VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 097
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 050
Делта,злобееш ли. Що тъй?

Лека нощ,котарачета!

# 4 051
Мира била cool- тя скована и превзета. Страхотна е лелката. Ама Насето и танца му е на забавен каданс- много си отиват с Мирето.

# 4 052
Делта,злобееш ли. Що тъй?

Лека нощ,котарачета!

Напротив, купонирам! О йеее! Simple Smile )))

Ама си и скучна ти - що отиваш да спиш, развали купона начи... Sad  Направо кат махленска кифла са врътнА...

# 4 053

Аз не гледам все още ,Кулагин защо не е там?

Кой очакваш да ти отговори?
Съжалявам , не попитах ясно

# 4 054
Чанча беше за нас, че оглушахме от толкова кряскане.
Лора да не я беше ударил тока, че така се мяташе? Иначе на мен ми харесва какво тяло има, много е стегната.

# 4 055
  • Испания
За невиждащите очевидното -

За нечуващите крещящото -

За неразбиращите показваното -
Скрит текст:

# 4 056
Те май не купонираха, а си правеха сутрешната тренировка. Laughing
На някоя от баладите, които им беше пуснал ББ, когато Петко беше награбил Лора и Божана и танцуваха, Папиту не предложи ли на Стефко да танцуват двамата? Само на мен ли така ми се стори? Стефко му отказа тактично и му каза да танцува с някоя от двете дами в обятията на Петкан. Луда ли съм или? Grin

# 4 057
След бруталния дейли епизод тази вечер продуцентите великодушно решиха да ни разведрят с тази трогателна вечеринка.

# 4 058
Да, Пепа  покани Стефан да танцуват Joy Joy

# 4 059
  • Испания
Биги показва:

И? Нещо лошо ли е?

# 4 060
А, той Радо Тушев редовно се хвали с патъците си, може да ги е снимал, за да си ги гледка.

# 4 061
  • София
Добре де, ББ като не иска да има ударени защо им даде тази малоумна мисия! Не знае ли Великият брат, че когато те ударят с топка боли? Що за поредно безумие беше това?
И много моля, ако започнат на нас - простосмъртните да ни събират по 12 лв здравна застраховка, за ВИП -овете тя да е поне 120! Ние не можем да се вредим до медицински преглед от тях! В този сезон колко са " болните" ? И как все в удобно за тях време ги хващат болежките!
Кой е казал, че не иска- всичко което предизвиква конфликти и коментари му е добре дошло. Дори с тази цел е дадена мисията, според мен. Но можеше поне да се обади, че мъжете са я нарушили и да им свие сармите накрая!

# 4 062
(Жива загуба на време беше да чета последните много, много страници, язък.)
За Мира се замислих - ами нямам поводи да я мразя. За нищо лошо не се сещам.
К*рва е за този, за когото смисълът на живота е в едното голо ***не.
А за друг, който търси красотата, която може да спаси света, може да е муза.
Избирам да я виждам като муза, пък макар и лековата откъм интелект.
Торбичките й нищо лошо не ми правят.
Моля, оставете жените да остаряват нормално.
И да не трябва да се извиняват за това.

# 4 063
  • София
Малко преди предаването една Добринка публикува тема. Нямаше как да не си помисля за Костова /да не дава Господ подобен персонаж за свекърва /

Скрит текст:
Момичета,имам си снаха и прекрасна внучка на годинка.Младите скоро ще се преместят в нов дом и ще са самостоятелни.Тревожи ме това,че снахата много често гостува на майка си  понякога и по седмица,а живеем в един град.Сина ми няма против,но той не отива с тях.Според мен е редно да са заедно и детето да си е с двамата родители.Мнооого дълго гости при мама прави снахата.Моля за вашето мнение.
Въйй...   smile3506
По този повод, да си снаха на Вана, няма какво да се лъжем, си е направо смъртоносно и сигурно все по-смъртоносно ще става... Но това да си майка на снахата е същото, но умножено по осем...   smile3511

# 4 064
Дибрютро банда! 😘 Не ви четох последните страници, но снощи в живото, на вечериннката Кулагин го нямаше, нали?

Общи условия

Активация на акаунт