VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 914
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 960
  • София
Някой рожден ден ли има?

# 3 961
О, че те днес яко са в партито. Пият, пеят, танцуват, какво празнуват?

# 3 962
Ей го Лорчето бре, кой каза, че я няма. Я как си вие, като депресиран вълк, прогонен от глутницата.

# 3 963
Кой е везни,освен ева?
Пепа е пед*л от Миконос сеедно.

# 3 964
  • Испания
Като гледам как "страдат", а някои тук ги ожалиха. И се чува педалският смях на Мутрагеньо.

# 3 965
Пепа и Путкан какви са дървета.

# 3 966
  • Под липата
Ми, мира си ги понася, Реве си жената тихичко. Не е зарипала да излиза и дава под съд.

Правилно е написано името ѝ с малка буква. Поздравления. Да дава под съд за какво точно? Затова, което е, което ни е показала?

Не знам съдия, който да е осъдил някого за нещо подобно.

Simple Smile
Не, не е изписано нарочно. Допуснах грешка, защото бързам да публикувам и пиша. Колкото до съда - достатъчно я обиди гейчето, за да има основание да подаде иск. 
Мира ми е смешна с този преблаг, предобър..., твърде преигран образ. Не ми е реална и естествена. Изглежда ми на заучена роля, в която тя играе Мира Добрева. Ваня също съм я усещала да преиграва, да пренатяга ситуациите. Те са си изградили образ и сега просто си го играят. Мира е фалшива и неискрена и...какво от това? С нея бих делила жижнено пространство, защото поне е обществено (как да кажа?)... позиционирана и спазва порядките и правилата на общуване. Колагин ...е друга бира.... 

# 3 967
Май Ева има рожден ден тези дни?

# 3 968
Петко големи танци хвърля.  Joy

# 3 969
  • София
Изпих си отварата от костилки и сядам да гледам и чета.
На мен ми се иска Кулагин да излезе. Не мога да търпя такъв тормоз над някого. А гласа на Брадъра е ужасен! "Въпреки опитите на останалите на приобщят Кулагин....."?!? Кога е било това, че не разбрах?
Постоянно използва епитети като "зъл, злобен, диктатор....".
Много е страшна тази агресия. Когато го удариха в корема иде сви никой не му обърна внимание. Какви са тия човеци? Как може десетина възрастни да не могат да живеят привидно добре.
Много ме натовари психически този епизод.

# 3 970
  • Испания
Такива талпи са, че дори не могат да танцуват. Само нечленоразделна реч се чува.

# 3 971
Защо ми се струва че Кулагин е излязъл?

# 3 972
Защо ми се струва че Кулагин е излязъл?
И аз това си помислих

# 3 973
Скрит текст:
Още като целеха Кулчо и се беше обадил Брадъра, нямаше да стане нищо подобно.
Да.
Къде е Делта да обясни пак за Сървайвър. Жени,мъже,оцеляване, лидери, тва онова...
Сега аз да се заобяснавм ли в стил Делта и подръжници- как всичко е игра,мисия,а тази мисия трябва да се изпълнява и Бла,Бла...
Ами не,няма.
И да, Кулагин не му прави чест да цели така жени.
И по-скоро се озлоби от държанието на мъжете около себе си.
Скрит текст:
И така или иначе е сам срещу всички,никой не го оценя. Обхваща те апатия. Пада ти пердето. И все ти е тая дали ще те набедят,че не си джентълмен..последна грижа, да ви кажа..

Ей мъ на, на линия съм вече. Ама да си ги нямаме такива - ти да ми минаваш в нашия лагер. Озлобил се бил Кулагин. На него не му е позволено да се озлобява, позволено му е само да озлобява другите. Ама ха! Що сега си плюй юнашки на суратя? Геройски се излага начи...

# 3 974
Аз като гледам потничето на Папи и ми става ясно кой е папагала в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт