VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 953
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 065
  • София
Не съм съгласна, че Кулагин им се натрапва.
Той отива при всеки, който се държи лошо с него и иска обяснение. Гаднярите му изхвърлиха храната. Ева го изгони от стаята. Ваня се опита да оправи нещата по нейния си начин - да мълчи....Та те го притискат от всички страни! Наско на няколко пъти налита да го бие. Даже го удари, махна му шапката....Диваци! Естествено е, че ще има ответен удар!
За тези, които ще ме обвинят,че харесвам Кулагин и го защитавам - не го харесвам! Не го защитавам! Коментирам това, което ми е направило впечатление.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 07:54 от Amiamo

# 4 066
  • Испания

Дибрютро банда! 😘 Не ви четох последните страници, но снощи в живото, на вечериннката Кулагин го нямаше, нали?

Нямаше го.

Натренирахте ли се тази сутрин?

# 4 067
  • София
След като го е нямало Кулагин, добре че не са хабих да гледам Simple Smile
А там ли е изобщо?

# 4 068
"Приятелите " снощи се прегръщаха, пиха, пяха и танцуваха. Днес ще изтрезнеят, ще се събудят и ще продължат да си шушукат зад гърбовете.

# 4 069
Относно Мира. Аз мисля, че Наско я обижда повече от Кулагин. Защото според мен той започна да се държи с нея... да кажем по-мило, когато се усети, че е безинтересен. Дори и да погледнем по-положително, да кажем, че той я е харесал като човек и жена, без задни помисли, можеше да ѝ го каже/покаже като излязат от шоуто. Много добре знае как ще се възприеме това отвън. Видял е че е жена, която обича да ѝ казват колко е красива, умна, успяла.... и е решил да се възползва от нея, а тя не се усеща и изглежда глупаво. А не е глупава жена.
Тя и на Нора се подиграваше с коментари, но тя не обърна внимание. При Кулагин това няма как да се случи. И това би трябвало да знае.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 18:27 от daniela19

# 4 070
А защо никой не нападна Петко, когато той зад гърба на Мира, разправяше в двора за прозрачното бельо, че даже и сложи думи в устата, които той самият каза,а не тя, а Кулагин го разпънаха на кръст?

# 4 071
  • Испания
Чета писанията във ФБ и припадам от смях.

Цитат
Брадъре,отговори ми ,защо се изхвърля престижна храна по такъв злобен начин в кофата?
Въпросът ми е към сценаристите.

А защо никой не нападна Петко, когато той зад гърба на Мира, разправяше в двора за прозрачното бельо, че даже и сложи думи в устата, които той самият каза,а не тя, а Кулагин го разпънаха на кръст?

Около Мутрагеньо се ходи на пръсти. А ако се обади на работодателите им след излизане от формата? Ще останат без работа.

# 4 072
Петко не е никаква мутра, а е абсолютен въздух под налягане. Той и Кулагин го каза, че единствено може да се прави на мъж, пред гримьори, фризьори и сервитьорките и танцьорките.
Ако една истинска мутра застане пред тоя, ще се наака. Мижитурка.

# 4 073
Добро утро, котарачета.
Изчетох ви. Не съм гледала лайфчето, ако някой метне линк ще погледна. Притеснихте ме с това "Кулагин е излязъл". Хайде да не спекулираме, а да се надяваме, че се е скрил.
Лора фикуса, се е изявила казвате... newsm78
Може ли и линк към страницата във фацебоок, искам да прочета какви са нагласите.
 Hug

# 4 074
  • Sofia
Не е излязъл...Насьо каза,че бил си направил легло в тоалетната и там спял.

# 4 075
  • Испания

Може ли и линк към страницата във фацебоок, искам да прочета какви са нагласите.
 Hug

Заповядай: https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/ и във всеки първи пост на темата.

# 4 076

Hug

Заповядай: https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/ и във всеки първи пост на темата.
Благодаря! Embarassed bouquet Hug

# 4 077
Прочетох ви

Много матрИАл за коментар, мнооо нещо.
Ваня от какво вдигна кръвно, еее ?
Мира, ако беше малко по- на себе си, така хубавичко щеше да отвърне , ама , налЕ, шса праим на жертви.
Тя още не е разбрала Кулич как я нареди, нали?

Ужасно става с агресията в къщата.

# 4 078
Аз няма да успея да прочете всичко, не можах и много гледам снощи, че имах гости. Доколкото разбрах просължаваха да се дрънкат за това дето Мира каза или бъркам? И сега в понеделник пак ли някой по желание ще си излезе?

# 4 079
  • Оптимист по принуда
Само нИ ми обиждайте Синди. Моля. Тоя охлюв може само пасти да и' носи и каланетиката да и' прави. 

Общи условия

Активация на акаунт