Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 027
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
canka residence е на около 600 м май, но не е хотел, а апартхотел. Не е нещо изключително, но е на добра цена и става. Основните забележки са по отношение на чистота и оборудване на кухнята- почти нищо няма.

# 646
Някой правил ли е хистеро, лапаро и биопсия на ендометрум при Карликая? Каква е цената приблизително? В кой период от цикъла правят всичко това?

# 647
Здравейте!Вчера ми беше първичният преглед в Мемориал.Малко ме притеснява как ще протече пункцията и упойката.Та въпросът ми е  може ли да присъства проф.Семра на пункцията,ако пожелая тази услуга?
Какво те притеснява ? Имала си проблеми с упойки ли ?
Ако нещо те тревожи, обсъди го с лекаря си, предварително. Той ще го коментира с проф. Кахраман.
Д-р Günseli мисля, че прави пункциите.
Може да греша, при мен беше тя. Много мила жена, не се тревожи, за това кой ще ти направи пункцията, по важен е резултата след нея Simple Smile
Транфера го прави лекаря, при когото се лекуваш.
Успех Yellow Heart
Имам 6 упойки и не съм имала проблем,но преди три години ми правиха конизация,и на прегледа при алерголог ,показа реакция и пих хапчета 5 дни преди операцията.Тук в бг ми е правена пункция ,не бях тествана и нямаше проблем,но все пак....в чужда държава съм и притесненията са ми малко по-засилени.Иначе видяха вчера на документите ,че на епикризата от операцията е описано,че съм съм показала алергия към медикаменти.Ще го обсъдя пак като отида за стимулация.Но бях чела в стари теми,че ако заявиш предварително за проф.Кахраман може да присъства,но явно това е старо инфо

Според мен няма значение кой от лекарите ще направи пункцията и трансфера, всички са професионалисти. Аз съм нямала никакви притеснения относно това. Проф. Кахраман присъства при мен само на първичният преглед и на последният ден от стимулацията. На прегледите по време на стимулацията бях при д-р Ипек Дюзгюнер, млада лекарка, но изключителен професионалист, винаги ми е отговаряла много обстойно на това което ме вълнува. Пункцията ми беше в неделя и я направи д-р Аигюн. Мисля, че в събота и неделя е който лекар се падне на смяна. А трансфера го направи д-р Шахин. От всички съм много доволна. Обсъди с лекаря, който те следи всичко което те притеснява, както и упойката, те ще го отбележат в досието ти и ще го имат в предвид.
Относно стимулацията при всеки е много индивидуално, зависи колко фоликула имаш и как се развиват. При мен беше много кратка, само 8 дни. Бях на Гонал 200 за 3дни и 225 за 5 дни. На 9-ти ден Лукрин и на 11-ти ден пункция.
Спокойно, всичко ще бъде наред! Успех и да се похвалиш с хубава бройка!  Simple Smile

# 648
Бихте ли споделили с какви дози гонал еи стимулираха.Благодаря!

# 649
Здрасти ние правихме опит в Мемориал.
Стимулацията ми беше с Гонал F 325 еденици. Извадиха ми 17 зрели яйцеклетки

# 650
Въпросът ви е абсолютно ненужен... няма две жени с еднакви организми, еднакви хормони, и еднакви проблеми! На всяка, колкото е необходимо!

# 651
  • Живее на Луната

Почнах с 300, после ми го вдигнаха на 375, после пак го намалиха.

# 652
Не.

Здравейте!Вчера ми беше първичният преглед в Мемориал.Малко ме притеснява как ще протече пункцията и упойката.Та въпросът ми е  може ли да присъства проф.Семра на пункцията,ако пожелая тази услуга?

Момичета, защо отговаряте толкова категорично без да може да сте сигурни в информацията.

Аз имам 2 опита в Мемориал през 2016 и основно ме преглежда д-р Емре Тургут. Но нито на една от пункциите не е присъствал. Първият трансфер 2016 ми го направи професорката без да съм заявявала предварително това.  Вторият трансфер, който беше ЗЕТ и се случи през 2018 ми го направи пак професорката, но вече по мое изрично настояване. Тя ме прегледа и на 11 ден от началото на подготовката за трансфер пак по мое изрично настояване.
Така че, всичко е възможно стига да се пожелае и да е изпълнимо (тоест тя да е на работа).
Извинявай,д-р Емре Тургут не е ли в Бахчеджи??

