VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 214
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Испания
Дойдоха потребителките с Библията.
Зачезвам....

Първо се прекръсти.

# 3 391
  • Sunshine state
Самото ходене по нея на Стефан говори за гузна съвест, според мен. Ева, обаче, много се омаза там, наистина и прекали доста с обясненията. Трябваше да каже, че е така и да приключи. В край на сметка Мерака щеше да пореве, пореве и цялото чудо за 30мин.

# 3 392
Настана отварено време, ей....демек време за отвари Сякакви ... кой каквато пие там, за болестта си WinkJoy

# 3 393
Само КОЛАГИН!Чуйте му думите държание за всичко е прав,ако гледате внимателно!

За  какво е прав? Да каже в очите на една циганка, че майка й е бедна ли (примерно)? И какво постига с това?
Когато унижаваш другите, за да се самоизвисиш над тях показва, че имаш много ниско самочувствие.

Aбе  DeltaAzimut да не е Ваня? Само като и чета чаршафите и филосотваниятa и ми е почти същото като когато говори Ваня. То бива такива локуми и такова плюене по Кулагин, пък като заговори за Ваня все едно мед и капе от устата. И на нея само Кулагин и е в устата. Как не изкоментира за никой друг нищо друго. На Kулагин хич не му симпатизирам, но и за мен той е победител в този сезон. Показа че може много повече. И готви и чисти и по муж от всички на мисиите и не само. И аз искам Бig Брадър да им покаже мненията на зрителите и да им пусне кой какво и за кого е говорил.

# 3 394
Изчитайки темата назад, имах неблагоразумието да си пусна клипчето от На кафе. Коментарите на Гала и компания ме отвращават. Чудя се как може толкова явно и целенасочено да тикат Стефанаки напред. Също така ме изуми това, че дружно се опитват да изкарат Кулагин лицемер и интригант след мисията с помията, а "Кокича"- т.е. Пепа, невинен и готин.
Нямам думи просто. Чудя се наистина ли този сбирщайн в студиото си вярва или мислят зрителите за малоумни?

Да уточня, че никой от съквартирантите този сезон не ми е фаворит, но колкото и да е чудно за самата мен от всички вътре Кулагин е най-последователен и стабилен в поведението и позициите си. Изложи се най-малко и все пак на фона на недостатъците си, показа и качества.
Останалите докато се опитват дружно да му извадят очите, му изписаха веждите. По този начин май го превръщат в основен претендент за зрителска подкрепа. (нямам предвид СМС-и)
Освен това шоуто този сезон се крепи основно на неговата особа. Видяхме, че дори когато липсва в къщата пак е в умовете и устите на съквартирантите, което само показва колко ограничени и плиткоумни са.

# 3 395
От вчерашните епизоди ми остана само едно усещане за почти всички без Кулагин - ако не бяха толкова жалки щяха да са смешни...
Ваня като някой демон-свекървище върви по Кулагин и дудне ли дудне... Евала му как културно я помоли да го остави на мира за малко да сготви, аз сигурно нямаше да съм толкова любезна.
После ония дришльовци, или мъже само по полови органи, вместо да му стиснат ръката на Кулагин и да му благодарят за 50% върнати към бюджета, само се чудеха как да го нападнат за да не е прожектора към тях... Че и му правят мизерии и му хвърлят храната. Нещастни дребни душици.
Мира, горката, като няма дупе да носи на майтап, да не се прави на остроумна.
Изобщо не знам тези хора в живия живот в какво обкръжение се движат, явно са се заобиколили с мажоретки да им четкат егото и Кулагин им идва като студен душ. Ава като нямаш топки, защо влизаш в такъв формат?!
П.П. Много се смях на ББ като разговаря с Кулагин снощи, напълни не гащите, ами запуши всички кенефи в къщата.

# 3 396
Делта не е Вяня, сигурно синът й ахах, как не спря да дудне, точно китайска капка..
Именно Колагенин е последователен в поведението си и с това доказа, че е за победител, както и Миглена, но тя е желязо, на никой не му е яко да е минал нейните уроци, но такива са победителите. И в оня сезон Утко, Стрина и сие бяха много интИлигентни, много имаха претенции и искаха уважение, но си бяха същите лекенца като сегашните..

