VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 196
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 375
  • София
Особено на Ричко писмото беше много над неговия умствен капацитет.
Кой знае колко репетиции му е ударил, че да може да го прочете що годе гладко.

# 3 376
Въобще не вярвам, че те са ги измислили тези любовни писма. Особено Ричко мекичко.
неговото беше някакви заучени и банални фрази ... нали се има за много вървежен, сигурно е научил 2-3 лафа , за да омайва кифлите

# 3 377
Въобще не вярвам, че те са ги измислили тези любовни писма. Особено Ричко мекичко.
напълно съм съгласна. Стилистиката и на двете стихоплетства беше толкова далеч от светоусещането им. При Наско даже се имитираше ритмика на шекспиров сонет, неща, за които се съмнявам и двамата да са чували. Режисура...и как може единия ден мекичко да излее кофа помия върху Роз, а после да я превъзнася в изречения по дълги от пет обувки.?

# 3 378
Тези стихове бяха твърде висока топка според мен, за да са ги написали двамцата. Божка е гадинка, тя си е свикнала, че има и отсрещна реакция. Мира вечно неразбрана, не вярвам да е повече от ласкателство това с Насето и да се прави на женствена и желана. Стефан не се е обяснявал, даже много стеойно й заяви до басейна, че го е казал и си застава зад думите, че така смята, еваларка. Обаче си е садистичен човек, не стига че наранява, ами и иска да му се обяснявяш още и още, дълбае. Мекицата вече е ясен, Пепа, също. Само защо при положение, че 70% от репликите бяха негови, той беше на стола, какво имаше да си познава, просто трябваше да си признава, че ги е казал той, не им разбрах много мисълта той да е седнал там..

# 3 379
  • Sunshine state
И аз си помислих същото снощи като слушах Ричи - баш си е заучил няколко фрази, колкото да му връзват и сега ги е нахвърлял на листчето.

# 3 380
  • Ню Йорк
Някой, може ли да ми обясни, кое /как/какъв бил??? Интелигентен??? Адекватен?? 🤣👏👏👏Сега и - възпитан-, да добавим и картинката е пълна измама...
И защо според вас Кулагин е такъв?
😂😂😂
И да, психическия тормоз е много по-страшен от физическия! И остатъка от хора имат акъл, ако  нямаха, щяха да ръсят както Кулагин простотии, а не да опитват хиляди пъти с добро,ама като не става ей на, сега и Кулагин да усети какво е то тормоз. Като не разбираш с добро, ще разбереш с лошо. Вчера наведе глава, а другите, когато навеждаха, след хилядите просташки обиди, не го болеше оня член.
И какво му е умното и интелигентното да обиждаш семейството на отсрещния, да разправяш какво си чул от някой вестник(по-принцип, в живота е от някоя интригант/ка, клюкар/ка) и едва ли не да се държиш така сякъш си светил на някой от горе, че с сигурност да знаеш какво и как е било?И да се върнем малко, значи, той може да обижда, може да обяснява кой е гей, кой не става за това и онова, да намесва близките им, само и само да ги уязви, ама те нищо не могат да му кажат?

Е то е ясно, че кульо е най-големия простак, спор няма Simple Smile Той освен това е и много ограничен, дори репликите му с които се опитва да дразни останалите са на ниво 1клас. В момента в който спре да се заяжда и да обижда тотално блокира и няма какво да каже.

# 3 381
Само защо при положение, че 70% от репликите бяха негови, той беше на стола, какво имаше да си познава, просто трябваше да си признава, че ги е казал той, не им разбрах много мисълта той да е седнал там..

Е а де....щото ББ и той като Мекичко...кух, та дрънкааааааааа...

# 3 382
  • София
Само КОЛАГИН!Чуйте му думите държание за всичко е прав,ако гледате внимателно!

# 3 383
  • Sunshine state
Ти пък откъде се пръкна? Лукс ли си, какво си? Joy И името е КУлагин.

# 3 384
На мен ми е жал за Мира. Поведението ѝ е типично за бивши красавици, които не могат да приемат, че вече не са на двайсет и основният им капитал - сладката муцунка, вече е стопен. Интересът на Наско към нея вероятно ѝ вдъхва онова самочувствие, от които всички жени имаме нужда - и на петнайсет, и на осемдесет години. Simple Smile Но изглежда жалка, като се опитва да го играе изкусителка, мятайки премрежени погледи към Наско.

# 3 385
Защо пък да е мазал Стефан и да се е извинявал на Мира Мерака ( и на мен ми хареса Stuck Out Tongue Winking Eye)? Вярно е, че отиде при нея, но каза: извинявай, но наистина мисля така. Кое е мазането тук? Каза: искаш ли да те оставя сама? Нормално е, както и реакцията му, за разлика от Евчето, която обясни, че го казала, само защото знае, че я снимат, иначе не го мисли това, ама изобщо. Стефанаки ми е противен, но в тази ситуация ми хареса.

# 3 386
Щото ако бяха сложили Ричи или Петко на мястото на Пепа, мисията щеше да бъде провалена. Те щяха да казват всеки път, че  Кулагин ги е казал.

# 3 387
  • София
Кулагин казва много истини в очите на всички. Не се притеснява да го прави и не го е страх! Браво Кулагин! Все така продължавай! Харесва ми, че е директен и няма милост към отрепките!

# 3 388

За  какво е прав? Да каже в очите на една циганка, че майка й е бедна ли (примерно)? И какво постига с това?
Когато унижаваш другите, за да се самоизвисиш над тях показва, че имаш много ниско самочувствие.

# 3 389
Дойдоха потребителките с Библията.
Зачезвам....

Общи условия

Активация на акаунт