VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 041
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 095

И кво ся? Възможно ли е Кулагин /всеобщият фаворит!/ да е излязъл по "собствено желание" след дружната гавра, че и хонорар да не му платят по тоз повод, че и някой от педер@асите-мухли вътре да стане любимец на народЯ... Тва последното не бих го понесла органически...  ooooh!

Няма как да излезе без хонорар. Той изнесе шоуто на гърба си.

# 4 096
  • София
Абе, питам се, Мутрата дали има поне един пуловер или всичко е с ципче или копчета, та и до корема да се вижда, че се е "натренирал"...   newsm53

# 4 097
Сетих се, че още отначало Наско беше логичния изгонен, но не, а то що било. За него имало централна роля в тоя вип хаос. Мира каква се прави с това подаване към Кулагин вчера, и какво друго очаква, освен да й върне така, да е още по онеправдана пред хората. Не ме изкефиха методите му, гейски са, думите му са стрели, ама и топките в главите на иначе злобните съквартирантки не бяха никак добра идея. Изложи се. Нямам изобщо идея кой са измислили да победи, но засега както я подкара нищо чудно Мира да спечели, видите ли всички ще я жалят каква жертва е. За първи път ми е неясна цялата им идея, на участниците, че и на шоото.

# 4 098
Хонорара ще си го вземе, че и отгоре, такава им е най-вероятно уговорката.

Абе, питам се, Мутрата дали има поне един пуловер или всичко е с ципче или копчета, та и до корема да се вижда, че се е "натренирал"...   newsm53
Joy
Като го споменете все за тримера и хвърчащите косми около Ева се сещам.

# 4 099
  • София

И кво ся? Възможно ли е Кулагин /всеобщият фаворит!/ да е излязъл по "собствено желание" след дружната гавра, че и хонорар да не му платят по тоз повод, че и някой от педер@асите-мухли вътре да стане любимец на народЯ... Тва последното не бих го понесла органически...  ooooh!

Няма как да излезе без хонорар. Той изнесе шоуто на гърба си.

А да не би за пръв път да прекарат някой... друг е въпросът, че той не би мълчал по въпроса... Stuck Out Tongue Winking Eye

Кофтито е, че заслужи напълно да е победител, а ще стане някой от олигофрените вътре...

# 4 100
Аз не вярвам да гласят Мира за победител. По скоро Петкан. Стефан ако победи веднага ще бъдат набедени, че е защото е с връзки. До миналата седмица мислех, че Левскито ще го направят победител, той пък взе, че избяга.

# 4 101
Извращение ще е да спечели Петкан или Пепа, Наско не ща и да го коментирам.

# 4 102
  • София
Сетих се, че още отначало Наско беше логичния изгонен, но не, а то що било. За него имало централна роля в тоя вип хаос. Мира каква се прави с това подаване към Кулагин вчера, и какво друго очаква, освен да й върне така, да е още по онеправдана пред хората. Не ме изкефиха методите му, гейски са, думите му са стрели, ама и топките в главите на иначе злобните съквартирантки не бяха никак добра идея. Изложи се. Нямам изобщо идея кой са измислили да победи, но засега както я подкара нищо чудно Мира да спечели, видите ли всички ще я жалят каква жертва е. За първи път ми е неясна цялата им идея, на участниците, че и на шоото.
Мира е жертва само и единствено в очите на майка си... дори и тези вътре го разбират, ама го играят кавалери, милите... JoyJoyJoy

# 4 103
Добро утро момичета.

Може ли някоя добра душа /може и две/ да даде линк от лайфа в петък и четвъртък, за да се насладя на обсъждания от вас купон и от разговора на Кулагин с ББ

Благодаря предварително

# 4 104
Добро утро момичета.

Може ли някоя добра душа /може и две/ да даде линк от лайфа в петък и четвъртък, за да се насладя на обсъждания от вас купон и от разговора на Кулагин с ББ

Благодаря предварително
https://play.nova.bg/programi/vip-brother-2018-na-zhivo/977833?autostart=true

# 4 105
На мен ще ми е забавно Ваня да победи. Въпреки че съм съгласна, че поведението й е нетърпимо.

# 4 106
Добро утро момичета.

Благодаря предварително
https://play.n---reklamen-spam44---/programi/vip-brother-2018-na … 33?autostart=true

Благодаря ти, но не се отваря  Simple Smile

# 4 107
Като нищо може победител да е Ваня или Мира.

# 4 108
Добро утро момичета.

Благодаря предварително
https://play.n---reklamen-spam44---/programi/vip-brother-2018-na … 33?autostart=true

Благодаря ти, но не се отваря  Simple Smile
явно линк към нова плей е забранен ... влез там и като превъртиш по - надолу ще го видиш

# 4 109

Дубрутруту,котарачета Hug
След копониране не съм на център до следобеда...Ще си направя тристепенно меню с отвара,вчерашен грейпфрут и махленска кифла от близката фурна...и като се свежжна ще намина...
Развалила съм с отсъствието си снощи нечий купон...мммколкохубаво Kissing Heart
Де и на мен така да ми действуват отсъствията на нечии персони ...

Общи условия

Активация на акаунт