# 3 397
Забавното е, че Пепа се правеше (или наистина не позна) собствените си реплики. Досто недостойно изглеждаше отстрани. А Ваня според мен съвсем целенасочено прецака Кулагин, бързайки да каже "аз съм".

# 3 398
Aбе  DeltaAzimut да не е Ваня? Само като и чета чаршафите и филосотваниятa и ми е почти същото като когато говори Ваня. То бива такива локуми и такова плюене по Кулагин, пък като заговори за Ваня все едно мед и капе от устата. И на нея само Кулагин и е в устата. Как не изкоментира за никой друг нищо друго. На Kулагин хич не му симпатизирам, но и за мен той е победител в този сезон. Показа че може много повече. И готви и чисти и по муж от всички на мисиите и не само. И аз искам Бig Брадър да им покаже мненията на зрителите и да им пусне кой какво и за кого е говорил.

Хаха, не, не е Ваня. Просто се ужасявам от мисълта човек като Кулагин, да е любимец на България. Ужас!

Аз, както писа друг назад, също нямам фаворит този сезон. Не мисля, че хората там са толкова зле - всеки си носи своя кръст, в никакъв случай не са злобни хора. Скучновати ми идват, та затова всички възхваляват Кулагин. Но аз предпочитам скучни, но що годе свестни хора, пред войнстващи простаци.

Смятам, че Стефан за сега се държи най-балансирано. За Ева и Ваня казах назад, няма да седна да се повтарям.
За Мира също казах назад, че очаквам да се прояви като жена - вамп. Малко нещо не успява да се овладее добре, имам известно разочарование от нея, защото очаквах да не се връзва толкова много на хорското мнение.
Папи Ханс въобще не го познавам - нито него, нито творчеството му, затова не мога да го коментирам. Изглежда ми добро момче. Наско - също. Какво като говори бавно? Такъв си е, за всеки влак си има пътници, обаче.
Петко, твърд човек, който с годините омеква. Нормално. Има скелети в гардероба си (метафора), но то кой няма?
За Божана също писах назад и не съм си променила мнението.
Ричи Рич - вие какво очаквахте от фитнес-инструктор? Нобелова награда за физика ли?

# 3 399
  • София
Според мен от простотия го направи Ваня, ей така да видят хората, че си признава.

# 3 400
Самото ходене по нея на Стефан говори за гузна съвест, според мен. Ева, обаче, много се омаза там, наистина и прекали доста с обясненията. Трябваше да каже, че е така и да приключи. В край на сметка Мерака щеше да пореве, пореве и цялото чудо за 30мин.

Гузна съвест беше, да, но не заради казаното, а защото Мира го чу по този начин и беше тъпо. Той опита хем да се извини, че е говорил зад гърба й, хем не се отрече от думите си. Направи го заради себе си ми се струва, защото се почувства като лицемер и интригант. 

# 3 401
  • София
Забавното е, че Пепа се правеше (или наистина не позна) собствените си реплики. Досто недостойно изглеждаше отстрани.
Как да ги познае, като той не е млъкнал, откакто е влязъл. Все обсъжда и злослови по адрес на някого, такава клюкарка е...  Confused

# 3 402
Най-тъпото е че при първото предизвикателство ПапитУ дуднеше да пречи на Кулагин, после няколко пъти го прецака с отговорите, Ваня и тя сгафи и Кулагин отнесе един куп кофи заради тях. Как Папи няма да знае отговорите, като той е бил едната клюкарка при почти всички реплики от вчера...

# 3 403
  • Sunshine state
Ваня не може да понесе собствената си жлъч и изпада в неловки ситуации постоянно. Изобщо не й трябваше нито на нея, нито на Мира да влизат във формата. Излагацията им е пълна.

# 3 404
Мирето влезе да натрие носа на Жорето, заради изневерите му, но губещата е тя.

Общи условия

Активация на акаунт