# 653
  • София
Не.

Момичета, защо отговаряте толкова категорично без да може да сте сигурни в информацията.

Аз имам 2 опита в Мемориал през 2016 и основно ме преглежда д-р Емре Тургут. Но нито на една от пункциите не е присъствал. Първият трансфер 2016 ми го направи професорката без да съм заявявала предварително това.  Вторият трансфер, който беше ЗЕТ и се случи през 2018 ми го направи пак професорката, но вече по мое изрично настояване. Тя ме прегледа и на 11 ден от началото на подготовката за трансфер пак по мое изрично настояване.
Така че, всичко е възможно стига да се пожелае и да е изпълнимо (тоест тя да е на работа).
Извинявай,д-р Емре Тургут не е ли в Бахчеджи??
Да, д-р Тургут е в Бахчеджи от април месец 2018 г.

# 654
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 31.03.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук:
https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

HİLAL ECZANESİ
Address: Şişli Merkez Mahallesi, Perihan Sokak, 77/1A, Şişli
Tel: 0 212 230 76 67

PERİ ECZANESİ
Address: Teşvikiye Mahallesi, Güzelbahçe Sokak, 11/C, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 246 51 83

ŞÜKRAN ECZANESİ
Address: Mecidiyeköy Mahallesi, Zertop Sokak, 6/A, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 213 82 72

YENİ VİOLET ECZANESİ
Address: Feriköy Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, 150/B, Feriköy, Şişli
Tel: 0 212 225 26 80

# 655
Имам едно Икси правено в България през 2017.С мъжки фактор сме.Спермограмата на мъжа ми беше много лоша,но все пак имаше някакви 1,2%,но в деня на процедурата нищо нямаше и предложиха единствено донор,което ни дойде изненадващо и всичко приключи.Имаше хубави яйцеклетки,но нямаше кой да ги оплоди.Изключително разочарована от всичките им далавери тука,че не ми се коментира...
Искам да попитам първия преглед какво представлява.Трябва ли някаква подготовка за него?Той ли е безплатен и долу горе за кога може да се запише час.Мен главно ме интересува възможно ли е лечение на мъжа ми.Има ли тук двойки с мъжки фактор с тежка 3 степен на олигоастенозооспермия с лечение и зачеване в Турция?

# 656
Имам едно Икси правено в България през 2017.С мъжки фактор сме.Спермограмата на мъжа ми беше много лоша,но все пак имаше някакви 1,2%,но в деня на процедурата нищо нямаше и предложиха единствено донор,което ни дойде изненадващо и всичко приключи.Имаше хубави яйцеклетки,но нямаше кой да ги оплоди.Изключително разочарована от всичките им далавери тука,че не ми се коментира...
Искам да попитам първия преглед какво представлява.Трябва ли някаква подготовка за него?Той ли е безплатен и долу горе за кога може да се запише час.Мен главно ме интересува възможно ли е лечение на мъжа ми.Има ли тук двойки с мъжки фактор с тежка 3 степен на олигоастенозооспермия с лечение и зачеване в Турция?
Здравейте ние сме с много тежък мъжки фактор (азооспермия) и успяхме в Турция от първи опит - резултатът спи до мен.
За мъжки фактор ние първо имахме лечение(съпругът ми) и след това намериха материал с микротесе. Най-добре се свържете с координатор към клиниката/ ките те ще ви кажат какви изследвания трябва да си пуснете, те ще ви запазят час за първоначален преглед и ще ви отговорят на въпросите. За болница Мемориал прегледа за българите е безплатен, а за болница Бахчеджи е 480 турски лири( вижте пак на първа страница) да няма промени. Горе главата стискам ви палци и успех. Ако има нещо ,което пропускам нека другите момичета да допълнят!

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 08:18 от eleonoraaa

# 657
Зфравейте! Писах по вайбър на координаторката -Нериман за записване на час при проф. Кахраман,можете ли да ми кажете д/г след колко време отговаря? Или трябва да звънна по телефона?

# 658
 Различно, на някои момичета им отговарят на следващия ден, на мен например се забавиха около седмица. Утре и пиши пак сутринта. До колкото знам на обяд и амат оперативка и може би тогава правят график но да не те подведа... успех 😊

# 659
Благодаря за инф.вече ми отговори😘

Общи условия

Активация на акаунт