VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 248
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 360
За мен Папито е най-голямото разочарование. Наистина мислех, че е млад човек със страхотно чувство за хумор, интелигентен. Това, което показва е далеч от моите представи. Вечно дуднещ и мърморещ.

И за мен е разочарование. Преди време се питах как Яна е избрала Петко. Питах се и какво привлече Папи към Петко. Ами... някои хора искат да бъдат със ''силните на деня''.

# 3 361
Някой, може ли да ми обясни, кое /как/какъв бил??? Интелигентен??? Адекватен?? 🤣👏👏👏Сега и - възпитан-, да добавим и картинката е пълна измама...
И защо според вас Кулагин е такъв?
😂😂😂
И да, психическия тормоз е много по-страшен от физическия! И остатъка от хора имат акъл, ако  нямаха, щяха да ръсят както Кулагин простотии, а не да опитват хиляди пъти с добро,ама като не става ей на, сега и Кулагин да усети какво е то тормоз. Като не разбираш с добро, ще разбереш с лошо. Вчера наведе глава, а другите, когато навеждаха, след хилядите просташки обиди, не го болеше оня член.
И какво му е умното и интелигентното да обиждаш семейството на отсрещния, да разправяш какво си чул от някой вестник(по-принцип, в живота е от някоя интригант/ка, клюкар/ка) и едва ли не да се държиш така сякъш си светил на някой от горе, че с сигурност да знаеш какво и как е било?И да се върнем малко, значи, той може да обижда, може да обяснява кой е гей, кой не става за това и онова, да намесва близките им, само и само да ги уязви, ама те нищо не могат да му кажат?

# 3 362
И за мен Константин е най-голямото разочарование. От човек на словото не очаквах такова падение. Но най-неприятен от всички за мен категорично е Ричард. Неприятно ми е да го гледам, да го слушам; добре поне, че обикновено така ломоти, че нищо не му разбирам. Blush

# 3 363
Офффф, няма да векуват там, че да не могат да надмогнат себе си за малко и да не се поддават на елементарните провокации на Кулагин. Че и не пропускат възможност да се изложат, само надминават себе си с всеки следващ път. Толкова са лабилни, толкова неуверени, че е детска игра да ги раздрусаш и Кулагин се възползва максимално от това.

А Папи се оказа една обикновена селска клюкарка.

# 3 364
  • Sunshine state
Питах се и какво привлече Папи към Петко. Ами... някои хора искат да бъдат със ''силните на деня''.
Точно в десятката. Да, това го привлича, а не колко е готин Петко.Папи-то е от хората, които като видят, че мнозинството надига глава, и той ще се присъедини. Сам няма да го направи, защото е пъзльо. Той се присламчва само към някой силен. Наско и той е същият- да не мислите, че ще влизе в такъв спор, че и шапки да бута, ако беше сам край басейна. Никакъв шанс. Тръгнал на почти 50 годишна жена честта да защитава пикльото му с пикльо... Аз се уморявам само да го слушам, не знам как го търпят останалите. Нито ми е красив, нито пък характерът му блести с нещо. Мира дълбае дъното и се чуди как да замаже собствената си излагация с мераците си към Наско. Хубаво го е казал Стефан, че декламира като водеща от Ефир 2. Тя само за новините става - монотонно и без всякаква емоция. Не става за водеща на публицистично или развлекателно предаване. Тези му думи обаче олекнаха в мига, в който отиде да й се извинява гузен,гузен. Казал си нещо, ами застани си зад думите. В край на сметка всеки казва по нещо зад гърба на другия.
Ваня дори вече не мога да я гледам, ужас и потрес... Rolling Eyes

# 3 365
Като не е хубаво да се разправя кой какво е чул за другите, тогава защо Петко, Папито и Стефан обсъждат останалите зад гърба им?

Психическият тормоз бил по-страшен от физическия - а кой определя какво е психически тормоз? За мен цивренето на Мира е тормоз. И какво толкова се разстрои от две думи - във Фб страницата има стотина коментара за нея и Наско - ако случайно ги види, ще вземе да получи инсулт?! Всички там сме едни терористи!

# 3 366
  • Оптимист по принуда
Сущий Мики Рурк.

# 3 367
  • Sunshine state
И какво излиза след вчера? Пепа няма доблестта да каже на Ричард какво мисли за него, ама не е интригант и гузно търси разговори с него. Не беше ли той човекът, който каза, че Ева не трябвало да маже,а да застане зад думите си? Стефан и той се обяснява като ученичка на Мира-Мерака и маже ли маже.Много тъпо. Ваня пък бърза като пърле пред майка си да каже, че репликите са нейни и съответно проваля човекът, с който е в отбор, понеже връзката й с главния никаква я няма. Единствено едно нещо ми хареса - на Божана реакцията или по-скоро липсата на такава, като съобщаваха кой какво казал за нея. Нито ги нападна, нито се обиди. Не я харесвам, но това беше правилната реакция в случая.

