия.  Дори и в промото за довечера обижда. Той това, обидата, за нищо я няма. Пък после реве, че го третирали били лошо. А какво, да си подложат и другата буза ли? Че после да ги наричаме безгръбначни. "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" е казал народа.
За мен физическата агресия е чиста проява на безсилие. Защо и те не го тормозят психически, ама откъде толкова акъл?

П.П.: Публикуването на поредни постове е против правилата на форума. Всяко мнение може да се редактира в рамките на 24 часа.

# 3 347
Ричи поздравява баба си:

Ще добавя и вафли "Нужда"

# 3 348
" ... а злословниците гузни "  🤣🤣🤣 ама защо гузни ... нали както каза Папи това е мнение, ама после гузни ... щом заявяваш, че това ти е мнението , защо си гузен?! нареждаха Ева, че не застава зад думите си, ама като се отнася за тях не важи ...
а тая Мира много почна да й знае устата, ама като чу въпроса за себе си й секна усмивката ( ала гринч )

# 3 349
  • София
Папи, Ева, хвани единия и удари другия.
А Мирините излагации са големи, пък тя нека си мисли, че като подсмърча може да заблуди някой. Дори и "влъхвите" в къщата и се подиграват.

# 3 350
DeltaAzimut, ти говориш за психически тормоз (един толкова амортизиран израз напоследък, с елементи на клише, че всеки го употребява навсякъде, като в повечето случаи не на място), а Мира снощи я чух да употребява "това е истински терор" (съжалявам, ако цитирам думите на Мирето погрешно). 
Във всички случаи - не бих се заела да твърдя, че психическият тормоз е по-страшен ог физическия.
Такива обобщения в повечето случаи не само са неверни, но и опасни.

# 3 351
Терор е, защото й казаха как изглежда отстрани. Я да й пуснат Путкан Дивака как я подиграва, че иска да опъне Насето, да видим дали и за него така ще каже или ще иде да се удави в басейна от собствените си сълзи.

# 3 352
Изгледах и аз снощният епизод....ох таз Мирка бе....как й секна усмивчицата. При кофите...посърна направо. Тя си мислеше че всички имат високо и превисоко мнение за нея...смЕеееех....

# 3 353
  • София
Трябва да има някакви санкции, на първо време за Насето, после и за цялата плюеща банда.

# 3 354
Сега изгледах епизода от вчера. Абе тия са банда олигофрени. Света Дева Мира направо не мога да я гледам. Не знам след като разбра, че Стефан е говорил за нея как не изрева света пак. Как може жена на тия години вряла и кипяла да циври нон стоп като пикла? А Ваня е направо за психиатрията. Как ходеше да дава акъл на Кулагин и да му дудне на ухото точно като бабичка, ходи обяснявай, че не си толкова възрастна. Групичката от противен по-противен. Еми и аз съм за Кулагин, хем и той не е цвете за мирисане, ама другите направо миришат на ла@@а.

# 3 355
"... сельо, замълчи излагаш се"  🤣🤣🤣
не знам с този начин на изказ кой е СЕЛЬО  и като цяло кой се излага ...
ох, Папи, Папи , определено НИЩО в теб не е точно!

# 3 356
Това, щото снощи не е правил кекс.

# 3 357
  • София
За мен Папито е най-голямото разочарование. Наистина мислех, че е млад човек със страхотно чувство за хумор, интелигентен. Това, което показва е далеч от моите представи. Вечно дуднещ и мърморещ.

# 3 358
И аз очаквах Пепа да пуска бъзици и да е лежерно-весел, ама нъцки.
Обаче Петкан го пазят...нямаше негови реплики в играта. Мдам.

# 3 359
Абе, какъвто и да е Ричард (а той реално е това, което описвате) цялото това шушукане зад гърба му, от страна на Константин и Стефан, беше тъпо. Жалки са да се подиграват с името и родното му място.
Между другото Константин ми направи много лошо впечатление още, когато го видях за първи път в Черешката на тортата. Сега не си спомням точните подробности, обаче си спомням, че на момичето, което беше последната вечер, всички му дадоха много високи оценки, защото си личеше, че се е справила добре, а той доста я оряза с някакво много тъпо оправдание. Още тогава ми направи впечатление, че има нещо злобно в това момче.

Общи условия

Активация на акаунт