VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 820
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 975
Аз предлагам следния сценарий:
Скрит текст:
Петкан хан седи на трон и си чегърта краката със самобръсначка Жилет. Герданът му от кехлибарени топчета се полюшва над юнашките му гладко обръснати гърди. Мускулите му потреперват от сила мъжка.Педикюристът Наскан шкури по ноктите му с голяма пила. През това време идва вестоносеца - Папи Папуняка с новина от жената на Петкан  - Миралайлай, която е на почивка. Съобщава му, че  няма да се прибере днес, за да изчисти, сготви и да накисне дрехите в потока. Петкан хан изпада в дива ярост от нейната непокорност и  решава да я подложи на тест - праща й хабер, че е взел голям кредит и няма повече пари за почивка. Папи Папуняка предава вестта и Миралайлай пада възнак от обида и душевна болка. От очите й текат толкова много сълзи, че легендата разказва как повишаването на нивото на река Дунав е нейно дело. Наскан  разбрал за драмата на клетата съпруга решава да я успокои. Докато се опитва да й разкаже весел виц минава толкова време, че Миралайлай пълни и река Марица. Неусетно сълзите на жената спират и тя поглежда с други очи на младото момче. Изведнъж душата й разцъфва, сърцето й пърха като птица...Докато младокът й чете бавно собственоръчно написана любовна поема се съмва. Всичко е щяло да остане скрито покрито, но злият Кулагин - бояджията, ги зърва в опасна близост и решава да разкаже на Петкан хан какви ги върши благоверната му. Миралайлай отново започва да плаче и света е заплашен от Апокалипсис. На помощ идва Ваняна - едра, но благородна крепостна селянка. Решава да говори с Кулагин, за да спаси света. Кулагин обаче е непреклонен. Ваняна е толкова обидена от отказа му, че забравя да изпие лекарството си - отвара от маслини, и здравето й се влошава моментално. До лекаря Авицена я придружава съседката й Евала, която е много загрижена за нея. През това време до дървото Лора Кулагин потрива доволно ръце. Към него се приближават случайно преминаващите Ричард и Розмари. Изслушват го. Розмари не говори добре езика и се опитва да каже нещо, но нито Кулагин я разбира, нито тя разбира себе си. Готвачката на хан Петкан - Божанара готви и пие вино. Тя тайно харесва Петкан и е готова да си нахлупи чиния с прясно уловена сьомга на главата, за да му се хареса. Кулагин прониква в покоите на хан Петкан и Миралайлай и разкрива на Петкан какво е видял. Миралайлай се разстройва и с плач и  Библия под мишница напуска стаята, като мимоходом нарича бояджията Сатана. Петкан изгонва Кулагин с множество заплахи, че повече няма да го пуска да седи до голямата греда в хана му.Вика вестоносеца си Папи Папуняка и го изпраща да уведоми господарите на съседните имения да не наемат на работа Кулагин. Доволен от отмъщението отново присяда, за да довърши недообръснатите си крака. През това време влиза съседът му Стефангал, който носи буркан с мед, за да подслади живота на Петкан. Завеса.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 00:26 от Карла_Карла

# 3 976
  • Стара Загора
Наркотиците в къщата вече не са мираж

# 3 977
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божана вика на Петкан - шефе 🤦🏻♀

Много са радостни нещо тия 🤔

# 3 978
Всеки се озлобява, Делта. Всеки.
И съм си точно на център. Не се притеснявай за "лагера". Simple Smile

# 3 979
Ваня се е завърнала, Спешно отделение е в заслужена почивка, но докога?

# 3 980
  • София
Иска ми се по някакъв начин да усетят настроенията извън къщата.

# 3 981
  • Испания
Защо ми се струва че Кулагин е излязъл?

Защото не го виждаш. Дали ББ ще изпусне златната кокошка?

Ева чете Библията. Болестта е заразна.

Как фалшиво реват тези магарета!

# 3 982
Май празнуват на Кулагин излизането? Не виждам него, Ева и Ваня.

# 3 983
  • София
Дали са възможност на Лора да покаже как купонира.Ева и Ваня са си в леглата.

# 3 984
  • Стара Загора
Поздрав от Наско за Мира

# 3 985
Кулагин или е излязъл,или е казал че излиза в Понеделник.И тези празнуват.Не е РД.

# 3 986
  • У Диспансера ...♥♥♥
Олеее тая Лора, певица се води уж 🙈
Заболяха ме ушите от тях, а трима певци има в задругата на алкохола 😄

# 3 987
Тоя Петко награби каките и го предупредиха, че Яна гледа в къщи.
Лора ми наду главата

# 3 988
Лора добре, че не я дават често да пее, че се не трае.

Ева и Ваня са си в покоите, доколкото видях.

# 3 989
Да, видях ги. Само Кулагин го няма... тая Лора как се изкага, язък за баща ѝ...и грам да не може да пее, пфууу

Общи условия

Активация на акаунт