С Бочко от първия ден. Сподели своя опит и участвай за страхотни награди!

• 7 618
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
  • София
дупето

# 31
  • Перник
Най често се подсича по дупето. Веднъж се случи да се подсече на шията и беше доста неприятно за него.

# 32
  • Димитровград
Дупето и беше много червено и после лицето.

# 33
Само веднъж се е подсичала до сега и то беше дупенцето Blush Бочко е вълшебен в това отношение Heart

# 34
А дупето почти никога не е имала проблеми, но гънките бяха ... При всяка смяна на памперса ги мажех с крем против подсичане. Особено през горещите летни дни.

# 35
Памперс зоната, по вратлето и по сгънките на ръцете и краката

# 36
Зоната около дупето

# 37
  • София
Освен дупето, другаде не се е подсичал моят син, но пък племенницата ми беше ужасно подсечена в сгънките на слабините, крачетата, дори зад ушичките

# 38
Бебето ми днес навършва 1 месец. Първи признаци на подсичане забелязах по дупето и под мищниците.

# 39
Най-проблемни бяха свивките на крачетата.

# 40
При дъщеря ми най-проблемни бяха гънките на крачетата и на гушката. Синът ми отскоро си откри пъпа и системно рови в него при заспиване. Дупетата им ги мажа превантивно.

# 41
До подсичане не се е стигало.. Имало е зачервяване в зоната на пелината и най-вече на дупето. Зачервяване имаше и по вратлето.

# 42
  • Стара Загора
Освен в памперс зоната, дъщеричката ми получаваше симетрични, силни зачервявания по вътрешната страна на ръчичките и крачетата, когато времето застудееше. Третирахме ги с Бочко и Судокрем. С времето го израстна, сякаш, дано тази зима няма такива оплаквания!

# 43
  • София
Основно дупето и гънките на крачетата се подсичат.

# 44
Най-проблемни ни бяха гънките на кръчета до интимната област.

Общи условия

Активация на акаунт