VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 969
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 945
  • Испания

Така е. Ами егото им е твърде голямо и няма да има нормален разговор, никой още воюващите няма да отстъпи
,че да почнат да си говорят.

И затова са поканени.

# 3 946
Абе Raffaela кой ще изтърпи да изчете такава многословна реч. Психически тормоз тотален. Дай малко по-лежерно.

# 3 947
  • ВАРНА
Рафелаела - изпитва оргазъм защото спечелил 1 дело  и е решил че така се изкарват лесни пари пари.

Делото е ясно за какво.   За пореден път е предизвикал и си е получил заслуженото.

Кой - какъв бил....що....дрън-дрън....факт е че е безумно нагъл агресор!

Предизвиква - мълчат му....още по-нагло предизвиква и накрая си получава заслуженото...а той се прави на жертва.

# 3 948
  • Под липата
Ми, мира си ги понася, Реве си жената тихичко. Не е зарипала да излиза и дава под съд.

# 3 949
... А защо влизат болни ,неуравновесени,мнителни и леснообидчиви хора ...
Влизат за пари. И за слава. Да напомнят за себе си, да не ги забравят.

Благодаря за инфото за Ева. Значи се държи прилично засега Wink
Смайли, ти фенка ли си й Simple Smile

# 3 950
Мекичко го нямаше никакъв тази вечер Sad

# 3 951
Ева засега е добре. Не са ѝ се обадили ишиасът, лумбагото или мигрената. А не е зле да се огледа, че още преди средата на месеца, направленията свършват. Ето, Ванчето се възползва, Ванко Ино, Плачков... Направо източиха здравната каса този сезон.

# 3 952
Малко е странно, уж не понасят Кулагин, но му ядоха манджите...Защо никой от "мъжагите" не каза- Аз няма да ям нещо, приготвено от Кулагин.И да сготвят.А сега му изхвърлят храната...Свине.

# 3 953
  • Испания
Ми, мира си ги понася, Реве си жената тихичко. Не е зарипала да излиза и дава под съд.

Правилно е написано името ѝ с малка буква. Поздравления. Да дава под съд за какво точно? Затова, което е, което ни е показала?

Не знам съдия, който да е осъдил някого за нещо подобно.

# 3 954
  • Испания

Смайли, ти фенка ли си й Simple Smile

Исках да отговоря на въпроса ти, затова и писах.

Сложно е за обяснение. В отделни моменти във формата - може би/едва ли не. В реалността - твърдо не.

# 3 955
Ще се разори Мирето. Ще трябва и Путкан да съди, и коментаторите в последния лайф, които заявиха, че между нея и Насенцето има флирт.

# 3 956
След снощното излъчване на живо и днешните записи всичко си идва на мястото. Снощи видяхме Кулагин без робата и каза, че бюджетът вече е 0%. Разбирам, че действително е отказал участие в мисията и всичко се е провалило. Става още по-интересно. Искането снощи в изповедалнята да се намесят или да си тръгва е ставало след целия този цирк. Много наивно си мислех, че играта с топките ще им помогне да изпуснат парата. Тази вечер гледах една глутница как настървено напада плячката си. Беше жестоко, поне за мен.
Ваня за кои 6 години спомена, че е преживявала същото отношение и е била сама? 
Както се казва от играчка плачка.
Гримът на Кулагин беше перфектен за това осветление. Божана държеше все пак да му го върне за кръчмарските манджи/дано да не бъркам определението/.
Изводите всеки сам ги прави според разбиранията си.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 00:21 от jhbd

# 3 957
Аз обаче не знам защо чак толкова целенасочено Вип Брадър настройва  драгия зрител срещу Кулагин. Целта е да не бъде подкрепен той ли?
Лора е изключително злобен тапет, а можеше да си е само прост тапет.
Ричиту  не го харесвате, прост бил, ама вижте какъв подход има към Кулагин. Върви му приказката с последния.  

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 13:01 от Rosita

# 3 958
  • Испания
Ще се разори Мирето. Ще трябва и Путкан да съди, и коментаторите в последния лайф, които заявиха, че между нея и Насенцето има флирт.

Не я мисли! С Торррррррррнев ще си продадат рогата и ще платят. И дребни ще им останат.

# 3 959
Някой има рожден ден?

Общи условия

Активация на акаунт