Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 002
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте в събота ми предстои ЗЕТ в Мемориал, по самоинициатива си пуснах изследване за витамин D и B12 и при двата витамина излезе, че имам дефицит. Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да ми пише. Аз в събота ще го обсъдя с лекарите, но до тогава ще съм много притеснена, да не се провали целия опит.

# 661
Здравейте в събота ми предстои ЗЕТ в Мемориал, по самоинициатива си пуснах изследване за витамин D и B12 и при двата витамина излезе, че имам дефицит. Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да ми пише. Аз в събота ще го обсъдя с лекарите, но до тогава ще съм много притеснена, да не се провали целия опит.

Не би трябвало това да повлияе на трансфера. Обсъди с тях какви витамини да започнеш да приемаш, за да ги нормализираш тези витамини.

# 662
  • София

Ако можеш - прати им веднага резултатите. Чела съм, че витамин Д влияе на кръвотока към матката (т.е. и донякъде на имплантацията). Нека докторите преценят спрямо резултата.

# 663
Аз също започнах витамин Д и Б12 преди трансфер, и сега пак се следят и коригира. Ще ти изпишат нужните витамини там!

# 664
Аз също започнах витамин Д и Б12 преди трансфер, и сега пак се следят и коригира. Ще ти изпишат нужните витамини там!
Здравей аз се притеснявам да не се отложи трансфера заради дефицита на тези витамини. Ти като направи трансфер имаше ли дефицит или вече ти бяха в норма? Благодаря

# 665
Хейй момичета,кал сте?Как вървят при вас нещата?На мен ми предстой да започна м.Май при др.Тургут с ПКЯ съм имали някоя от вас която вече да е минала стимулация,колко време продълже,на колко време ви викаше на преглед,знам че при всяка е индивидуално ,но малко инфо няма да ми е излишно .. През цялото време ли бяхте там,къде отседнахт?

# 666
Здравейте , най-накрая ми излязоха генетичните изследвания от Мемориал . Пуснахме ги след първичният преглед декември. При мен излязоха 2 проблемни гена PGR ( за усвояване на прогестерона) и F2 - и при двата пише , че водят до спонтанни аборти . Има ли някой с такива гени и каква е терапията ?  Казаха , че при инвитро лекарят ще прецени. Може и на лични да ми пишете.
От една страна нямам търпение да разбера какво е решението ... Но пък има да почакам 1-2 месеца , понеже забременях още първият месец след цветната снимка. Беше неочаквано , но за съжаление в 11 седмица направих спонтанен аборт.
Относно генетичното изследване - получих документ с резултат  и коментар по телефона от доктор . При мен освен проблемните за забременяване ,ми обърнаха внимание на няколко гена ,които могат да причнят рак и др. по -сериозни заболявания.

# 667
Здравейте момичета. Имам само 1 въпрос. Вчера ми излезе резултата от инвитрото и пак е неуспешен-3 опит. Отчаяна съм. Всички ми казват да отида в Турция. Може ли да ми кажете там правят ли инвитро с чужд донор-мъжки. Ще потърся и в Интернет телефон да се обадя да питам.

# 668
Здравейте момичета. Имам само 1 въпрос. Вчера ми излезе резултата от инвитрото и пак е неуспешен-3 опит. Отчаяна съм. Всички ми казват да отида в Турция. Може ли да ми кажете там правят ли инвитро с чужд донор-мъжки. Ще потърся и в Интернет телефон да се обадя да питам.
Здравейте,
в Турция има закон и не се прави инвитро с донор, съжалявам.
Имат филиали на клиниките си в Кипър, които работят с донорство.
Успех !

# 669

Според мен отидете в Турция на първичен преглед,не знам какъв е вашия проблем,но може да ви кажат,че не сте за донорска. Нищо не губите.Успех!

# 670
И аз бих препоръчала преглед в Турция. Аз съм с 0,3 АМХ. В България ми препоръчаха да търся най-добрите или да не го взимам навътре “понеже имам поне едно дете”. Там ми правиха 2 стимулации, от които никакви фоликули нямаше на финала. Тук на първа стимулация 3 ембриона, от които само един генетично здрав и сега очаквам още няколко, за да може след месец да направим трансфер. Надежда има.

# 671
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 07.04.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук:
https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

GÜLSEREN ECZANESİ
Address: Şişli Merkez Mahallesi, Abidei Hürriyet Caddesi, 132/A, Şişli
Tel: 0 212 231 82 06

HÜLYA ECZANESİ
Address: Teşvikiye Mahallesi Av. Süreyya Ağaoğlu Sokak 8/C, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 233 80 88

İZZETPAŞA ECZANESİ
Address: İzzetpaşa Çiftliği Mahallesi, Yeni Yol (G. 4) Caddesi, 30 A, Şişli
Tel: 0 212 471 00 85

PAŞA GÖNLÜM ECZANESİ
Address: Mecidiyeköy Mahallesi, Eski Osmanlı Sokak, 38, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 212 10 06

# 672
Доста хора насочени в Бг за донорски материал успяват в Турция със собствен. Моето мнение също е, че трябва непременно консултация там. Успех!

# 673
Здравейте,искам да попитам каква е цената на една опаковка Фолбиол и една кутия кринон гел в Истанбул,?

# 674
Кринон гел последно го взех за 137 лири  10 бр, това е след увеличението на лекарствата им.

Общи условия

Активация на акаунт