Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 291
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 705
Разбира се ,че е иронично казано,но явно на някои хора капацитета не им достига,доколкото по горния пост с 18те "опити" нека не се заблуждаваме случайни неща тук няма.След още 18 опита резултата ще е пак същия както и при мен.Освен ако не се надявате на чудо.https://

Много грубо изказване. Обиждате, без да познавате някого.
Не съм длъжна да ви отговоря, но в своя защита ще го направя.
Нали не си мислите, че през тези 18 год лежа и чакам някаква си лотария? Човек създава семейство, деца, кариера - животът е под пара. Затова уточних, че участието ми вече е просто навик. Дори не знам към момента дали бих се зарадвала, ако видя  "Congratulations!"  на екрана.

Какво трябва според вашите виждания да направи човек, за да не го определите като "капацитетът не му достига"?

# 706
Всяка година едно и също. Около подаването идват тролове да ни кажат как с безброй апликации са спечелили, и после около обявяване на резултати, други тролове идват да кажат как всикчо е нагласено.
Най много ми допаднаха онези потребители, които твърдяха че са спечелили чрез фирма и може на лично да споделят коя е фирмата; или че от фотото умишлено ни прецакват, за да не спечелим... Joy

# 707
  • Варна
Ех, развълнувах се и аз най-накрая. Grinning Като подавахме Октомври месец ми се виждаше безкрайно далече, а ето че датата дойде. Много, много ще се радвам да спечелят ЗК всички, които подават с желанието да заминат! Стискам ви палци! ♥

Даже си изрових кодовете за проверка. Бях решила, че съм ги затрила (гръмна ми харддиска скоро), но се оказаха на безопасно място. Мноого несериозно, знам Grinning

# 708
Здравейте, здравейте, мили дружки и другари, чакащи и надяващи се.
Не съм писала в тази тема, но пък бях активна в предните две. Оттеглих се поради ред причини...най вече, заради „форумното проклятие”. Мислех да не се включвам изобщо, ама то вече така или иначе печелившите са избрани. Идвам, за да чакам с вас.
Обичайните подвизаващи сте все още тук. Аз съм Miglena90, ако някой все пак ме помни.
Много неща ми се случиха, за добро или за лошо, не знам, но животът продължава.
Много съм се променила, и то за кратко, но както и да е, за друго съм тук.
Пожелавам успех да всички ви, и на тези от вас, които са пускали за близките ви. А който не бъде изтеглен - знайте, че има къде по-хубави неща, върху които да се фокусираме. Знам, че го знаете, но аз не го знаех. Simple Smile
Виждам, че и тролчета се включиха - те са си част от темата 😂 да са живи и здрави.
Остават часове до така очакваните резултати. Успех още веднъж.

# 709
Добро утро!
След 17:00 часа ли можем да променим резултатите?
Успешен ден и дай Боже много спечелили HeartFlowers Four Leaf Clover

# 710
Големият ден настъпи. Успех на всички и тази година да има по-голям процент с положителни резултати.
За първи път кандидатстваме с ММ. Той милия октомври месец беше заинтригуван, но сега като го попитах “Какви са му очакванията?” и ме изгледа с безразличен поглед Simple Smile
Много рядко съм се включвала, но следя темата и съм Ви благодарна, че споделяте опит и информация, която е много полезна за всеки, който иска да сбъдне една от мечтите си.

Още един път успех на всички!

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 08:19 от E. De Morgana

# 711
  • САЩ
Ми не знам колко е в България, но в момента на източния бряг е 1:05 - тоест остават 11 часа Simple Smile Успех! И аз чакам близки да спечелят Heart

П.С. Според форума е 8 сутринта - значи в 19:00  довечера би трябвало да ги пуснат Simple Smile

# 712
Здравейте,и ние с ММ за първи път кандидатстваме и разбира се много се вълнуваме ! Пожелавам успех на всички, и дай боже повече положителни резултати 🙏🙏🙏

# 713
Успех на всички, които наистина искат да променят живота си! Чакаме ви! 😉

# 714
Някой успя ли да провери, аз не мога да отворя страницата.

# 715
  • Варна
Някой успя ли да провери, аз не мога да отворя страницата.

И аз...

# 716
Е то е така всяка година. Това е най-посещаваната страница в този ден и час. Нормално е. Напъна е голям.

# 717
Почти винаги съм проверявала още първия ден, със зор но съм успявала. Сега no chance!

# 718
  • Софето
Едно НЕ от мен.

# 719
В моето семейство също получиха НЕ ..
Успех на другите!

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 22:33 от BlackOpium19

Общи условия

Активация на акаунт