# 3 368
Божана си беше скрила лицето с ръка в един момент. Не бих се изненадала, ако тя е вдигнала кръвното. В момента положението е такова, че може да е всеки...

# 3 369
Делто, четеш ли си писанията въобще? Че ти в пет реда си противоречиш, какво остава  да развиеш цяла теза.
Скрит текст:
Значи някой може да ти е близък, но не ти е приятел - дай определение за "приятел" и съответно за "близък" тогава...искам да кажа - изсмучи си ги от пръстите. Joy
И да "сподели" зад гърба на някой в никакъв смисъл не е лицемерие. Ми да си мълчат бе, за какво ще "споделят", нали са играчи. И ти виждаш, че са смешни нищожества, но кой знае какво гониш и ти с тия несвързани писаници.

Скрит текст:
"Жена с мъж и с деца ходи да се излага като някоя махленска кифла"...викаш, той плюе, пък те да се правят, че дъжд ги вали. Може, обаче дори и Рози не издържа. Което доста говори за нагласите в къщата.
Защо да не си кажеш мнението за някого пред хора, които смяташ, че са ти близки?
Няма лошо. Проблемът е, че ВБ играе подмолно и после ходи да докладва на потърпевшия.
А както казах, няма как всеки да се харесва на всеки, но има едно нещо, което човек трябва да спазва и то е "бон тон". Не е нужно да обиждаш някого, когото не харесваш. Отиди и си сподели с хора, които харесваш, да ти олекне. Това няма да те направи лицемер.

Лицемер е ако се правиш на приятел на някого, а зад гърба му дудняш и го мразиш.
Обаче, кой в къщата е приятел с някого? Те са отишли там за победа и пари, а не да стават приятели помежду си.

Сега, ще ти направя разбор на казаното от мен.
"Близък" ти е човек, който ТИ смяташ за близък. Защото той пък може да смята друго.

Лицемер е човек, който ти се прави на близък, а всъщност не е.

Този, който ТИ смяташ за близък, спазвайки "бон тон", ще ти изслуша болките. И после ще отиде да ги разкаже на тези, които ТОЙ смята за близки и добре да те "обсъди" пред тях.

Приятелството е ОБИЧ и ВЗАИМНОСТ. Отивайки във ВБ, трябва да си много глупав човек да мислиш, че хората там са ти приятели. Между другото и в реалността е така - много хора мислят други за приятели, пък те им забиват нож в гърба, просто защото НЕ СА им приятели, а просто познати, които са се домогнали до тях поради някакви си свои интереси.

И за да ме разбереш, кратка история:
Отиде една позната в САЩ и започна работа. След време ми разказва, че в службата се разминала по коридора с най-големия шеф (милионер), който усмихнат я поздравил и заговорил, проявил личен интерес към нея, откъде е, що е. И тя ми казва трепетно: "Той си пада по мен!". Е, след време доста унило ми заяви, че той просто бил такъв човек, усмихнат и ведър и се държал с всичките си подчинени по този начин.
Извод - твоят свят не е светът на някой друг. Това как ти виждаш нещата не означава, че всички ги виждат така. Затова, човек трябва да запази добрият тон и да покаже малко класа.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 16:05 от DeltaAzimut

# 3 370
  • София
Мира - Мерака Joy Много точно попадение. Толкова и е слаб ангела на тая жена, че се заглежда по разни пикльовци. То не само на Наско и нейното е диагноза.

Днес нещо ми е натоварващо тука.
Налага ми се да прескачам определени никове, то бива, ама чак толкова не бива...

# 3 371
Е, това вече за шефа в САЩ дето “ си паднал” много ме развесели. Но нищо друго от написаното от Делта. Дефиниция за цинизъм няма да търся.

# 3 372
  • Sunshine state
Божана си беше скрила лицето с ръка в един момент. Не бих се изненадала, ако тя е вдигнала кръвното. В момента положението е такова, че може да е всеки...
И да го е вдигнала, не го е показала особено и не тръгна да лее сълзи и да се възмущава, както другите двама направиха. Тяхните реакции само задълбочават ситуацията и ако удариш едно "майната му", е по-добре и би излязъл с чест от ситуацията. Все пак и те говорят зад гърба на другите.

# 3 373
  • Sunshine state
Мира - Мерака Joy Много точно попадение. Толкова и е слаб ангела на тая жена, че се заглежда по разни пикльовци. То не само на Наско и нейното е диагноза.

Днес нещо ми е натоварващо тука.
Налага ми се да прескачам определени никове, то бива, ама чак толкова не бива...
Шац, много чаршафи, много нещо - то цели родопски одеала взеха да се плетат и е трудно за подминаване.
Мирето намокри гащички от кеф като взе да си чете Насьо стихотворенийцето. Трябва да му се признае, обаче, че беше оригинално измислено. Тя сигурно очакваше някакви дълбокочуствени слова, ама той пък на майтап го обърнал.. Joy

# 3 374
  • София
Въобще не вярвам, че те са ги измислили тези любовни писма. Особено Ричко мекичко.

Общи условия

Активация на акаунт